Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 683
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Искахте активен Керем - ето ви го. Нека припадането започне сега 😆😆😆

193хил. 😏

# 316
# 317
Еее, Керем не можа ли да направи снимка по време на тренировката? Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво е това след?!

# 318
460К
Картата в момента:

495К

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 18:23 от mi_si

# 319
  • Кърджали
Аз минавам самло да кажа че може да закъснея за киносалона. Оше съм на нашата градина, земеделие, това онова. Тепърва ще трябва и да готвя..

# 320
# 321
  • Пришълец

Аз минавам самло да кажа че може да закъснея за киносалона. Оше съм на нашата градина, земеделие, това онова. Тепърва ще трябва и да готвя..
Агрофитнес значи Smile Аз също обичам да се занимавам. Епизода ще ти подейства разтоварващо.Kissing Heart

# 322
# 323
  • Кърджали
Агрофитнес - да... Започва сезона на земеделието ми, но ми действа много добре.
Началото със сигурност ще го изпусна, че още сме тук....
Дано Али е тук, аз ще се включа по някое време

# 324
Тук съмм Hug
Дано Али е тук, аз ще се включа по някое време

# 325
  • Пришълец
Али, тъкмо щях да кажа, че ще те подкупим с тава баклава, но ти се появи Joy

# 326
# 327
Miki, препоръчвам ти Сандитон, заслужава си и ГГ имаха много добра химия. Тео Джеймс беше уникален, не си го бях представяла в такъв сериал. Това за мен е сериалът с най-красивото любовно признание от мъж ГГ. И като цяло кастът беше много добър (английската школа е еталон за качество), имаше и хубава паралелна любовна история, декорите, костюмите, музиката  и т.н. Аз съм голям почитател на СЦ Aндрю Дейвис, защото е всепризнат майстор на period drama и специалист за Джейн Остин (Гордост и предразсъдъци, Northanger Abbey, Разум и чувства), но също и Малката Дорит, Панаир на суетата, Клетниците, Война и мир и т.н. Всичките му сериали са страхотни. Има слухове, че Amazon Prime ще направи втори сезон. Вече година и половина фенбазата организира акции и петиции за втори сезон:
Скрит текст:
Това беше миналата година, плажно изкуство в Англия:
https://www.bbc.com/news/av/uk-england-wiltshire-54191494

Доста момичета от фенбазата сега следят SÇK като например Саt:

Един от любимите ми моменти:

Още малко красота и хумор от Сat относно Селин.
“Тогава Селин полудя. Подарък от кармата за рождения й ден.”

“Какво прави в хижата?”

“Толкова съм шокирана, че планът за промиване на мозъка не работи. Той е любовта на живота ми, следователно трябва да ме обича”.

Биге с това изкривено лице и изцъклени очи е просто уникална 😂😂😂.
Днес бях на обяд по женски у една приятелка и вижте кой сериал е хит по италианската сателитна ТВ, рейтинг 10/10.

# 328
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

И аз съм на линия вече, подготвена с питие, мезе и с настроение (за момента розово, в края на епизода - не е ясно!)! Оставям ви една нова снимка от епизода:

Безпроблемен интернет и приятно гледане! Flowers Four Leaf Clover

# 329
Продуцентите днес са много щедри , пуснаха много туитове в реплики от епизода , промотират добре , както никога Joy
Druon ,е трудно ме убеди ххаа ще го потърся с някакви субтитри, че английският ми е като на Христо Стоичков Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт