ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 189
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А, и ММ няма проблем.
Нещо не е много ясно - покосени са устройства от всякакви модели и с всякакви версии на Андроид.

# 556
Мария, аз точно това направих( имаше указания в Гугъл) , но Android Sistem WebView въобще нямаше бутон за актуализация . И още няма.
Ама тръгна всичко:-)
Замина ми информацията от Вайбър.
И при мен няма резервно копие.

# 557
Около мен само аз имах този проблем. Интересно, че вайбърът на лаптопа ми помни само съобщения, които съм писала/отворила там. А това е суууупер рядко, та си нямам сума хистори. Що ми трябваше да бързам с преинсталацията! И всичко от мейла на телефона затрих, но за него си имам копие на компютъра.
Бисе, при мен имаше актуализация за уебвю.

# 558
  • софия
И аз нямам проблем с Адроид. Не знам дали да съм спокойна или да се притеснявам.
Не съм имала проблем и с десктоп приложението на Вайбър. Но дори и нещо да ми се затрие там, няма да е краят на света. Ползвам го несериозно. Иначе си ползвам Сигнал.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 20:57 от zvаnchе

# 559
  • Sofia
Мария, жива и здрава да си! Цял следобяд ругая служебната поща, която току се затваря, после започна и личната поща да върши същите дивотии.. Тъкмо мислех да се жалвам на личното IT, но още си говори с хАмериканците и си викам първо да ви прочета и после ще се оплаквам 😆 Ето, проблем няма!

# 560
  • о`майна лунна нощ е
Златни сте! Оправих си Вайбър с вашите съвети. При мен той пострада от малоумния ъпдейт.

# 561
Днес моята е ходи госпожата да им проверя тетрадките и да си вземат тетрадка номер 3. Когато е отишла в училище се е усетила, че е забравила старата тетрадка, която е трябвало да даде и се е върнала вкъщи пак.

# 562
Боже, и аз цял ден се чудя защо ми забиват приложенията. Всъщност през деня беше само едно и дори не обърнах внимание. Тази вечер започнаха и някои от другите, а никой друг вкъщи не се оплака и аз доста се притесних, че нещо здраво се е сбъгясало точно с моя телефон. Точно бях на косъм да го резетна, добре че първо отворих форума (за да си успокоя нервите покрай одисеята със скапания телефон). А сега да видим и дали ще успея да разреша проблема.
Интересно, че при мен точно Viber си работеше без проблеми. Разни други минаха в режим "има-няма".

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 21:41 от ston

# 563
  • у дома
При нас вали сняг на парцали като в добрите стари времена-все едно идва Коледа,а не пролет.

# 564
Светле, подозирам някакви близки взаимоотношения между Баба Марта и Дядо Коледа.
Има някаква интрига.
И при нас е снежно.

# 565
  • София
При нас само Николета имаше проблем с телефона и приложенията и тя се прецака като ги преинсталира. Останалите от семейството нямахме такъв проблем. Туку що и пратих съветите от тук за справяне. Тъкмо вече си мислех как ще се налага да взимам нов телефон евентуално Simple Smile

# 566
  • София
Вчера само малкия е имал проблем с телефона с тиймс. Не е искало да му се отвори по никакъв начин. Всички сме с андроид и на останалите телефони нямаше проблем - шантава работа.

# 567
  • Някъде в Европа...
Бели са вашите кахъри 😀..Синковецът вече 10 ч се опитва да се свърже със съпорта на Стийм платформата 🤣..Заминал му профила на човека със закупените игри и разни там преимущества (не ги разбирам), освен всичко друго профилът му там бил със стария тел номер и съответно като му пращат кодове той не ги вижда...Вие за Вайбър се притеснявате. Вкъщи цялата организация на учебното време е пропаднала - вместо да е в Стийм, той, по стечение на обстоятелствата, от немай-къде, ще е в час 🤣

# 568
Е това си е трагедия вече Simple Smile

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Мога само да си представя какъв рев на ранено животно може да чуя от нашата детска, ако стане нещо подобно у дома. Може да няма прясно мляко, може ни хляб, ни храна да се намират, но ако изчезне някой профил-съкровище .... душевната мъка ще бъде и физическа такава.

Общи условия

Активация на акаунт