ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 186
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде в Европа...
Юхууу...току-що от съпорта му се извинили за забавянето и му отговорили, че са му "препокрили" тел. номер с настоящия му, изпратили му някакъв "рекавъри" код, обяснили му какво да направи и "си взел" пак профила...Е, няма такава радост 😁
П.С. явно е трябвало да пиша тук, за да се оправят нещата 😉

# 571
  • Между гори и планини
И при нас вали сняг, от няколко дни ту спира и се топи , ту почва отново. Горките щъркели,  които дойдоха . Във Варна броях за край на зимата първи март,  тук се молим да няма сняг и април,  за да не попари овошките. В момента и житото и праскови и кайсии са попарени.
Днес сутринта правиха тест по английски,  сега пак по физическо за правилата на волейбола.
Пролетната ваканция кога започва, чакам я с нетърпение .

# 572
Разбирам го AIR. И вкъщи би настанала голяма драма. Наборът ще ги хванат бесовете, а малкият би ревал. Той го прави понякога като му изчезне нещо. После брат му върви след него и се мъчи да оправя кашите. Ама как само напоително реве, все едно светът е свършил.

# 573
  • София
И моят набор много се вживява в игрите. То се мятат столове, тръшкане и до рев може да се стигне, което за мен е много над нормалното отношение, което мога да приема...
Записал се е за изпит за първо ниво японски през юли. Направо да му имам увереността...

# 574
Аз още имам проблеми с приложенията. Вчера беше само с Вайбър. Трих го, преинсталирах, не ще... Сега ви прочетох. Гугъл хром не ми дава да направя ъпдейт. Пише Pending.... и върти ли върти. Същото е и с Android System WebView. Рестартирах телефона, отново. И пак не иска, не вървят и някои приложения, включително Вайбър.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 12:29 от Betty L.

# 575
  • о`майна лунна нощ е
Аз още имам проблеми с приложенията. Вчера беше само с Вайбър. Трих го, преинсталирах, не ще... Сега ви прочетох. Гугъл хром не ми дава да направя ъпдейт. Пише Pending.... и върти ли върти. Същото е и с Android System WebView. Рестартирах телефона, отново. И пак не иска, не вървят и някои приложения, включително Вайбър.

Натисни деинстал на WebView. То реално не можеш да го деинсталираш, но на практика връща преди ъпдейта и телефонът идва в съзнание.

# 576
Бети, направи какво е казала Туиг. Дай му деинсталация. Аз така направих и всичко си тръгна без грешка. Опитах се първо да ъпдейтна, но след като повече от 5 минути ми стоя в статут на изчакване, ррших, че тази чудесия няма да пожелае да се ъпдейтне и ѝ отрязах главата.

# 577
Оправих го. Излезе ми от друго меню uninstall updates и стана.
Благодаря ви! Благодаря ти, Туиг ❤️!

# 578
Всички ли сме байгънясали Simple Smile?
Има какво да разказвам, ама нещо взех да развивам предпазливост, че не съм сигурна кой чете.
Караме го ден за ден

# 579
Аманда, който и да чете, поне му е интересно щом го прави:-)
Давай, ти си на ход❤
То пък не си е работа все да е предпазлив човик.
За мен  е ужасно изморително.
Байгънясали- бива, само да не маймунясаме.

# 580
Бисе, и байгънясали, и маймунясали. Предпазливо отбягвам огледалото.  Очи червенеят от взиране в монитора, тЕлото и то все по- прекрасно става.
Доживях да видя първите 100 процента на теза по БЕЛ. И съм радостна:). Някой ден до 12 клас може и да изкара шестица на тест Simple Smile
Слушам по пет часа на ден  материал за трети клас и е весело.

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Наборчето днес получи награда - спрях му игрите. След поредната тройка на устно изпитване. Не може да си чупи краката от бързане да седне на компютъра, защото имало турнир, а после да ми изкарва тройка. Това изпитване е не само на текущ урок. То включва вече взети и очаквано - научени думи и граматика. Очевидно главата му е в сървъра, а не в попълването и надграждането на знания.

# 582
  • София
Бе, Аманда, ти пък, за БЕЛ си седнала да се косиш. Той младият човек с тоя талант (пък и семеен бекграунд) писател ще вземе да стане накрая, голяма работа оценките в училище. 😁
Аз не знам какво да кажа. Караме си я по обичайния начин. Поредната група близки приятели са болни. Защо не се ваксинираха, не разбрах. По принцип не са противници на идеята, а моята приятелка от половин година се притеснява да не се разболее. Такава ѝ е работата, в голяма рекламна агенция, колеги ходят на снимки, клипове, периодично по няколко души гърмят. Е този път и тя, след нея и двете деца в добавка (малко по-големи от нашите). С ученето вече не знам какво става, според мене не е много добре работата. Сигурно ще трябва да се наваксва. Поне често излизат с приятели. Признавам си, че вече чакам да одобрят ваксина и за децата. Въобще без да подозирам, накрая ще се окажа най-големият про-ваксър. 🤣 Дано поне работи това нещо, ама то какво друго ни остава.

# 583
Който не успя да се ваксинира по време на седмицата коридори, сега почти невъзможно да го направи. С връзки вредих баба ми, докато се чудеше дали иска, взеха че вредиха друг...

# 584
  • София
Баща ми хартиса преди месец, нали ходи на работа и докато се организираме, коридорите спряха. Но утре е на ваксина, без връзки. Обади се джипито.

Общи условия

Активация на акаунт