Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 25 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
🌼 Маргииии, много хубава къщичка си  
                   сътворили за нас 🌼

Маргаритка за спомен от Златина Тенева

Скрит текст:
Есмел отвори кутийката с трепетни ръце и в нея намери да лежи една красива маргаритка. Толкова малка, а сякаш държеше слънцето измежду нежните си бели листенца. Изящни; в съвършена хармония. Отстрани изглеждат перфектно наредени, но ако се загледаш, забелязваш как всяко едно проявява характер, избира си свое собствено местенце, различава се от останалите. В кутийката имаше и малко късче хартия на което пишеше: "Усмихвай се всеки път когато видиш слънцето. Грей като маргаритките. "
- Извинявай, че ти подарявам само това. Исках да ти купя шоколад, но джобните ми свършиха. А и винаги, когато видя цъфналите маргаритки в градината и се сещам за теб...
- Ноа, това е най-прекрасният подарък на света! - грееше Есмел.
- Хербаризирай я, за да я запазиш за по-дълго.
- Ще я запазя завинаги!
Дори топлите ѝ шоколадови очи издаваха усмивката ѝ. Най- ценното нещо, което бе получила тази година. Нито новата рокля от леля ѝ, нито копринената панделка от майка ѝ, нищо не можеше да се сравнява с това мъничко цвете. Всяко едно листенце носеше усмивка; в тичинките бе запечатано много повечe от обикновен златист прашец... Цялото щастие и обич на света, събрани в една малка маргаритка[/i]
Мики, направо ме разплака с тази история от песента. Страхотен текст, много хубаво изпълнение. Такава трепет и вълнение е имало в този миг на любов.🤗🙂🥰

И моят телефон звъни с химна 🙂

Едно поздравче за вас 🤗
https://music.youtube.com/watch?v=Pkh8UtuejGw&feature=share

# 61
Аха, разбрах. Както винаги там правят интервюта и са го попитали за любовта  и за връзката му с Ханде. А той отговаря,че ,ако има нещо такова обещава да им каже .
Благодаря, Налбантова!
Нашите момичета ще кажат повече,когато могат.

# 62
# 63
  • Кърджали
Награждаване от студенти в някакъв университет "Звезди на фосинага",. В разлипни категории.Като фо оуснах, тъкмо награждаваха зс най-обичана група.

# 64
Да бе, ашк йок, а аз съм носорог 😆

Ей, ето го 😆
Мерси, Алекс. Значи да разгледам категориите, за да видя къде да го очакваме.. И дали неговата сценична половинка, с която няма ашк между тях, ще е там 😏

# 65
Бамби няма ли я? По предварителна информация, трябваше да са двамата

Wink

# 66

Това заснех от онлайна...Коментарите са само за Керем..

Чувала съм за тези награди.
Скрит текст:
Друга моя любима актриса я спечели през 2016 г.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:23 от Виолета Цветанова_563417

# 67
mi_si, хаир. Само него наградиха. Каза две-три думи и замина. Ето ви го иначе Simple Smile

Косата? Доста зализана? Подстригана? Ко' ста'а тука? 🤔

# 68
Добър вечер момичета благодаря за новата тема страхотни сте.
Относно новия епизод дано не се окаже сън и Серкан да отиде навреме с възвърнала се памет. Че незнам какво ще дават пак . Стига толкова загубена памет да има вече лека интрига .

Явно на това награждаване получава награда но за какво?

# 69
  • Кърджали
Категория : Най-харесван актьор в сериал (не разбрах дали включва и актриси или те са в друга категория) - Керем Бюрсин. Да му е честито.

# 70
Стискам палци за прическата. Дано да са я оправили .... направо ми "бърка в очите" Stuck Out Tongue Winking Eye

Косата? Доста зализана? Подстригана? Ко' ста'а тука? 🤔

# 71
  • София
Косата ми се струва по-къса. Юху!!! Много е спретнат нашият, много хубав, елегантен и обран. Пу! Машала! Grinning Как му отива черно, мале... Предупреждавам обаче - ако все така упорито отрича връзка с Хандемий, накрая ще хвана самолета за Истанбул и ще си опитам късмета. Grinning Grinning Grinning

# 72
"Чудя се какво ли предпочита - сладко или солено? Хм, със сигурност не е сладко , толкова е студен и дистанциран , че не мога да си представя да сложи и зрънце захар в устата си. Ще се получи химична реакция. БУМ. Експлозия"

Коя е тази книга? - Наистина сякаш е за Серкан Болат Grinning Видяхме каква бомба са с Еда Simple Smile

Докато го пишех точно това си мислех , че Серкан не обича нищо сладко освен устните на Еда, целуват се и се получава експлозия Heart
Скрит текст:
Всъщност главният герой е още по-голям темерут и от Серкан хах , на мен ми харесва да чета за такива хора  , пък и линията от омраза до любов никога не се изтърква Grinning За съжаление я няма книгата с български превод. На испански я чета, толкова съм отчаяна вече , че няма нищо интересно на бг Unamused
Все пак , ако някой иска да си размърда мозъка , знам че тук има и други момичета, които владеят езика
https://www.goodreads.com/book/show/33846385-el-d-a-que-dej-de-nevar-en-alaska
За теглене
https://bg1lib.org/book/5767192/2bf35c

Аууу прекрасен Керем Heart Eyes и според мен са резнали перчема Joy

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 20:20 от mikipoli

# 73
  • София
hopess  вече е качила снимките, но аз ги слагам отново за тези, които се интересуват.
И Ханде е на награждаванията заедно с Керем, нали са "приятели" трябва да се поддържат.

# 74
hopess  вече е качила снимките, но аз ги слагам отново за тези, които се интересуват.
И Ханде е на награждаванията заедно с Керем, нали са "приятели" трябва да се поддържат.

Това е мениджърката му, а не Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт