ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 146
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хайде пак да призова за съпорт. Кой иска за начало да ни помогне като направи ФБ група?
С Anhesa се изтрепахме да тъчем на сто стана и да търсим решения тези няколко дни, ако ще правим нещо, ни трябват хора.

# 76
  • София
Бих могла да съдействам с  терен за медийна изява.Вече съм на линия за съпорт.КАзвайте къде и в какво да се включвам

# 77
Фейсбук група не ми е проблем да направя. Само кажете име.

# 78
  • София
https://www.facebook.com/groups/1134548730324023/?ref=share
Я вижте така дали можете да видите групата
С благодарности към Слънчевата. 😊

# 79
  • София
Да, вижда се, Ред!
Благодаря много за всичко! 😊

# 80
  • София
Давайте хинт кой кой е чрез Ник, моля! 😊

# 81
  • София
Давайте хинт кой кой е чрез Ник, моля! 😊
Легитимирах се, имаш ЛС. 😊

# 82
  • София
Ще извинявате, но се справяме в крачка. Добавих въпрос Ник от форума.
Има няколко висящи заявки, не знам дали са на хора от осмокласната и не мога да се досетя или да съм сигурна по имената.
Та ако е някой от вас, пуснете заявка пак. Или ми пишете ЛС. Точно във ФБ не съм много веща (в занаята), сори. 😊

# 83
Вече съм в групата. Благодаря за бързата организация на Red, Слънчева и ако пропускам някого да ме извини..🌹❤

# 84
  • София
Как ще процедираме с привличане на съмишленици извън темата ни?Имаме такива и извън форума

# 85
Сани, както ти ме покани мен.
Ще пращаме покани. И така по веригата.

Бисе! Сега е моментааа за... фейсбук профил 😃 Човек и добре да живее все ще му се наложи някога.

# 86
Е, има си и хубави страни фейса. Понеже членувам и в котешка, и в кучешка групи, ме заливат такива хубави снимки на сладки пакостливи косматковци. И изпълнения от спортната гимнастика. Та, Фейса си е кой както си го направи.

# 87
  • софия
Някой има ли опит как се записва час в клиниката по изгаряния и пластична хирургия в Пирогов? Може ли да ми препоръчате лекар там за консултация (незарастваща рана след операция)?
Пуснах рикуест 😇

Добро утро ☕

# 88
Да ви кажа, че Сани ме покани и се присъединих. Мога да съдействам за разпространяване на инициативите, макар на този етап да не съм сигурна, че децата трябва да са присъствено. Дори смятам, че трябва да има повече мерки.
 Но се сещам за двама учители в близкото ми  обкръжение , които много ви подкрепят. Особено татко. Неуморно се бори за правото поне малките училища да си останат присъствено. А аз се чудя дали да спра и дребното другата седмица от училище....
Ние с ММ вчера се чипирахме. Големият каза, че вече не ни трябвали рутери вкъщи.

# 89
Аманда, с какво ви боднаха? Гледам в портала, че вчера са сложили доста дози на АЗ. Явно до обяд. Майка ми имаше час за следобед. Обадили ѝ са се да не ходи.
Да ти кажа обаче, че поне на Астрата чиповете са калпави. Нашите са на три седмици почти и все още чакам да се повиши скоростта на нета. Надявах се и на връзка към Енергото. Мъжки. Хем прекъсват отвреме навреме, хем сметки за плащане идват. Не сме се разбирали така. Ама явно толкова си може Дизастрата. Като за без пари.

Общи условия

Активация на акаунт