Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 683
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Фенско е, отплеснах се да пиша за гълъбчетата Wink
mi_si, това фенско или истинско е?
Толкова много картинки.. Докато стигна края и забравям началото 😆

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:21 от mi_si

# 301
На феновете им е скучно и скучно и докато чакат хаштага за епизода са решили да вкарат в тренда #HandeWeLoveYou Joy не разбрах причината , ама май за баланс , нали онзи ден беше само за Керем Joy
В туитър пишат , че да се брои туита трябва да е без главни букви , емотикони, пунктуация, снимки, гифчета и само 1 хаштаг в края на текста, не знам дали е така наистина , но споделям People Eyes

# 302
Момичета, незнам дали е споделяне, че нямам време да прочета всичко изписано.. Нека подкрепим нашите любимци тук: https://turkishtvpolls.com/the-best-actresses-of-turkish-tv-series-2021/
Керем е на 5то място, Ханде е на второ, а за любима двойка са на 1во място. Гласува се веднъж за 24 часа.

# 303
Мики, така е. Помня, че го четох същото, когато се целеха в 2м. Сега летвата е 4. Ако бяха пуснали хаштагът сега, можеше и до 04.ч да стане работата, но трудно. Много трудно вече.

Отчетох се в тази анкета..

# 304
Здравейте в този хубав, слънчев ден! Hug
И аз съм се подготвила за довечера вече, заредила съм се с ягоди и очаквам ЕдСер моменти! Heart Eyes
Вече няколко пъти гласувам и аз в анкетите. Smile
Нося ви докато чакаме и хаштага едни прекрасни фенски колажи.

# 305
Аз съм от тези дето, докато не им покажат сигурни доказателства, не вярват Stuck Out Tongue Winking Eye

Както Бърборанка писа, ние не знаем дали онази кола е на Керем, а и той не се вижда някъде наблизо. И ми е странно как в тази технологична ера, дето телефоните имат супер камери, а да не говорим ако имаш професионален фотоапарат, `доказателствените` снимки са винаги замъглени, неясни. Ако аз се заредя пред дома на някого за да чакам топ скандалната новина на сезона, ще съм въоръжена до ушите с техника, очила за нощно виждане и т.н....ама новини да има и клюки да се обсъждат.

И каква е тази снимка дето Серкан е хванал нежно ръцете на Селин?!!! ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА СЪЧУВСТВИЕ!!! Ние искаме публично унижение, а не да и бършеш сълзите, Серкане!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 19:53 от paterina

# 306
Аз съм се зарекла на тема "има ли любов между Х и К" да не мисля и да не пиша, само да чета...Обаче от няколко седмици се чудя дали да споделя с вас едно мое наблюдение /което само по себе си е адски глупаво Rolling Eyes за мислене, камо ли за споделяне, ама нейсе Disappointed/. Гледах някакво видео на Мурат Далгалъч с участието на Ханде във времената на тяхната голямата любов. Повтарям, че видеото беше за Мурат. И нашата Ханде се подпира на рамото му свойски /то това идва и от нейната височина, де/ точно така, както се подпира на рамото и на Керем, особено там до езерото. Това по всички канони на човешката близост означава, че с този човек личните ви пространства се преплитат /вярно, филмът, който гледаме, е любовен и това не неизбежно, а направо е задължително/, но освен това значи, че това е нейния "личен" почерк на близост Revolving Hearts. Аз така го "разпознавам"... Joy

# 307
Чета в туитър, че някакви акаунти обиждали Ханде и затова е и този хаштаг сега #HandeWeLoveYou, да покажат феновете, че я подкрепят и е прекрасна, но не съм видяла някъде цялата информация какво се е случило все още.

# 308
Хаштагът е: "Спомням си"

# 309
Всички ще сме като Мело, ако нещата се развият в посоката, в която искаме 😆
Даже си мисля, че всеки път, когато е имало целувки и кекс, ние сме с такава емоция по лицата  😆
На Мело също много й тича червеното 🤩

# 310
# 311

Това ще е финала. Серкан казва на Селин " Сори, че ме лъга толкова време, аз ти се връзвах като последния амсалак. Всеки по своя път. Че $%$#%^&$&...."

# 312
Миси, благодаря за хаштага , готвих и съвсем се отнесох за времето Grinning и нека лудницата в туитър започне сега Joy

Нямам търпение да видя как ще разкарат Селинката, но няма да е в тази серия Weary

# 313
# 314
Хаштагът е: "Спомням си"

Здравейте, момичета! Да се отчета и аз в новата тема, че и тя гледам ще свърши скоро! Прекрасни сте, чета ви и страшно се забавлявам, радвам се на красотите, които пускате! Марги това подвижно покриваше е направо бонбон! Благодаря на Али и Алекс за всички преводи! На всички вас за смеха, за споровете(задочни), за лудешките постове, за всички неща, които споделяте! Нашите приказни Еда и Серкан, Ханде и Керем са една прелест, която не те пуска, ако веднъж си ги видял! Подкрепа за Керем, за Ханде - най-лудия фендом( в хубавия смисъл на думата) имаме! А на тази снимка на Серкан мога да му услужа с една фибичка да прибере перчема! Heart Eyes Ама пак е прекрасен! Heart За довечера съм приготвила ликьор от вишни, че нали кекс ще ядем Stuck Out Tongue Winking Eye или поне ми се иска след признанието на Серкан да паднат дрехи и задръжки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт