Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Който е изтървал "чаеното парти", в момента го дават в ютуб Simple Smile

# 496
Ах този Dizilah, ах сакън.

Като чуя за тях и съм така.

# 497
Знаете - ако на нас ни хареса епизодът, на комшията не му е харесал. Тцъ! Unamused

Дано да ни изненадат и утре да имаме покачване! Аз не очаквах такъв епизод и се бях подготвила за нормален, като последните, а то се оказа невероятен!

# 498
А, не в торта, мв макарони щели да ги слагат..Все забравям че паста е и макарони...

И Ферит смъмри Селин..VНо нещо си мисля че той е пратил снимките и съобщението
Аз още като видях изпратената снимка писах ,че е Ферит , но може и да е новият герой .
А Джерен като вече се вразуми , да вземе да каже на Еда за Дениз всичко , ама СЦ с техните недомислици ...

# 499
  • София
Да отчета гледаемостта в youtube - точно преди рекламите 77,786 watching now. И тук добре вървят резултатите!

# 500
Нашите напушени 😀😀😀 комшиите как ли ще реагират? 😀😀

# 501
Джерен малко я претупаха. Извинение иска,а не си призна пред Еда какви ги наприказва. От такива приятелки надалече...

# 502
Алекс, официално ли са казали, защото сега търсех. Феновете пишат, че вероятно няма да има. Вчера и днес не били снимали, защото променяли сценарии. Обаче от MF YAPIM преди 10часа са писали, че може и да има.

# 503
И аз попаднах на инфо, че е 50 на 50. 30 мин преди края на епизода щели да съобщят официално.

# 504
  • Кърджали
Писали са го в Туитър, да. Нали там пишат ще има ли няма ли да има. Писали са"Тази вечер няма да има. Може да се забавим с него"

Да не им стане нещо от тази паста
Кво да им стане, по цял ден пият чай, малко и в храната им сложихме

Селин ако ги види такива усмихнати, смеещи се...

Ти си истински робот
Не съм робот

Еда го оприличи на бюста

# 505
А нененен аз умирам честно Joy
Еда: Серкан, аз съм там!
Серкан: Да, ти си! Еда говори Joy

Добре тук вече се изсмяха Керем и Ханде наистина Joy

# 506
Да "живеят" холандските кексчета Wink ... и прическата ... Stuck Out Tongue Winking Eye

1,31М

# 507
Сигурно ли е ,че няма да има?Нямах търпение дано да ни изненадат!

# 508
  • Кърджали
Възрастни хора били...
Офу, много ми забива

# 509
Да, сега го намерих официално. "Yook bu hafta". От една страна се радвам, защото ще ни държи тръпка и ще се чудим какво ли е станало.
Смеят се като 15 годишни, които са се напили за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт