Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Е много се радвам че е до Керем.

# 76
Мечтая си за денят, в който ще си признаят. А ако всичко се окаже само фенски мераци, не знам, ще съм много разочарована. Sad

# 77
https://twitter.com/i/status/1370076037439180800

По предварителна програма трябваше да е с Ханде Wink

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 20:25 от mi_si

# 78
https://twitter.com/i/status/1370076037439180800

По предварителна програма трябваше да е с Ханде Wink

Ръката в джоба Stuck Out Tongue Winking Eye запазена марка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Значи бил казал за любовния живот - ако нещо се случи, журналистите щели да разберат, обещавал.
Тук така ми намирисва на историята с новото гадже на Демет... Питаха я кога ще ги видят заедно, а тя им каза, че скоро ще се случи и ще ги видят. Бам - месец... И се появиха заедно 😆
Като гледам гифчето на mi_si и очаквам следните коментари от вас:
- Леле, колко секси си сваля маската 😍
- Как умело слага ръката в джоба..
- Тук Бро казва - Не знам за вас, но аз не мога да откъсна очи от пакета.. наградата де, наградата...
- и т.н. 😆
За последното съм сигурна, че всички го погледнахте. Пък ако не бяхте - върнали сте се и сте го направили 😆

# 80
  • Пришълец
Ехх, избързахме да се зарадваме, но си е на мястото перчема. Старателно е пригладен обаче и изглежда много добре. Kissing Heart

Нинче, стопли ми сърцето бе, момиче love001

# 81
  • Плевен / София

# 82
Ако само него ще награждават, не виждам защо трябва да е там. Ако има награда и за нея или за сериала, тогава да. Досега само веднъж ги хванаха заедно, когато беше онова онлайн интервю с Асена за MaddNext. Явно много не им разрешават да се показват. Помним какво беше покрай снимките от Hello и Гласът. Аз буквално забравих тогава,че гледам сериал. Цяла седмица си мислех само за Ханкер. Trollface

Edit: Друго гадже различно от нашето? Ще убие всичко детско в мен. Head Band

# 83
  • София
А представяте ли си гаджето да е друго, а не Ханде?! Grinning Grinning Чок шашардъ ще сме всички. Той затова ще я крие, че фендомът ще изригне срещу горкото момиче...

# 84
А представяте ли си гаджето да е друго, а не Ханде?! Grinning Grinning Чок шашардъ ще сме всички. Той затова ще я крие, че фендомът ще изригне срещу горкото момиче...
Бро, и аз от това се опасявам..Както стана с "Очакване на слънцето".
Поначало избягвам да си ги мисля,че са двойка и не ги сваатосвам, защото имам опит и разочарование от 2 такива двойки досега.Ако наистина са заедно, ще бъда мноооого щастлива.

# 85
Марги, струва ми се, че покрай ушите е барано. Вероятно може да е зализано доста, но май е скъсена там дължината. Иначе перпемът да не е пипан. Представям си го "Хвани ми само връхчетата" 😆
Налбантова пее една песен от известно време, ти ни пускаш мухи.. Накрая новина във в. Труд - "Керем Бюрсин си хвана българка за гадже. Ще вдигат сватба".
Няма да има изненадани сред нас коя ще е тсзи българка 😆

# 86
Не ми се вярва. Много са си гъсти "приятелчетата", дори вече не се крият, а фамилиарничат без капка притеснение. Единият иска да остане в живота му и след приключване на сериала (Керем), а другият (Ханде) ще го "влачи" по изложби. (Днес бяха пуснали в соц. интервюта на сръбски, от списанието и там се споменава, че Ханде ще го заведе на първата си изложба)

# 87
Чета слухове за втори сезон и че екипът се готви да снима романтични сцени извън Турция. Залагам на Париж.
А дано ! Heart Ще си помечтая. Simple Smile

# 88
  • София
Рано или късно ще разберем кое е истина и кое - слухове. Стоя кротко и си чакам. Ето толкова кротко:

# 89

Общи условия

Активация на акаунт