Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 131
  • 747
  •   2
Отговори
# 45
  • Кърджали
В наше "село" не съм виждала,. Но не ми е спешно, все ще намеря. 

# 46
  • Пришълец

Скрит текст:
Хубавото на маргаритките е, че не са капризни и са многогодишни, от години имам в градинката и като дете им се радвам като цъфнат. Heart Eyes

Наскоро ми донесоха и семенца, чудех се в саксия ще виреят ли, та ще пробвам...

# 47
Не знам дали е това но го качвам

# 48
https://youtu.be/f-FFQbvAWm8
Благодаря за новата тема!❤️

# 49
Еда вече се отчайва и единствената ѝ надежда е Серкан да си спомни в деня на сватбата. Серкан също се страхува да не изгуби Еда.
Цял ден Серкан се опитва да си спомни за Еда, но не успява. В крайна сметка решава да побърза и да спре сватбата. Докато отива натам, катастрофира леко, удря главата си и в този момент, изведнъж успява да си спомни всичко. Когато казва на Еда, че я помни, Селин се вбесява, но брачната служителка им казва, че този брак е истински.

# 50
  • Кърджали
Тръгнах да гл превеждам ама не ми прозвуча като официален озет и проверих. На сайта на фоск няма нишо качено

# 51
Може аз за това писах че не знам дали е това но го качвам
Извинете за това

# 52
И на мен по начина, по който е написано не ми вдъхна доверие, ама реших все пак да го преведа за всеки случай, така или иначе нямам какво да правя в момента и ми е малко скучно Joy Един път не изтече ли пак озета първо във фен профил и след това го качиха в сайта Thinking

# 53
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

Слагам песен, която Анъл беше споделил тематично преди време.

# 54
  • София
Всички знаем приказката за грозното патенце. Може би донякъде това се отнася за Ханде. Донякъде, защото тя в никакъв случай не е грозна, а по-скоро се има предвид килограмите и пухкавото и лице още от малка. Ханде винаги е казвала, че много се е срамувала от това, че е по-пълничка. Но след тежкият период от смъртта на майка й, когато тя отслабна драстично, Ханде е съвсем друга. Тя сякаш разцъфтя и се разхубави. Точно като онова грозно патенце, което се превърна в един красив лебед.  Дори и да има корекции при нея те са толкова деликатни, че в никакъв случай не се набиват на очи. Тази генетична красота, която тя притежава сякаш избуя сега. С годините тя става все по-красива. От едно сладко малко момиче и девойка тя вече е наистина една невероятна красавица, пред която може дъха да ти спре. Не вярвам, че ще се намери мъж, който да остане безучастен в нейно присъствие. Как да не се влюби човек в нея. Всичко това съчетано и с нейния сговорчив характер.

Разбирам го Керем. Хванал е пиленцето и да не се мотае много, за да не му изхвърчи от ръцете. Макар че си мисля че и Ханде е много влюбена в момента.

# 55
Добър вечер, момичета!
Идвам и аз в новата тема, Марги, благодаря, страхотна е! Flowers Hibiscus
Аз за първи път пиша във форум, въпреки че отдавна чета теми за различни сериали, които съм следяла. Всъщност май точно от " В очакване на слънцето" започна всичко. После си избирах по някой интересен сериал, някои минавах с мишката, някои следях онлайн. Не знам защо реших сега точно да се регистрирам, готини сте и исках да видя как е, е, хареса ми, вълнуващо е Hug
Ханде е уникална на снимките със сватбената рокля и карамфилите! Ръкавиците обаче, както някой беше коментирал от вас, са потресаващи! Добре, че сватбата е с Дениз, за него може такива ръкавици Laughing
Не мога да повярвам, че Ханде е била толкова пълна, сега е направо разкош, наистина се е превърнала в лебед, не ми се струва да има корекции, така ли се говори? Изглежда ми напълно естествена, и в лицето, просто е доста по-слаба.
Нямам търпение за епизода, наближава тази пуста събота, ще се опитам даже да гледам по-голямата част от него онлайн, като заспят децата.
Приятна вечер и до писане! Computer

# 56
"Чудя се какво ли предпочита - сладко или солено? Хм, със сигурност не е сладко , толкова е студен и дистанциран , че не мога да си представя да сложи и зрънце захар в устата си. Ще се получи химична реакция. БУМ. Експлозия"

Коя е тази книга? - Наистина сякаш е за Серкан Болат Grinning Видяхме каква бомба са с Еда Simple Smile

# 57
https://twitter.com/i/status/1370067856772239369
Това някакво предаване ли е? Онлайн ли е нещо? Пишат в туитър момичетата, ама като н е разбирам..
Превод с гугъл
.Попитаха го за любовните слухове
 Керем: нека не говорим за любовта в момента, но нека ти кажа нещо, АКО нещо се случи и аз казвам, АКО ще знаеш, че ти обещавам ..
 Интервю: но казват, че изглеждате добре заедно
 Керем: да, но това не е нашата тема в момента

И  още нещо,момичета, Намерих програма,която може да ми сваля сериите от вбокс и сега си ги свалям на лаптопа.

# 58
Вили, някакво награждаване е. Керем е там. В момента го излъчват онлайн. Ще сложа линк. Феновете са във възторг, че е целият в черно облечен и се надяват "Мии" - то да била там и тя 😆

Ако Алекс или Али са тук, може да ни кажат за какво става въпрос 😏

# 59
Някакви награди има мисля, Керем е там, интервю имаше, не са видени с Ханде май, но феновете смятат, че са заедно. Smile

Пускам линк на живо в ютуб:
https://youtu.be/udyKzxgdjnE

Общи условия

Активация на акаунт