Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 793
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
примерно да ти върнат обаждането с думите "точно този имот току що го купиха, но имаме друг още по-хубав"...

# 481
Извинете, че нахлува така в темата, но пусто женско любопитство.... От известно време се оглеждам за жилище в София. Прави ми впечатление, че в ОЛХ има обяви на хубави обзаведени апартаменти на по-ниски цени. Като звъннеш, не ти вдигат. Каква е идеята?

В  ОЛХ нарочно пускат ниски цени брокерите за да те зарибят, важи за  наеми и за продажби, има и реални обяви но са малко, гледай в Имот.Бг, а за такива на зелено в Stonehard.bg

# 482
Извинете, че нахлува така в темата, но пусто женско любопитство.... От известно време се оглеждам за жилище в София. Прави ми впечатление, че в ОЛХ има обяви на хубави обзаведени апартаменти на по-ниски цени. Като звъннеш, не ти вдигат. Каква е идеята?

В  ОЛХ нарочно пускат ниски цени брокерите за да те зарибят, важи за  наеми и за продажби, има и реални обяви но са малко, гледай в Имот.Бг, а за такива на зелено в Stonehard.bg

Защото
- обявите са гепени от AB&B ; Booking и други сайтове за туристически ап.под наем из Европа
не отговаря никой по тел ..а след това като минат 3-4 дни ти звънят и те правят на маймуна

# 483
Според вас добре ли е спалня 3 на 6 м., струва ми се малко тясна. От известно време гледаме апартамент на зелено, но ми е доста трудно да преценя,на снимка всичките изглеждат добре

# 484
На минимумът по ширина е, но повечето масово строителство, имам предвид апартаменти, които не са огромни и на съответната цена, са с тази ширина спалните. Пак добре, че при теб дължината е доста, все нещо ще може да се измисли.

# 485
Не, просто такъв им е механизмът. Тя за да стои на сайта продадена, е била набирателна. А може и изобщо да не е имало такава в този квартал. А ако е квартал с малко предлагане, като излезе обява,  има голям интерес, и могат да се.правят на велики. А иначе пак са си гладни.
За спалнята 3 метра ширина, ако прозореца е на късата страна, е много тъмно вътре. Аз не бих могла да живея в такава стая, но всеки си знае за себе си.

# 486
Според вас добре ли е спалня 3 на 6 м., струва ми се малко тясна. От известно време гледаме апартамент на зелено, но ми е доста трудно да преценя,на снимка всичките изглеждат добре

Въобще не е тясна, нормална спалня 12 кв , тоест 4 на 3, спалнята е 2 м дълга, един метър имаш да минаваш

# 487

Въобще не е тясна, нормална спалня 12 кв , тоест 4 на 3, спалнята е 2 м дълга, един метър имаш да минаваш
Само че е 18 кв, 6 на 3. Освен квадратите има значение и пропарцията между осите. 3 на 4 е по-добре, няма да е тъмно  но 3 на 6 с прозорец на късата не е добре за осветеността. В масовото НС го забелязвам това, за мен е неприемливо.
Отделно че.12 кв спалня е малка, над 15-16 за мен е добре, но поне ако е 3х4, поне е светла.

# 488
Нямаш метър да минеш. 3 м. са зидарските размери, от тухла до тухла. Замазка и шпакловка на двете срещуположни стени са поне 10 см. Значи стана 2,90 м.
Ето ти размерите на спалня, 2,35 м. е габаритният размер по дължина, значи останаха 65 см. Ако сложиш телевизор на стената срещу спалнята, това са ти още 15 см. и между него и спалнята останаха  50 см. И имаш избор кое да пазиш, като минаваш - главата и телевизора, или краката (да не се шибнеш в спалнята).

# 489
Моя е с френски големи прозорци и светъл, може да си сложите допълнително осветление от лунички или скрито осветление

# 490
Благодаря за бързите отговори. И аз така  си мислех, но нали отскоро търся, да не би да съм пропуснала някоя измама 😒

# 491
Ето такива прозорци харесвам

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 22:10 от queenn

# 492
Каква част е отваряема? Ако е само това в горния ляв ъгъл... някой ще бере ядове.

# 493
Каква част е отваряема? Ако е само това в горния ляв ъгъл... някой ще бере ядове.

Искам гледка и панорама, не прегради през 50 см, в левия ъгъл е само да, ако е за миене се мие с разтегателна дръжка няма проблем ако имаш това предвид

# 494
Simple Smile А то било твое. Изобщо нямам предвид миенето, но както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт