ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 190
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • о`майна лунна нощ е
Влезте през профилите на децата. Нашата родителска среща протече така. Дори е улеснение за учителите, защото реално те не познават родителите на децата, но виждат на кое от тях са се включили.
Разберете се с класната да качи линка при децата - в класна стая на час на класа или по предмета, по който преподава и от там се включете.

# 541
  • София
По време на родителската среща ще бъда на около 20 км от къщи, по път за работа в задръстване по светофарите Simple Smile Няма друга опция.И аз си мислех че ще е през платформата на училището и профилите на децата, но , неясно защо е избрана тази.Дано поне учителите дойдат че съм яхнала метлата  спрямо  някои...

# 542
  • София
Нашата родителска е другата седмица и ще бъде през профилите на децата в платформата. Странно защо при вас са избрали друг вариант...

# 543
  • София
Нямам обяснение, Грийнче...Дано   дойдат учителите и дано  има смисъл  и резултат от провеждането й.Важното е да се състоеи.Все пак почти измина учебната година- редно е да се запознаем поне

# 544
  • София
Сани, може би трябва да имаш регистрация в Зуум. Следвай линка и си направи с мейл и парола. После винаги ще ти отваря директно срещите.

# 545
  • София
Бети, да се оправя бързо и без усложнения!
В СМГ тече подаване на документи за стипендии за втори срок.

# 546
Моят днес си е получил стипендията за февруари.
Има 6 на контролното по математика. Там пък е егати пародията. Предният час му се обадил негов приятел от друга паралелка, да го пита дали може да му реши една задача. Та напраскал набързо всичките му задачи и се хвали, че му изкарал максималните 24 точки. Това докато се води уж в час по английски. Там пък проверявали някакви текстове, които имали за домашно. Той минал от първите и после бил свободен да прави чужди контролни. Парадоксалното е, че после на собственото си контролно има 22 от 24 точки. Не знам вече, да се смееш ли, да плачеш ли.
Сега като се прибера следобед от работа и го виждам какво "учи". Отворени още една камара прозорци. Докато прави упражнения, чете и разни други неща или си пише някакви програмни. Интересно е, че всъщност успява да следи всичко това едновременно. Винаги знае на кое упражнение са точно и е готов да отговаря, ако го питат. Мен обаче този негов разнобой ме побърква. Отделно месинджърът му постоянно битка, защото в групата на класа все има някой да пита къде са в момента.
По-добре ми беше, когато бяха първа смяна. Не си бях вкъщи и не ги виждах какви ги творят. Не че не знаех, де.

# 547
Учителката по математика на сина ми е в етичната комисия на училището. Вчера е отправила предупреждение към двама негови съученици, че са преписвали един от друг домашната си работа, не контролна работа, а домашна. Тактично е споделила, че като член на комисията голяма част от учениците вече са получили своите предписания.

# 548
  • Sofia
Сани, трябва да се регистрираш в платформата, няма как без регистрация и без свалено приложение.

# 549
  • о`майна лунна нощ е
Греда. Драскане в гърлото ме спря. Говорих подробно с доктора и отлагаме ваксината, докато не съм ок изцяло.

# 550
  • София
Оф, ама че ден.
Ако на някой с телефон с Андроид му забиват приложенията, да знаете, че Гугъл са оплескали всичко с кофти апдейт на Web view.
Ама като един Спиди Гонзалес успях да го ризетна сутринта, че и без това се канех и сметнах, че проблемът е в моя телефон. Съответно утре ще се разправям и с банката, че трябва наново да ми активират токена.
По обед и дъщеря ми се обади да докладва същия проблем с нейния телефон и чак тогава ми светна, че се случва нещо друго. Има си лесно решение проблемът и без ризет.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 18:47 от Red

# 551
О, цял ден си скъсах нервите с този Андроид.
Докато разбера какво, защо и как, и преинсталирах сто приложиния, без да се усетя , че проблемът е в апдейта.
И аз реших, че нещо не е наред с моя тел.

# 552
Има лесно решение, но го разбрах по трудния начин и всичко във вайбър ми изчезна (безкрайно ме е яд), защото го преинсталирах, а и той не искаше да се активира, та беше мазало цяла сутрин.
Решението е: отиваш в Гугъл плей и търсиш Гугъл Хром и го ъпдейтваш, после търсиш Android System WebView и отново го ъпдейтваш и всичко се оправя, ама как да го знае човек Sad.

# 553
  • София
Вайбър съобщенията ми се пазят на служебния компютър. Поне днес си бяха там цял ден и дано да не изчезнат магически утре. 😁
Аз така и не разбрах защо винаги ми излиза грешка при създаването на резервно копие точно за това приложение.

# 554
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нямам проблем с Андроида....сега се притесних защо нямам!

Общи условия

Активация на акаунт