Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 879
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Наистина хората започнаха да си мислят че парите нямат стойност, като някакви хартийки или че с ливада или нива в Сусурлево ще купи  апартамент в Берлин

# 436
И аз като Ефибуш мисля, че къщата във Волуяк  не става за целогодишно обитаване. Много малка е, няма отопление,  не е масивна, дворът е малък и най-вероятно е делен наследствен парцел. Може дори да не е разделен реално, но и да е, пак не става.
Волуяк са си баш шопи, от най-дървените. Няма да му е лесно на пришълец там Grinning

# 437
Като сме на тема къщичкиЯ кажете мнение за тая.Прилична ми се вижда. Изскочи ми някак
https://m.imoti.com/obiava/99439498/prodava-kashta-grad-sofiya-s-voluyak
Добра е обявата. Ако наистина е близо и до спирка на ГТ, то много си заслужава. Имотите във Волуяк държат цена.
А по темата за с. Пауново нека ви покажа една къща там на моя близка, също сглобяема, но с имот 2 декара. Е, извън селото е, но пък с изглед и простор. Не се продава, просто я качвам за сравнение с тази от обявата в центъра на селото. Мисля, че е ясно, че старата е мнооого надценена.
Скрит текст:

# 438
man_darin_ka стига с този фетиш от соца, с това стълбище грозно отпред и приземен етаж до Ихтиман за над половин милион😊

Ами радвай се на красивото си ателие и остави другите да си харесват каквото си искат.

# 439
🤣😄

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 10:21 от Анонимен

# 440
Всеки има право да харесва каквото си иска, но тази къща за 600 000 лв в село до Ихтиман... мислех че обсъждаме реални и нормални неща, а не глупости, явно не е сериозно ОК 😊

# 441
Фаталина,много е хубава къщата на твоята позната!

# 442
И аз като Ефибуш мисля, че къщата във Волуяк  не става за целогодишно обитаване. Много малка е, няма отопление,  не е масивна, дворът е малък и най-вероятно е делен наследствен парцел. Може дори да не е разделен реално, но и да е, пак не става.

За тази обява защо ли си мисля, че е един измислен "затворен комплекс" от редови къщи с мъненки парцелчета, който обсъждахме. Може и да се бъркам, онзи беше точно до шосето някъде, приличаше на редови къщи за бедни американци.

Но лятос. Барбекю истории стига.
Иначе шопи, мопи аз оправям набързо всеки. Не се тревожи)

Хахах, искам да го видя това - бабка- върла шопкиня и едно такова младо - зелено. Пуканки, моля!

# 443
[quote author=man_darin_ka link

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 10:07 от Анонимен

# 444
С руснаци-може би, ама с рускини пробвала ли си?

Все пак София е сред шопи, та ако се насочиш към околните на града населени места, едва ли ще попаднеш на каракачани, примерно.

# 445
Някак тясногръдо ми прозвуча всичко!Нека приключим
Хората сме просто различни хора!

# 446
Ихтиман и околовръст е пълен с цигани!

# 447
Аз пък мисля, че продавачът по грешка е сложил една нула повече и всъщност цената е 30 хиляди Joy

# 448
Аз прескочих 3-4-5 страници, и новото е, че на Рорреа вече й викате Попи. Не знам на галено или за обида, ама недейте моля Wink

# 449
Привет добри хора, поздравявам ви за отличната информация и дискусии, които предлагате. Бих искал да чуя мнение за една обява на която попаднах https://galardo.bg/sale/boqna/kyshta/14999-strahotna-kyshta-v-kv-boqna
Дали цената си заслужава качеството и локацията според вас?

Общи условия

Активация на акаунт