ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 194
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Пушач съм. Пуша от студентските години и никога не съм искала да ги спирам. Не пуших само по време на бременността и 10 дни след това, докато кърмех. Много мразя обаче задимени пространства. Вкъщи пуша само на балкона. ММ никога не е пушил. Митко засега поне е върл противник на пушенето. Алкохол е пробвал тази Нова година шампанско и му хареса. Надявам се като всеки родител да не залитне по някакви пороци.

# 511
Много добра идея за сладките, но ще направим с шоколадови парченца. Имат за домашно по странознание да гледат "Патриотът". Ще го съчетаем.
Не пушим вкъщи. Аз опитвах като ученичка, но не ми се получи. ММ припалва понякога, особено в компания.

# 512
  • у дома...
От утре съм на график. Девойката е леко изненадана Simple Smile Снегът не спира да вали. 27 см имаме вече и продължава.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 15:33 от Просто_майка

# 513
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно сутринта си размишлявах, докато рина колата, че ако днес беше 15 декември, ако това беше първият сняг, така щяхме да му се радваме всички. Ама на 22 март!

# 514
При нас беше много красиво сутринта, но да го гледаш от вкъщи. По улиците е ужасно. Огромни локви, киша.
Не можах да се насладя на снега по време на разходката с кучето. Топи се почти веднага по улиците и се превръща в мръсотия.

# 515
  • София
Много кишаво навън и пада от върветата на мокри тежки парцали. Аз се опитвам от днес да съвместявам хоум офис и гледане на малкия (заради затварянето на яслите). В резултат съм с едно опечено джезве напред вече и одимен апартамент... + наченки на главоболие. Бях до обяд в офиса и после се прехвърлих у дома.

# 516
Щом във Варна прехвърча сняг.. за извън Варна не ми се мисли.. При нас валят и оценки, за сега съм доволна
Положението е

# 517
Цитат на: zazu1
Аз се опитвам от днес да съвместявам хоум офис и гледане на малкия (заради затварянето на яслите). В резултат съм с едно опечено джезве напред вече и одимен апартамент... + наченки на главоболие. Бях до обяд в офиса и после се прехвърлих у дома.
Говори ми. Опитвам се да свърша някаква работа в хоум офис докато надзиравам енергичен и разсеян второкласник на онлайн обучение.
За днес свършихме, направих си кафе и нямам търпение да стане поне 18.00 часа, за да си отворя едно Пино Ноар. По-рано ме е срам да си налея. 🤪
Тийнката учи в нейната стая, заключила се е от сутринта. Не съм я и погледнала.
Май ще имам нужда и от мента, глог и валериан, а е едва ден първи. 🙈😨
През декември сякаш по-лесно минаваше..🥺

# 518
  • sofia
....
За днес свършихме, направих си кафе и нямам търпение да стане поне 18.00 часа, за да си отворя едно Пино Ноар. По-рано ме е срам да си налея. 🤪

Няма срам в тая работа, щом не се налага после да шофирам. Като ММ е в вкъщи за компания, редовно пия в работно време Satisfied Пък и тоя сняг предразполага.

# 519
Еми ММ е положителен. Не му е добре хич. Но поне днес не е имал температура.
Интернетът не се появи. Дано утре го оправят, че наборката има контролно

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Леко да карат всички карантинирани. И горе главата, и това ще мине.

# 521
  • Пловдив
Еми ММ е положителен. Не му е добре хич. Но поне днес не е имал температура.
Интернетът не се появи. Дано утре го оправят, че наборката има контролно
Бети, от сърце пожелавам да се оправи много бързо. Липсата на температура е добра новина. Поне ще знаят как да го лекуват, стискам палци!

# 522
  • Между гори и планини
Бети, бързо оздравяване пожелавам!

# 523
Бети, бързо и леко да минава!
Всичко ще е наред🧙‍♂️

Бисквитка, как си?

# 524
  • София
Какво да кажа, доста народ около нас го кара вируса по този начин в момента - без загуба на обоняние, без температура, но понякога с треска и потене. Времето няма да е особено хубаво в следващите 10 дни, та поне в този аспект няма какво да се изгуби.
Нещо започва да ме стяга шапката с тези студове. Все едно нямаме почивни дни последните две седмици, всичко е едно и също. Мислех да резервираме майска Гърция, ма само две семейства сме навити. Явно ще се чака последния момент. То и аз не смея да давам зор, че си чакаме вторите ваксини и дано не се оплетат нещата в началото на май. Яко ми писна и пак се сещам за една от бабините думи, идеално описваща начина, по който се чувствам. Байгън. 😁

Общи условия

Активация на акаунт