Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 072
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
https://www.facebook.com/groups/1198001857037872/permalink/1792001517637900/
Извинявам се може ли някой да преведете какво е написала Ханде.
Благодаря предварително!

# 166
Благодаря предварително!

Тони, линка препраща към някаква фб група и не се отваря , защото е затворена за потребителите само. Направи скрийншот с телефона.

Вече , не сме в тенденцията на Турция , но сме в друга държава ... няма да познаете коя е тя .... барабани моля ... затаете дъх... България!!! Шегувам се Joy Отговорът е Алжир Stuck Out TongueFlushedScream
627 000 туита!

# 167
Благодаря предварително!

Тони, линка препраща към някаква фб група и не се отваря , защото е затворена за потребителите само. Направи скрийншот с телефона.

Вече , не сме в тенденцията на Турция , но сме в друга държава ... няма да познаете коя е тя .... барабани моля ... затаете дъх... България!!! Шегувам се Joy Отговорът е Алжир Stuck Out TongueFlushedScream
627 000 туита!

# 168
  • Кърджали
Ханде била в хотел, където се снимали снкмкимза реклама, вероятно за Nocturne защото пише за модна линия. Когато разбрала, че въм я чакали журналисти, Ханде искала да ги избегне, не { се занимавало да отговаря на въпросите им. Затова помолила персонала за помощ. Извели я по аварийното стълбище и я качили на такси. Журналистите се чудили защо пък искала да ги избегне.

Защо ли аджеба..Все едно не са чували едни и същи отговори на едни и съши въпроси.
Заедно ли сте с Керем
Не ние сме приятели само
М много си отивате според всички
Благодаря ама няма нищо такова...

Ет, това щеше да е разговора им... Все едно са го провели

# 169
Бамби поздравили си "приятелчето" публично за наградата? (излизат някой неща, но от недостоверни източници Wink )
Скрит текст:

От сета днес:

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 12:45 от mi_si

# 170
  • Пришълец

Ханде има толкова искряща красота, че наистина очите ти остават по нея  Heart Eyes Керем е харизматичен и всъщност трябва да го видиш в действие, за да оцениш подобаващо красотата му.
...

Кате, точно! Hands Plus1

# 171
  • Кърджали
 Mi_si, това oyuncum efsane е старо. От последниятпост на Серкан, дето "рекламираше" не знам си къ плод

# 172
Засега Ханде не го е поздравила официално. Но ние си знаем, че още снощи се е отчела. Trollface

Скрит текст:

# 173
Тя на 4 очи го е поздравила 🤩

# 174
Вие кога надничахте зад завесите, че знаете Ханде как и кога е поздравила Керем. За една приятелка питам. 😉🙄

# 175
Aaaa aз само предполагам, миналата 18+ тема още ме държи 😀😀
Ама може и само с "Е, честито" да са минали, то пак е на 4 очи 😀

# 176
  • София
Славена Знам от един познат журналист, снощи ги е снимал ето така...

# 177
С една дума "Честито Хандеми? Тази вечер за благодаря  ще видиш как избухва свръхнова..."😆

# 178
Здравейте, прекрасни ! 🌷
    Първо да дам заслуженото внимание на Керем . 👏 Може често да искам да фрасна с нещо тежко героя му  ,но наградата е абсолютно заслужена , а той е великолепен на церемонията . (Леко отслабнал ми се вижда -може заради черния цвят или пък му идват в повече тренировките с Ханде 😅) .
     Явно всички сме в клуба на обсебените. 🤗 И моят телефон звъни с химна и често наслаждавайки се на песента проспускам да вдигна .🤭
    Никога не съм писала във форума ,никога не съм гледала турски сериал на живо и сега не пиша често ,но пък редовно чета и то само нашата темичка .  Хубавата страна на карантината и ковид е ,че попаднах на сериала ,а търсейки информация за него срещнах вас . 🎈🎉
    Нямам много стаж с турските сериали - изгледала съм 10 ,от които 5 с Ханде 😄 Добра ,лоша , на сърце ми е и това е . 🥰 До скоро бях убедена ,че Ханде има корекции по лицето. Само че настъпи момент да си сменям личната карта и на снимката съм 18 годишно бузесто девойче с топчесто лице ,а на новата ми карта пак съм бузеста ,но някак по издължено ми се е станало лицето. А разликата между двете снимки е 10 години и 2-3кг надолу . Смятам ,че и промяната в Ханде се дължи на порастването , отслабването и добрата подръжка .🙃
     Сега само да не си помислите ,че съм красавица като Ханде 🤣
      А как е поздравила Керем ...представям си го с широка усмивка, грейнал поглед ,ентусиазиран глас и спонтанна прегръдка" стил Еда" и кекс с много пудра захар . 🤣

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 13:51 от Sezariya

# 179
Ох, бе! Керем няма ли да пусне скоро нова снимка, клипче или да направи лайв?! Затъжила съм се... вярвам, не съм само аз. Cry

И аз Бърборанке, защо спря да прави лайфове толкова бахя забавни. Да не би да са му забранили, защото много се издават с Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт