Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ще стигне на време, дами, не бойте се 🤯😀😀

# 571
А тази Джерен защо си мълчи , бе ? Искам да я оскубя ! Но и Дениз не знам на какво разчита ...

# 572
  • Кърджали
Аз Дениз не мога да го разбера-..Какво очаква, Еда да каже" Тъй и тъй сме се огженили, хайде да прекараме живота си заедно" ли

Сценаристите да не са пили от онзи чай.. Днес всеки се държи като себе си..Добре де, почти...доколокот е възможно след тази каша

# 573
Много бързо се предава Серкан, ще се жени,та ще се жени..
Ооообаче фрага няма да е сън,уви...

# 574
А бе ние решихме, че Еда се е омъжила по онзи пръстен на ръката и заради думите на жената, нали???
Ама пръстенът е на пръста преди сватбата.
Май Магийка може да е права... Само онзи, с прическата като на Хектор от миналия ден, да не се беше чудил толкова време на тев стълби.

# 575
Вече си мисля, че и истински не е търсил Серкан след катастрофата. Мръсник е Дениз. И не е заради визията. Гад. Оф..................Извинете ме. А Серкан само отбивки прави.

# 576
Хубавата новина, е че и на феновете им хареса епизода. Повечето коментари са, че освен Серкан и сериалът си е върнал първоначалните настройки Gift Heart
1,42М

# 577
Казах ли ви, че сам си говориииии

# 578
  • Кърджали
Еврика, сети се Серкан...
Да видим колко ще закъснее

# 579
Той и още се чуди Серкан, вече в колата поне.. и ето къде казва, че няма да я остави, сам си говори..
Ама то започва..

# 580
Оф бе... дали ще закъснее, вече се чудя и аз

# 581
  • Кърджали
Ще закъснее....

# 582
Ще простя на Джерен,ако е предвидила мръсотията на Дениз и е предприела мерки със длъжностното лице..

# 583
Дано не закъснее, ще получа сърцебиене днес Sweat

# 584
  • Кърджали
Каза да...
Мамка му ...закъсня Серкан

Хаха - Селин помня всичко и извинявай, ама трябва да го направя

Общи условия

Активация на акаунт