Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Мерси Али Heart Eyes
Ами опитвам се да им вярвам , че са само приятели и колеги , но все нещо подозрително излиза и пак се вкарвам във филм ,че са заедно .Ако е така - горките , много им е трудно , но да потърпят до лятото Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем беше много мълчалив в сравнение с друг път , а Ханде беше не само по разговорлива , но ми хареса как учтиво и в прав текст им каза да я оставят на мира и да идват пред дома и . Ясно , щом и Керем има приятели там , значи ще го виждат често Grinning  Stuck Out Tongue Winking Eye
Личеше си кученцето ,че я познава и искаше да отиде при нея , но тя даже не посмя да го погали заради журналистите . При всички случаи ще се коментира - погалила го : а, значи много добре се познават , сигурно спи в леглото и : не го погалила : страх я е,че всички ще разберат колко са близки с господаря му .Въобще пълна лудница ! Но се радвам ,че няма да спрат сериала , защото още ме е страх от тези Воини Imp

# 241
Това феновете страшна работа: Хектор вече е с 66,4К
Утре Адба като пусне резултата, "Рамо" (понеже напоследък все той води класацията) ще е с по-слаб резултат ...
Това е резултата от снощи:
Скрит текст:

П.С. Али, много ти благодаря Hug

# 242
Обсъждали са сценария и предвиждат ако сериала се държи стабилно да снимат до 50 епизод ...това са още 20 епизода не е малко т.е. до средата на м. юли

Чудя се какво може да предвижда сценария и какво се обсъжда, понеже реално може и сега да си приключи - Серкан си спомни и могат да се оженят и заживеят щастливо.

*Аз сега като изгледах клипа със субтитри, абе струва ми се, че Ханде реже Керем, че не иска дори да се споменава, че може да е оставал на гости, че не й е приятно - и всъщност е права, много е дразнещо, тя де факто ни с Керем, ни с който и да не може да е, това да седят пред дома ти и да те дебнат... ами нямам думи - наистина е нахално и нахълтване в личното пространство.
А и да е оставал Керем то в къщата й има няколко спални, няколко бани - ако не искат да се виждат, няма да се видят...

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 19:55 от kukli4ka456

# 243
В соц. мрежи се върти инфо, че : "днес срещата в офиса на продуцентите е била, защото от Фокс са поискали 50+ серии. И явно са привикани при шефовете, за да продължат с това "ама ние сме само приятели", за да не отклоняват вниманието от сериала. Да им се припомни, че ако се издадат ще плащат неустойка, за нарушаване на договорни отношения."
Ето това се нарича любов Heart Eyes

68,5К

# 244
Обсъждали са сценария и предвиждат ако сериала се държи стабилно да снимат до 50 епизод ...това са още 20 епизода не е малко т.е. до средата на м. юли

Чудя се какво може да предвижда сценария и какво се обсъжда, понеже реално може и сега да си приключи - Серкан си спомни и могат да се оженят и заживеят щастливо.

*Аз сега като изгледах клипа със субтитри, абе струва ми се, че Ханде реже Керем, че не иска дори да се споменава, че може да е оставал на гости, че не й е приятно - и всъщност е права, много е дразнещо, тя де факто ни с Керем, ни с който и да не може да е, това да седят пред дома ти и да те дебнат... ами нямам думи - наистина е нахално и нахълтване в личното пространство.
А и да е оставал Керем то в къщата й има няколко спални, няколко бани - ако не искат да се виждат, няма да се видят...
Кукличка, и аз си го помислих същото като гледах клипа..

# 245
Благодаря за превода ! Blue Heart

“Hande bak bana benim ya ben Hector”
"Ханде погледни ме, това съм аз Хектор"

Стига толкова от мен за тази вечер. Smile

# 246
  • София
Сега изгледах репортажа със субтитрите. Али огромно БЛАГОДАРЯ!
Много хубаво впечатление ми направи Керем. Дума не обели за снощният инцидент. Отказа коментар.  Прекрасно държание. Едно аристократично поведение, което направо заби в земята този журналист, позволил си такова обидно държание.
Ханде също се държа подобаващо. Първо опроверга измислиците, как се била скрила от журналистите. Как я извели през някакъв авариен изход. Тя каза, че си е преминала покрай тях и въобще не е бягала. 12 часа е работила по снимките за Ноктюрно. Доста е било студено. Снимала е и навън. Не пропусна да му подхвърли на единият журналист, че тогава него го е нямало там. Много ме впечатли, с какво спокойствие и самообладание, много категорично, но в същото време учтиво отговори на въпроса за честото гостуване на Керем в дома й.

"Честно казано, не подкрепям тези действия, все пак това е личният ми живот, домът ми... Затова ви моля за малко разбиране и уважение от ваша страна. Не искам да ме въвличате в такива неща. Моля за разбиране..."

И е абсолютно права! Защо пък трябва точно на тях да се обяснява какъв и е Керем?
Браво на това момиче. Малко са хората, които ще запазят самообладание и няма да бъдат груби. Издигна ми се много в очите. Надявам се наистина да спрат да са толкова нахални и досадни. Да ги оставят на спокойствие. Та нима нямат право да си гостуват и да се събират. Преди всичко те са колеги. След това са приятели, а за другото... те си знаят. Какво непрекъснато си врът носовете под юрганите им. Ханде по принцип не е от тези известни личности, които непрекъснато държат да са в центъра на вниманието. Напротив, точно обратното. Всички, които я познават казват, че тя обича спокойствието и уюта на дома. Не ходи по заведения или молове за да я снимат папараците. Не афишира своите връзки. Домашарка е.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:30 от БлагаВест

# 247
  • София
Относно новите сценаристи ,пак по комшийски са гледали продуцентите и  с познати напознати са ги взели.Та тук в тази тема  има цял Икарус сценаристи,и служебни коли не са ни нужни,има рейс,и икономия на пари ще направят,само да присъстват на заснемането и да гледат повторение след повторение с любимите герои и хонорар няма да вземаме.Единствения съществен разход ще е скъпо платена охрана за Селин ,и Дениз,ама като не си знаят интереса хак да им е.А ние с нетърпение чакаме утре.

# 248
Здравейте, момичета!
Маргаритке, мила китке, благодаря за темата!
Скрит текст:
Едни африкански маргаритки от мен!

За Ханде и Керем, какво да кажа млади, широкоскроени хора, радвам се, че са се намерили! Аз много ги харесвам като двойка! За мен няма съмнение, че са заедно! Приятели, партньори, обичат се, уважават се! Еми какво да ви кажа, и ние с моя мъж сме така! 😂😄
Аз чакам деня, в който сериала ще свърши и Керем ще ѝ лепне една целувка пред журналисти, за да спрат да питат заедно ли са! 😁
Аз Ханде много я харесвам, но Керем ми е легнал на сърцето!
От Туитър!
Най-талантливият, най-хубавият, но преди всичко най-добрият, заслужава всичко най - хубаво на света!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 00:23 от lady laura

# 249
Чак сега влизам и какво да видя , Хектор е тренд, леле. Не мога да повярвам 😂😂😂

# 250
Добър вечер.
Видях че има ново видео с нашите любимци. Може ли да се гледа някъде с бг превод? Или момичета можете ли да ми кажете за какво говорят?
Иначе са много красиви. Вярно че не трябва да обсъждат любовните си взаимотношения по между им докато върви сериала.
ще съм доволна и след края на сериала да си се разкрият.

# 251
  • Кърджали
azisiq, върни се малко назад, Али се е постарсла да сложи субтитри и е дала линк.

# 252
  • Пришълец
Азисия, хайде да те улесня.

Готова съм, качвам го в момента и ще дам линк, когато се качи напълно Hug Съжалявам, че се позабавих, ама наистина някои неща трудно се разбират
Едит: Готово, заповядайте! Hug
https://ok.ru/video/2188271159820   

И едно голямо Благодаря, Али!
Скрит текст:

Лаура, Heart Eyes

Скрит текст:
очите ми останаха в цветето. Отглеждаш го ти или е уловено в нета?

# 253

Още нещо от Хектор 😀😀

# 254
  • София
След снощната грозна постъпка на един човек, наричащ себе си журналист, феновете на Керем по целия свят се включиха в негова защита.

"100 държави, 10 тренда и половин милион туитове, за да ви покажат колко много ви обичаме и уважаваме.Никога не го забравяйте."
(100 countries, 10 trends and half a million tweets to tell you how much we love and respect you, never forget it.
#kerembürsin #sençalkapımı #edser #hanker #handeerçel)

Друг път този смешник много трябва да се замисли преди да задава въпроси. Защото той е сам срещу  милиони...

Ураз Кайгълароулу или както всички го знаят Уразка вече е сред приятелите на Керем. Двамата вчера бяха наградени като най-добрите актьори в телевизионни сериали за  2020г.
Ураз е един прекрасен човек и актьор. Участва в сериала "Дъщерята на посланика" и беше един от най-запленяващите персонажи. Като човек е невероятна личност. Приличат си много с Керем. Най-интересното и трогателно снощи беше неговото обръщение след награждаването. Речта, която прочете беше написана на гърба на 2 рисунки направени от неговата прекрасна дъщеричка Ада.
А сега е поздравил Керем с една песен на Джъстин Тимбърлейк...

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2527588145551002632/

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 23:22 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт