ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 138
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Ред, адмирации. Много добре подреден и структуриран материал.
И аз бих написала нещо в тази връзка, ако ми се даде трибуна....Joy

Проф. Стоянов е страхотен и отдавна говори в подкрепа на децата в пандемията.
Сега не мога, но по-късно ще си го пусна да го гледам.

# 61
  • софия
Точно днес си мислех, че ако ни трябва специалист, можем да опитаме да се свържем с д-р Цветеслава Гълъбова.
Ще гледам.

# 62
  • по Пътеката
Точно днес си мислех, че ако ни трябва специалист, можем да опитаме да се свържем с д-р Цветеслава Гълъбова.
Ще гледам.

Да, правим постъпки и при нея.
Благодаря, zvanche!

# 63
  • софия
Няма за какво. Аз нищо не правя, но ако имате нужда от рамо - свиркайте.

# 64
  • по Пътеката
Няма за какво. Аз нищо не правя, но ако имате нужда от рамо - свиркайте.

Имаме, имаме.🙃
По-късно ще пиша.

# 65
  • София
Искам да споделя, че днес Бисето буквално ме спаси от нервен срив. Невероятно е, че тук срещнахме такива отдадени хора.

А мен страшно ми помогнаха разговорите тези дни с Мария и Доди, защото се чувствах на ръба и аз. Благодаря, че срещнах такива хора тук!
Ред, огромни благодарности и на теб. Караш ме да се надявам, че това безумие ще свърши.

# 66
  • София
Red, огромни благодарности и от мен. 🌹🌹🌹

# 67
  • София
https://www.facebook.com/100044230699499/posts/284459916371696/
В коментарите им хора, които търсят връзка с организаторите за подкрепа.
Мисля, че трябва  да се действа бързо, за да се чуем. А какво ще стане и кога, времето ще покаже.

# 68
  • София
Ужасно съм гроги тази седмица, и да, трябва да се действа вече с този протест, обаче не може да ми се избистри как, поне не в момента. Дори нямам идея колко хора сме. Не знам дали по-късно днес или утре ще успея да направя затворена ФБ група, да се преместим да мислим там. Тук не става.

# 69
  • София
Не знам дали е заради шума, който вдигнахме, но днес в съобщението на Столична община във вайбър са включили и вметка, че 56 деца под 18г. с доказан Ковид, са хоспитализирани и че инфекцията се "подмладява". Явно отдалеч подготвят опозиция, та до сме подготвени и затова.

# 70
  • софия
Да, включването на брой деца го забелязах и аз. От вчера са започнали.

# 71
Хвърлих едно око на линка, споделен от Слънчева. В коментарите са пуснати връзки към две групи в подкрепа на присъственото обучение. Линк към едната имаше по едно време в тази тема, после изчезна. Това не е моята битка, но мисля, че роенето не помага особено.

# 72
  • София
Момичета, кой ще удари едно рамо да направи затворена ФБ група? На първо време с пропуск - ник от форума. Цаня се и аз за админ, имам идеи кои външни хора да поканя.

# 73
  • София
Чудя се защо  сте толкова мълчаливи, а то нова тема имало...Ред, чакам ФБ групата.Тук освен по същество  да се похваля че от ръководството  на училището освен с организиране на родителска, среща, която поисках, са взели  явно присърце и оплакването от учителката по математика, и тя, въпреки болничния си, в два поредни дни нанася дълго чаканите оценки от тестовете, които  правиха в присъствената седмица.Дори и коментари има с обратна връзка към нас- какви  са пропуските- ГОляма веселба

# 74
  • по Пътеката
Освен за ФБ групата имаме нужда от помощ за написване на няколко писма и едно явяване по ТВ за интервю.

Общи условия

Активация на акаунт