Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 973
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, почти съм готова, може да приключвате тази тема Hug
Само някой може ли да ми каже как да пренеса архива, без да слагам линкове на всяка тема Thinking

# 706
  • Кърджали
Нали от 36-ти епизод щели да идват новите? Това серия за изпроводяк ли беше?
Те ако за изпроводяк пишат така, по-раномда ги бяха изпроводили.
. Някои неща се случиха погбързо, явно заради натиска на зрителите. Иначе и на мен мимсе искаше да видя таланта на Керем в действие като си спомня. Ама ще се задоволя с наличното на склад
За Селин обаче не съм се отказала. Отказахнсе от голямото унижение, искам проато да ги види как влизат ръка за ръка в офиса. Как Серкан целува Еда. Как Серкан отново казва на Селин че е никоя в живота му. Такивандребни неша, но по много.И да, ако моженда поостане малко за да види как Серкан слага отново годежвн пръстем на юЕда и да види разликата в начина, да го сравни с онова "дръж, сложи това"
Дениз ми е идиот. Ще се порадва 2 минути на брака си, преди Еда да избухне и да го навре в миша дупка. От тук нататък ни Еда ще види, ни приятелства...

Ако може до сутринта да не изписвате света, че мисля да си лгам

Али, с копи пейст на линоветенот старият заглавен пост и линк към тази тема. Сдруг начин не знам
.

# 707

...........и още как ! Направо в десятката !!!!!!

# 708
  • София
Май nrgmama пита за сценаристите, същите са...

Аз бях в 2 групи за сериала, но нищо почти не се обсъждаше там , освен мрънкане кога ще има преведена серия и ги напуснах бързо бързо Joy. Тук получавам доста повече информация и ми е по-приятно. Иначе съм фен на фб групите по принцип.

Благодаря! Аз питах, но и аз вече проверих! Все още нямам логично обяснение за промяната в този епизод със същия екип от сценаристи, докато гледах епизода бях убедена, че са други! Очевидно отново става дума за факт, който сме коментирали многократно, че сценарият не е само и единствено резултат от творчеството, заложбите и професионалните качества на самите сценаристи, но те биват променяни в движение под влияние на различни външни фактори като продуцентски мнения, рейтинги, коментари на фенове и т.н. Но по-важното тази вечер е, че всички сме доволни от видяното като цяло! За неоправданите ни очаквания по отношение гузната съвест на Серкан и очакваните извинения пред Еда; отмъщението от страна на Еда спрямо Дениз; публичното наказание за Селин от страна на Серкан ни остава надеждата да ги видим в някой от следващите епизоди! Flowers Hibiscus

# 709
  • София
Много положително настроена съм нещо и ще ви споделя размисли:
1. Утре се надявам на покачване в рейтинга, ей така за успокоение на душичките ни. Може да е малко, но стрелките да са ни в зелено. Balloon
2. Надявам се Серкан в следващите епизоди да го видим разкаян. Тепърва ще осъзнава какво е причинил на Еда, колко я е наранил. Наистина искам да видя сцена, в която малко поне се тормози и й се извинява. Не искам тя да му се дърпа и т.н. Няма нужда вече от това. Просто той като мъж да застане и да й се извини. Да е до нея, да се старае. А насаме може и да си поплаче какъв дивак и глупак е бил. Wink
3. Задължително искам изобличаване на Селин каква гад е. Искам лично Серкан да й начока канчето. Не може да й се размине след всичко, което направи! Rage
4. За Дениз ми е все тая. Еда ще му каже. В нея не се съмнявам. Simple Smile
5. И нека вече събират официално нашите ГГ. Както сме говорили преди - да заповядат новата порция драма и проблеми, но вече нашите да преодоляват всичко заедно, а не разделени. Heart

И последно - сис, с тази твоя “индийска пауза” ще ме умориш! Още се смея... Joy

# 710
Вече наистина лека нощ от мен, защото утре ще ме събудят рано рано и ще изглеждам така

Специални благодарности на Али и Алекс Heart

# 711
Ето, това е Hands Muscle

Преди да започна по същество с коментара ми, да кажа: Добре дошла обратно, Джерен! Липсваше ни, момиче, но имаш още да си изкупуваш вината пред Еда Animal Kissing Cat

Много, много хубав епизод Heart Дочакахме го! Втората половина определено ми хареса повече. Имам някои забележки, но цялостното усещане, което остави у мен е много положително и се радвам, че ни върнаха удоволствието от гледането на сериала Sunglasses

Идеята за магическата отвара на Сафийе беше много забавна. Можело значи Айдан и Айфер да бъдат хем смешни, хем загрижени за Еда и Серкан Wink И в този ред на мисли, да се надяваме, че ни избавиха най-накрая от третото А Kissing Smiling Eyes Хареса ми и планът на Айдан да се направи, че пак не може да излиза. И друг път сме писали, че не е лошо да се върнат към основните на сериала и нишките, които по невидим път обвързаха героите...

Много добре игра в този епизод Неслихан. По едно време малко беше почнала да преиграва в предишните серии, но сега ми беше супер. Мехду другото, аз като кака Сийка не мога да не отбележа, че ни показаха нови стаи от имението на сем, Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

И да се върна на веселите кексчета - 100% Керем се е напушвал, докато е бил по света у тях. Много убедителен беше. Включително и глада достоверно бяха включили, така че сандвичите си бяха много на място Hands Thumbsup

Радвам се и че родата ми расте. Освен супер_Мело имаме вече и супер_Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Тази седмица станахме голямо семейство Kissing Face Имахме си и супер_Зейнеп в ДЕК

Имаше обаче и някои сцени, които не ми харесаха. Перчемът на Серкан по време на боя ми избоде очите. Както и смятам, че похабиха малко момента с връщането на паметта му. Последните епизоди всичко се въртеше около тази амнезия и накрая - бам-бам - спомните се върнаха, обааааче, вместо Серкан да се втурне към Еда, стои и се жалва на Енгин, че след час ще се омъжва Rolling Eyes

Също така не разбрах и как конярчето на Айдан се озова пред бара, където стана боя. Уж случайно спаси Еда, но после за отрицателно време си е спретнал стройна организация, за да се навърта около Серкан и Айдан... както и да е, сериал да става Stuck Out Tongue

Усеща се, че се засилва комичната нотка в сериала. Така да се каже, намирисва на махала малко, но все още всичко е в граници.

И за финал, често се питаме какво му е на Керем, докато снимат с Ханде на един дъх разстояние, обаче аз се замислям какво им е на операторите, защото те миличките виждат същото като него (че даже в някои случаи имат и по-добра "видимост"), ама нямат привилегията да пипат Kissing Face

Айде, докато се изкажа, пак стана утре Joy

# 712
Само някой може ли да ми каже как да пренеса архива, без да слагам линкове на всяка тема Thinking

Али, даваш "цитирай" на първия пост на Марги и от там ще видиш кодовете и направо ги копираш всички линкове като добавяш и последната тема

# 713

Али, даваш "цитирай" на първия пост на Марги и от там ще видиш кодовете и направо ги копираш всички линкове като добавяш и последната тема
Много, много благодаря Hug Готова съм, можем да изпишем тази тема Hug

# 714
Супер_Кате, за тази прическа ли говориш? Какво й е, супер е 😆

Тук и погледът е един път 😏

А тук Ханде разбира, че думата "кекс" в сценария не е това, за което са се надявали с Керем 😒 ( ама е толкова сладкаааааа ❤️)

# 715
  • София
Надявах се, че Серкан е казал на Селин нещо от сорта на: “После ще се разправям с теб, сега имам по-важна работа.” Ама уви...

И наистина очаквах, след като напердашиха Серкан, което си беше съвсем заслужено, затова не му съчувствам, и той си върна паметта, да беше се потръшкал на Енгин, но не защото Еда се омъжва, а защото осъзнава какво й е причинил. “Какво й причиних?! Как можах да бъда такъв глупак?! Енгин, ти защо не ми каза?? Защо не ме наби ти??” Абе очаквах да е драматично. И аз като druon исках Керем да стане performer of the week... и мислех, че ще се случи при връщането на паметта.

Оф! Ей тези две неща не ми харесаха и още не мога да ги преглътна. Ама... гледам позитивно. Доволна съм като цяло. И нямам търпение за другия епизод. И дано вече имаме лайф. Че колко време мина. Wink

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 11:28 от Бърборанка с розови очила

# 716
Нещо и от мен за лека нощ! 
https://www.youtube.com/watch?v=VcnR6YV4aps

# 717
  • Пришълец
Скрит текст:
Ето, това е Hands Muscle

Преди да започна по същество с коментара ми, да кажа: Добре дошла обратно, Джерен! Липсваше ни, момиче, но имаш още да си изкупуваш вината пред Еда Animal Kissing Cat

Много, много хубав епизод <3 Дочакахме го! Втората половина определено ми хареса повече. Имам някои забележки, но цялостното усещане, което остави у мен е много положително и се радвам, че ни върнаха удоволствието от гледането на сериала Sunglasses

Идеята за магическата отвара на Сафийе беше много забавна. Можело значи Айдан и Айфер да бъдат хем смешни, хем загрижени за Еда и Серкан Wink И в този ред на мисли, да се надяваме, че ни избавиха най-накрая от третото А Kissing Smiling Eyes Хареса ми и планът на Айдан да се направи, че пак не може да излиза. И друг път сме писали, че не е лошо да се върнат към основните на сериала и нишките, които по невидим път обвързаха героите...

Много добре игра в този епизод Неслихан. По едно време малко беше почнала да преиграва в предишните серии, но сега ми беше супер. Мехду другото, аз като кака Сийка не мога да не отбележа, че ни показаха нови стаи от имението на сем, Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

И да се върна на веселите кексчета - 100% Керем се е напушвал, докато е бил по света у тях. Много убедителен беше. Включително и глада достоверно бяха включили, така че сандвичите си бяха много на място Hands Thumbsup

Радвам се и че родата ми расте. Освен супер_Мело имаме вече и супер_Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Тази седмица станахме голямо семейство Kissing Face Имахме си и супер_Зейнеп в ДЕК

Имаше обаче и някои сцени, които не ми харесаха. Перчемът на Серкан по време на боя ми избоде очите. Както и смятам, че похабиха малко момента с връщането на паметта му. Последните епизоди всичко се въртеше около тази амнезия и накрая - бам-бам - спомните се върнаха, обааааче, вместо Серкан да се втурне към Еда, стои и се жалва на Енгин, че след час ще се омъжва Rolling Eyes

Също така не разбрах и как конярчето на Айдан се озова пред бара, където стана боя. Уж случайно спаси Еда, но после за отрицателно време си е спретнал стройна организация, за да се навърта около Серкан и Айдан... както и да е, сериал да става Stuck Out Tongue

Усеща се, че се засилва комичната нотка в сериала. Така да се каже, намирисва на махала малко, но все още всичко е в граници.

И за финал, често се питаме какво му е на Керем, докато снимат с Ханде на един дъх разстояние, обаче аз се замислям какво им е на операторите, защото те миличките виждат същото като него (че даже в някои случаи имат и по-добра "видимост"), ама нямат привилегията да пипат Kissing Face

Айде, докато се изкажа, пак стана утре Joy
Ето това включване чаках, вече мога да си лягам Sweat Smile
На частта извън спойлера се посмях искрено.

Али, обяснили са ти Алекс и Мики. А което не се е получило както трябва след пускането на темата имаш едно денонощие време да коригираш.

# 718
  • София
Аз се включвам след призива на Али за довършване на темата с снимки на една чаровна, усмихната, харизматична и лъчезарна Ханде Ерчел:

# 719
,,Ханде, кой казаха, че ти е подарил орхидеите?" Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт