Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Пришълец
Aaaa aз само предполагам, миналата 18+ тема още ме държи 😀😀

Изтече времето за редакция, пак щях да добавя Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile

Сезария, гледах я, гледах я вчера - вече и аз съм по-склонна да вярвам, че няма корекции. Просто е пораснала и се е разхубавила още с годините.
Как е поздравила Керем за наградата, много ми хареса предположението ти: с широка усмивка, грейнал поглед, ентусиазиран глас и спонтанна прегръдка "стил Еда" и веднага вмъквам един цитат /Мики е по тази част, но напоследък и аз каквото срещна го съотнасям към ХанКер, ЕдСер, сериала/ -

П.П.  А ”кекс с много пудра захар” - за десерт Joy

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:07 от Маргарита Н.

# 181
Поздрав с песен. Някак тематично ми звучи.

Превод
Скрит текст:
Това е краят.Познати стени
Останаха стените, повече няма накъде
Във въздуха, пропит с нашите
откровения, трудно се диша.
Не съжалявай , ние всичко вече сме направили.
Излишно е ,въпроси ...защо?
Върви си , по бързо вземи със себе си
нашето минало , всичкото на часа.

Виж, времето изтича.
Отвътре сърцето умолява "Прости"
И аз прощавам, пламъкът догаря
Ако искаш и него вземи.
Виж , времето заличава следите.
В паметта ни изтрива всички кадри между нас,
Във филмът на екрана, където самите ние вече не играем.

Утрешния ден ще ни подари нови сили
Да прелистим страницата на живота си красиво
Звезди , завинаги угасени
някъде в космоса , отново ще заблестят.
Нека всичко да се получи , когато го поискаме
Свободата да различим от самотата
Искреността ще ни помогне днес
Да започнем всичко на чисто
Мен не ме е страх ...

660 000 за Керем Hands Facepunch

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:03 от mikipoli

# 182
Не ме бийте, но медалът има и друга страна - година, в която си свалил Ханде Ерчел и снимате най-обсъждания сериал - колко да е лоша Kissing Face

Ясно ми е какво е имал предвид Керем и е прав, но реакцията на феновете на една очевидна журналистическа изцепка ми идва леко патетична Hands V Кажете си, че това е поводът за нова акция, за да може Керем да измести Енгин Акюрек от първото място за най-обсъждани актьори тази седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
  • София
Реал с/у сериал Heart Eyes

Когато сценаристите мешат плодовете със зеленчуците Joy

# 184
БРО, а после казват на нас да не смесваме плодовете със зеленчуците 🙄

# 185
Гледам "шапката" та темата, блесналите им погледи, особено на Серкан, щастливите усмивки и силната прегръдка на двамата наши влюбени Еда и Серкан Revolving Hearts и си викам...абе, какъв брак, каква сватбена церемония,  какви пет лева, когато любовта е тук и мъките на забравата свършиха... Най-хубавото, което могат да направят Дениз и Селин за себе си е тихомълком Airplane да се измъкнат от тази ситуация, която освен срам и резил нищо друго няма да им донесе....Ноооо, аз искам всички да разберат мизерията на тяхното коварно поведение!  За това разобличаване имам нерви да почакам!!! Hands Thumbsdown

# 186
  • Плевен / София
Спокойни почивни дни на всички пишещи и четящи в темата

# 187

Журналистът Ясин Йозбек постна това в инстаграм. В поста си казва, че отново има смяна на сценаристите, като засега не са ясни имената на новите. Ясно е само, че новите сценаристи са писали 36 епизод.
Не знам до колко може да се вярва на Ясин, но в профила си в Туитър често дава спойлери за епизодите и досега са се оказвали верни(поне откакто аз го следя-последните 2-3 месеца).

Извинявам се, че така нахлувам в темата понякога.🙂 Попринцип само ви чета, тъй като много не ме бива в писането, но понякога ми идва отвътре да напиша нещо и не се стърпявам. Иначе с удоволствие чета размислите и предположенията ви за епизодите.🌺💐

# 188
О.А, глупости. За нахлуването имам предвид 😆 За сега няма изядена булка,  не се плаши да пишеш. Както виждаш - не всички ни бива с писането, но това не ни отказва. Понякога сами не можем да се разберем какво сме искали да кажем дори 😏

Кате, по-добро от тази страна на медала, може да е само - сватба с тази 'убавица - Ханде Ерчел. Да му народи една шепа бебета и всичко е точно 😏

# 189
  • Пришълец
Разбирам, подкрепят си любимеца, но пресилена ми идва и на мен реакцията на феновете

O.A, ”нахлувай” по-често и пиши както ти идва отвътре. Kissing Heart
Тя Налбантова много хубаво го е казала - не всички ни бива, но това не ни спира. И между другото аз също понякога сама не си схващам разпокъсаната мисъл. Joy

# 190
Хората ще туитват, докато Керем не отговори нещо Joy а той няма да каже нищо 100% Joy тоест ще туитват до утре, когато ще имаме нов хаштаг Joy
Вече наистина от доста места се чува за нови сценаристи, ами...да заповядат, дано са по-идейни Joy
Налбантова, вчера щях да пиша и забравих , на мен също ми е любопитно какви са тея рускини и къде аджеба ги четат Flushed форум ли е ? Група ли е ? Обаче виж ги , нищо не казват , мълчат като агенти на държавна сигурност Joy

# 191
# 192
  • София
Аз не смятам, че реакцията на феновете е пресилена. Когато харесваш някоя популярна личност и я подкрепяш, се ядосваш на подобни неуважителни изказвания. Приемаш нещата лично. Все едно са казани за твой близък. Така че напълно разбирам яда на феновете. Аз самата съм от типа хора, борещи се за справедливост, защитаващи онеправданите и винаги се намесвам в ситуации, в които смятам, че нещо не е правилно. Дори да не става дума за близки до мен хора, се боря за правда, така да се каже. Wink

# 193
  • Пришълец
Даже не смея да предположа какви  идеи ще прокарат новите сценаристи, евентуално ако има такива Sweat Smile

# 194
  • Кърджали
И Еврим е  писала по този повод
Актьорът продава емоция (чувсто) . Колко печели от това би трябвало да има значение само за работодателят му и за никой друг.

Общи условия

Активация на акаунт