Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 146
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Пришълец
Миси, крадвам си го

Налбантова, а на теб нищо ли не ти трепва. Вярно, уж не е и мой тип, ама.... бива го момчето

Бърборанке, подготвена съм за всички възможни варианти Sweat Smile Не се навивам излишно, но и не отхвърлям напълно вероятността да са заедно. Ще се чуе...

# 91
Аз съм много доволна, че са пооправили прическата, че .......

2015г

2021г

# 92
  • София
Момичета, ама вие още ли се съмнявате в неразделното "приятелство" между Керем и Ханде. Те по всички телевизии излъчиха как Керем призори си тръгва от дома на Ханде. Журналистите бяха обградили новият й дом, та се наложи да ги измъкват от там като ятаци със служебната кола на продукцията. Хайде да не си говорим като малки деца от детската градина. Ако най-добрият ми приятел си има гадже, той ще си позволи ли да пренощува в дома ми. Цяла нощ двамката сам самички ще си разказваме спомени от миналото.   
Друг е въпроса какво ще се случи от тук нататък, но определено в момента те са заедно. Няма друга за Керем или друг за Ханде.

Виолета Цветанова е качила част от интервюто с Керем.
Цитат
https://twitter.com/i/status/1370067856772239369
Това някакво предаване ли е? Онлайн ли е нещо? Пишат в туитър момичетата, ама като н е разбирам..
Превод с гугъл
.Попитаха го за любовните слухове
 Керем: нека не говорим за любовта в момента, но нека ти кажа нещо, АКО нещо се случи и аз казвам, АКО ще знаеш, че ти обещавам ..
 Интервю: но казват, че изглеждате добре заедно
 Керем: да, но това не е нашата тема в момента

На последният въпрос Керем много ясно отговаря, че двамата се чувстват много добре, но това не е темата в момента.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:03 от БлагаВест

# 93
Ново от 35 еп

# 94
А на излизане какво го интервюират? Някой може ли да преведе от части поне?

# 95
Резюмето и снимките от новия епизод утре.-превод Гугъл
https://twitter.com/Sen_Cal_Kapimi/status/1370089803908276234?s=19
Това е втория сериал,който гледам в реално време.
Досега не съм се включвала в теми свързани със сериали.
Аз случайно ви намерих като търсих инфо за сериала.
Отначало само ви четох и после реших да започна да пиша.
Не умея да пиша като вас, но ми е хубаво да ви чета .
Откакто ви намерих всяка сутрин ми минава с кафе и вас.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 22:15 от Антония Симеонова 675288

# 96
От рускините:Керем Бурсин за пореден път отрече всички новини за връзка с Ханде. Керем също отбеляза, че ако това се случи, тогава първи репортерите ще знаят за това. Керем добави, че ако има други проекти с Ханде в бъдеще, той с удоволствие ще се съгласи и ще снима!

В момента Керем е на университетската награда "Йълдъз Текник"

# 97
  • София
И аз да благодаря за новата тема.не смогвам да си свърша работата ,за да ви изчета.Аз турските филми които съм гледала ,се броят на пръстите на ръцете ми.Около мен много гледат ,но тъй като по телевизията дават предимно драми ,а в последните години нямам настроение за драма не гледах.Запа;лих се от приключилия сериал в този жанр,който също предизвика интерес,и след него изгледах няколко ромкома.Това е втората тема в която драскам,и тъй като нямам опит, вашите споделяния са изключително полезни и обогатяващи за мен.Допада ми  че знаещите споделят с незнаещите като мен,обмянатана гледни точки,отварянето на вратата за друго възприемане на филма.Да  много неща в замисала са изменени или по точно не са продължени.
Но всички ние сме наградени с една изключителна игра на Керем и Ханде-нови характери,нямащи нищо общо с преди,липса на интрегуващи диалози, при всяка смяна на сценаристи ,гледане на нови  линии във филма с еднакви артисти.И какво при всеки кадър играят така че ние гледаме,наслаждаваме,обсъждаме.Недоволство от развитие на с'южета ,но всеобщо одобрение за играта на Еда и Серкан.Когато се създава песен се правят хиляди репетиции,всичко се съобразява дали отговаря за този певец,а тук филма се нагажда според вижданията на новите сценаристи,и пише се серия за серия и  Те успяват да пресъздадат понякога и нелогичните линии така ,че ни харесват,не направо сме влюбени в тях.Всеки следващ сериал ,както и този ще изглажда някои неща допуснати преди,това е индустрия ,а тя ще гони финансовия успех.докато  този жанр е по търсения в Европа и света,ще има такива филми,аз съм доволна че попаднах на този,и заедно с вас ще ми остане един незабравим спомен за безсънни нощи за филм.Керем и в предишните филми ми харесва,Ханде съм гледала в два ,сега ми се вижда по израстнала,а за визия е най интрегуваща,една напъпила розова пъпка ,не е вече затворена пъпка ,но не е и разтворен розов цвят,момента когато очакващ  да се покаже един неповторим цвят ,да усетиш нежния аромат и да мечтаеш за продължение.Да явно ше ги гледам и следя и в последващите им проекти.

# 98
  • София
От рускините:Керем Бурсин за пореден път отрече всички новини за връзка с Ханде. Керем също отбеляза, че ако това се случи, тогава първи репортерите ще знаят за това. Керем добави, че ако има други проекти с Ханде в бъдеще, той с удоволствие ще се съгласи и ще снима!

В момента Керем е на университетската награда "Йълдъз Текник"
А попитаха ли Керем какво прави цяла нощ в дома на Ханде? Двамата сам самички...

# 99
Вярно ли е, че когато Керем благодарил за наградата е споменал, че годината е тежка за всички хора, а водещият го прекъснал и казал, че за Керем не е тежка, защото бил печелил много пари и Керем си тръгнал? FlushedFrowning

# 100
  • Пришълец
Тъкмо на подобни коментари попаднах, Кукличке Rolling Eyes
Ще сме благодарни Алекс или Али ако имат възможност накратко да преразкажат...

# 101
След като благодари, слезна от сцената, но водещият продължи нещо да говори за него и към него. Каза няколко пъти Керем, но не разбирах какво. С този език сме все още на "Вие" 😆

# 102
  • Плевен / София
Вярно ли е, че когато Керем благодарил за наградата е споменал, че годината е тежка за всички хора, а водещият го прекъснал и казал, че за Керем не е тежка, защото бил печелил много пари и Керем си тръгнал? FlushedFrowning
И сега какво....Да изпитва вина, че има възможност да работи , а други не....Нали благодарение на сериалите издържаме на тази пандемия....

# 103
Eй тия хора, не го харесаха Керем..... не го обикнаха, то не беше американски акцент, и не знам какво....
Сега се заяждат с него по време на церемония по награждаване. Rage

# 104
  • София
Eй тия хора, не го харесаха Керем..... не го обикнаха, то не беше американски акцент, и не знам какво....
Сега се заяждат с него по време на церемония по награждаване. Rage
А когато представят филми с негово участие на международните пазари,в резюмето дали пишат ,че главния герой /Керем/ е получил чуждестранно образувание като артист,то личи и от акцента му и затова образите са цялостно и стойносттно изградени.Може би когато приходите са за тяхната хазна е техен,а ако говорят лично за него чужд.На това му казват мерене с различни аршини.

Общи условия

Активация на акаунт