Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 069
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета!
Нямам думи за поведението на турския водещ, незнам какъв е,но не му прави чест да говори така .
Това за мен е неуважение към труда и таланта на Керем.
Аз на негово място щях да го дам на съд за публично унижение.
Евала правя на всички фенове,които указаха подкрепата си.
Много известни личности са указали подкрепата си за Керем с постове в соц мрежи.
За сериала - Еда започна една игра,която е много опасна и може да не доведе до резултата,който очаква.
Много се надявам да се усети сватбата благодарение на Айфер и Айдан.С тях ще има много комични моменти.
Имам много надежди за новия актьор,че ще върни стария образ на Айдан и ще помогне на Еда и Серкан.
Преписката му прилича на тази на Серкан,да не кажа че и малко си приличат,да се окажат баща и син.
Лек ден!

# 151
  • София
Flowers Cherry Blossom Гюнайдън, къзлар! Flowers Cherry Blossom
Благодаря ви за споделения озет, снимки, информация около Керем и награждаването снощи. Много се радвам за над 500 к туита в негова подкрепа. И аз не мисля да коментирам повече ситуацията, не си заслужава. Керем е един път мъж, актьор и човек. Това си заслужава да бъде коментирано. Heart
Все още не мога да спра да се смея на прическата му от 35-ти епизод, когато прекъсва сватбата. Тичането е объркало всичко. Тъкмо мислите му се подредиха, но всеки косъм на главата му е със свое мнение. Grinning
Нямам търпение за епизода утре, дано изненадите са хубави за нас. Heart Eyes
Харесва ми и ролята на новия актьор. Не че нещо... но толкова викахме тази първа любов на Айдан тук в темата, че явно са ни чули сценаристите. Ако ще ги сменят наистина, да казват къде можем да пускаме сивита. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Ейййй конярчето дойде , със сигуртост ще е някой богаташ сега Joy В бъдещите серии очакваме и бивш на Айфер да се появи , някой от младините , най-вероятно бабата ще ги е разделила Smiling Imp
Не знам как е възможно хаштагът за Керем е още в тренда на Турция , дефакто втори ден захапва , при епизодите в събота винаги изчезваше от тренда на Турция към 3 сутринта.
Много се радвам , че минахме половин милион Hug

# 153
Марги, аз пък изобщо не оправдавам Козелът. Нито Джерен и поведението й, защото била влюбена...
Последователността е следната - единият е влюбен в Еда, а другият - в Дениз. Серкан го нямаше 2 месеца, а те бяха заедно през гова време. Имаха достатъчно възможности, за дс си признаят чувствата едни на други. Дениз можеше да намеква на Еда, че я обича, както и Джерен на него. Да остави Ферит и да се захласва по Дениз. Ама не - трябва да е сложно, трябва да нараняват трети лица. Еда, нищонеподозираща, е виновна, че някой се е влюбил в нея без тя да знае. Ханде не знае, че и аз ще мина под дъгата за нея, но не я карам да се женим 😆 шегата на страна, но не е редно това.
Като заговорих за хубавата Ханде - тази рокля й стои... Прекрасно. Изключвам тези мрежести ръкавици, подходяши за ветеринарен доктор, който ще проверява кравата дали е бременна, но останалата част е страшна. Особено предницата 😆 Очите ми, след като огледат лицето, са пратени там. Човещинка е, но е адски красива.

# 154
# 155
И аз да ги кача защото са сладури

# 156
И аз сега го гледам този нов герой-фокс са качили в сайта новината - https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/haber/2945/Sinan-Albayrak- … lKap%C4%B1m%C4%B1

12/03/2021
Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Duygu Tankaş ile Tunus Taşçı’nın kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.
Kemal Özcan karakterine hayat verecek başarılı oyuncu Sinan Albayrak, dizinin 36. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.
Ellili yaşlarının ortalarında yakışıklı ve olgun biri olan Kemal, Aydan’ın (Neslihan Yeldan) çocukluk aşkıdır. Hiçbir zaman evlenmemiş olan Kemal, şimdilerde büyük tutkusu olan deniz ile iç içe bir yerde kendine ait küçük bir evde yaşar. Aşkını kalbine gömmüş biri olarak her şeyden uzak kendi halinde yaşarken beklenmedik bir olay ile hayatı değişecektir.
Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimleri barındıyor.
FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, her Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.
Güncel fragmanı izlemek için tıklayın!

# 157
  • Кърджали
Никога не се е женил тоа новият. От дете е бил влюбен в Айдан. Живеел сам със спомена за любовта му в малка къща. Морето мйне било единствената страст. Но нешомсе слупва един ден к животът му се преобръща.

Да позная, ще е сред хората, които ще търсят Еда в морето. Или направо той ше я спаси.И изненада...

# 158
Никога не се е женил тоа новият. От дете е бил влюбен в Айдан. Живеел сам със спомена за любовта му в малка къща. Морето мйне било единствената страст. Но нешомсе слупва един ден к животът му се преобръща.

Да позная, ще е сред хората, които ще търсят Еда в морето. Или направо той ше я спаси.И изненада...
Той да спаси Еда и да опомни Айдан ми харесва като вариант.
Много се вълнувам за утре! ❤

# 159
Добре сме Wink

# 160
Здравейте!

Керем и водещ и в пресата. С една дума възпитания си възпитан, простия си е не много умен.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/demet-akbag-rasim-oz … acikladi-41760452
https://www.gecce.com/haber-kerem-bursin-odul-torenini-terk-etti … bay-j-ozur-diledi

Нищо ново , но все пак клюка да става.

Като гледам снимките за следващия епизод по грозен жених от Дениз май не съм виждала.

# 161
Да се отчета колко уникална ни е двойката. Revolving Hearts  Не мога да им се нарадвам на тези двамата. Relaxed

Снимката пише, че е нова покрай фотосесията за Elle.
https://www.instagram.com/p/CMUCkUqlG8R/

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 11:28 от midnight__sun

# 162
С Гугъл от арабски:
"Водещият на церемонията по награждаването на Yildiz Teknik Бай Джи побърза да качи видео, обясняващо недоразумението, наричайки коментара си за заплатата на Керем Бурсин само шега. Очевидно е преминал границите на допустимото и моли за прошка за това. И като цяло той обича Керем Бюрсин и никога няма да го обиди. Като цяло той се пошегува неуспешно, демонът подмами, простете добри хора, няма да се повтори."

П.С. Феновете са го побъркали Stuck Out Tongue Winking Eye

Бамби също като Керем е на 2-ро място според DigiLup

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 11:33 от mi_si

# 163
Ханде има толкова искряща красота, че наистина очите ти остават по нея  Heart Eyes Керем е харизматичен и всъщност трябва да го видиш в действие, за да оцениш подобаващо красотата му.

Наградите на университета Йълдъз са доста престижни, доколкото знам. Хвърлих един поглед кой какво е спечелил и ми изглежда, че всички първи места са заслужени. При мъжете са Керем и Ураз, а при жените Дилан Чичек и Джансу Дере.

Историята с журналиста е неприятна, но няма нужда да се преекспонира. За всички е ясно кой се компрометира.

Иначе аз винаги, когато е ставало въпрос за хонорарите на турските актьори, като ги обърна в левове съм си мислела, че всъщност получават много малко на фона на труда, който полагат, условията им на работа, световната известност, постоянния медиен натиск и т.н. Добре, че имат лични рекламни договори.

# 164
  • София
Ох, бе! Керем няма ли да пусне скоро нова снимка, клипче или да направи лайв?! Затъжила съм се... вярвам, не съм само аз. Cry

Общи условия

Активация на акаунт