Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 662
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Може би нещо куца в обявата от Павлово. Метростанция Красно село я описват като бъдеща, а тя е факт 7-8 месеца вече. Това ме навежда на мисълта, че е застояла прекалено и има причина за това.
Може, може. А може просто да използват един и същи текст (копи, пейст), все пак това са агенции, и после просто да не са го обновили. Но значи със сигурност обявата е от преди 26-ти Август 2020.

# 676
  • София
Скрит текст:
Север, но не съвсем . Simple Smile
Скрит текст:
https://estateprof.bg/belmeken-residence/
5ет пише, че е продаден, но 6ти и 4ти не е.
Между другото, има един югозападен апартамент, който е почти идентичен. С 1 кв по-малко в коридора, но пък има прозорци на запад, което го прави доста по-светъл. И май малко по-голям хол.
И там, мисля, има елиминиране на загуба от 1-2 квадрата транзитни коридори. Така че, може да и на някой повече да му хареса.

Друг е въпросът, че 90к евра си е бая. Спалнята граничи с асансьор и е малка. Холът и той си е компромисен, бокс кухнята и тя. Банята и тя.

А между другото, и югоизточният е същите квадрати. И може би е с по-добро разпределение, и повече прозорци. А и не граничи с асансьор.
Чертеж:
Скрит текст:
По-малка тераса, което за мен е плюс.
Също, вратата на спалнята може да се премести срещу мокрото, а холът изцяло да се затвори.
По този начин получаваш голям правоъгълен хол. Боксът на късата стена, и така остава достатъчно място за хола. Класика.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 13:19 от Танграта

# 677
Есме търси жилище с помещение, което да става за килер/гардеробна. Да не е 90/90 см. наречено склад, в което само пералня и сушилня отгоре можеш да сложиш. Нито едно от предложенията не отговаря на тези условия, освен обявата на Попея в Иван Вазов, но там цената вече е в небесата. Отделно ремонт, че доколкото знам вкусовете на Есме, тези цветове и тухлички направо ще я подлудят. Балкон, на който да може да се сложи масичка с 2 стола и някакви цветя, предполагам, че също е в списъка с желанията. Танграта, жените обичаме балконите, за нас не са излишни пространства, просто въпрос на разлика в мисленето, не на правилно или неправилно мислене.

А Есме няма защо да се засяга на Попея, защото наблюденията на Попея за масовото НС са съвсем правилни. Аз лично бих търсила маломерен 3-стаен, около 75 квадрата ЗП, за да може малката спалня да се използва за килер/офис/гардеробна.

# 678
Абсолютно.

От тия новите "класики", в които няма къде една кофа или куфар да прибереш. Ама то с тия домашни роботи за кво ти е кофа, и с тая пандемия кой ти пътува, куфарите са на тавана...

Чувствам се стара за новия лайфстайл.

# 679
Обявата, която Попея постна, също не отговаря на всички изисквания, тъй като Есме иска да не се влиза от входната врата директно в хола/кухнята. А в апартамента в Иван Вазов изглежда е точно така.

# 680
Апартамента в Иван Вазов изглежда така, защото собственикът така е искал. А място за антре има предостатъчно. Вместо леката преграда с отвор към хола може да има стена от гипсокартон с врата. Важното е, че я има възможността, а вкусът на всеки е различен.
Не познавам вкуса на Есме, но аз бих ремонтирала, на мен не.ми харесва интериора . Но даденостите ги има.

# 681
  • София
Някой знае ли нещо за този обект и строител: https://www.harmony-suites.bg/harmony-one-sf Намерих с търсачаката мнение от май 2020, че районният кмет на Изгрев не бил издал разрешително: https://www.bg-mamma.com/?topic=1204451.msg40717170#msg40717170

# 682
Момичета, кажете ми нещо за кв. Хаджи Димитър. Транспорт, въздух,.... цигани? Има ли смисъл от парко място?

# 683
Пробвай с търсачката в тази тема и в темата за кварталите - на всеки 5-10 страници има питане за Хаджи Димитър и Сухата река.

# 684
  • София
Строителя не го знам. Но красивата сграда е много близо до метрото. А метрото в квартала е надземно, в плексиглазов мост. Предполагам,  че като тръгнат първите влакчета към 05.00 ч. ще се чува. Колкото и да е добра дограмата, поне лятно време прозорците са отворени.
И не е баш Изгрев и Изток, а промишлената зона зад бензиностанцията на Петрол. Разходете се, огледайте и решете.

# 685
Какво мислите за квартал Лагера ... напоследък гледам и там. По-конкретно съм хвърлила око на:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16155467781247 … k=6kcieq&f1=1
- тук обаче не виждам тераса и с тези малки прозорчета може би било доста депресиращо..

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16167560776951 … k=6kcieq&f1=1
- тук квадратурата е по-малка. Някой знае ли кой е инвеститорът?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16168612625017 … k=6kcieq&f1=1
- Няма как да не отбележа, че коридора ми напомня на общежитие в Студентски град Laughing

Тук ако някой знае кой е инвестуторът също, бих била благодарна Heart Decoration

# 686
Първият таван за 100 хиляди ме шокира. Съвсем изтрещяха хората!

Дали не мога да изкарам НА на нашия таван и да го продам? 9 квадрата с прозорец и 2,20 височина без скосявания. Това си е едностаен...

# 687
Първата обява е преустроен таван, при това с безумно разпределение. Не бих се занимавала.изобщо с него.
Хаха, Doro, писали сме едновременно. Факт, че тотално изтрещяха.
А.нашият таван пък е на 2 нива, с емпоре, значи, никакъв еднастаен, директно за мезонет ще го продадем Joy

# 688
... и на Елин Пелин...  отива директно на 200Е, ама му тури една боя, нали, сепак 😁

# 689
Какво мислите за квартал Лагера ...
Много приятен за живеене квартал и лесно се ходи до центъра, но първия имот е заешка дупка, вторият е с басеин и чудеса, за които ще има бая разходи. Третото всъщност изглежда доста добре, но трябва да си го видите на място за да се разбере действителния размер на помещенията, все пак някъде трябва да побирате и кухня.

Общи условия

Активация на акаунт