ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Без дантелите, роклята е страхотна!
Имам тяхна, почти същата шарка, туника.
Това е най-скъпата подобна дреха в гардероба ми.
Влюбих се, щом я видях, бях адски щастлива, след като се реших да си я купя и много, много си я обичам и пазя.
Усещането и е невероятно, като да си под вода, гол и гален едновременно. Ако имах възможност, определено никога не бих носила евтини, ниско качествени материи--несравнимо е, ама....

# 646
  • София
Аз поне не намирам еднозначна дефиниция на тая коприна. "Фамозна флорентинска' не значи "естествена". Ако все пак е последното пък, държа да знам дали е произведена етично. Въобще в 21 век първо трябва да ми кажат, а не аз да питам. 😃

# 647
  • София
Моята щерка пък одобри роклята. Каза, че изглеждала spiritual. Tя си пада малко по мистиката и дори сама си прави гердани и гривни с маниста и естествени камъни.

# 648
Пак тя, да я гушнеш от мен!🥰

Редче,  и аз харесвам точни и ясни описания на даден продукт.
И понеже нищо не намерих за " флорентинска коприна" , обадих се и попитах за този конкретен модел- 100% естествена коприна е  и отбелазаха, че всичките им материи са естествени.
Много ми хареса опцията да ти ушият дреха по твои размери. В случая щях да се възползвам, за да удължа роклята.

Аманда, и аз не бих комбинирала с такива чорапи🙂

Judy, 🥰 знаех си аз, че не е  възможно само аз да харесвам стила им( с някои изключения)!

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:01 от Biserka_a

# 649
В голяма заблуда се оказах, през цялото време съм си мислела за Галена, а не за Галинел.

За коприната и аз не видях на модела къде пише, че е естествена.

# 650
Светкавица ме изпревари да кажа, че Галена и Галинел са две различни фирми.
Кенсол ми бяха любими, имам техни неща дори от най-дебелия си период, въпреки че продавачката във фирмения им магазин във Варна ми обясняваше, че "фирмата шие дрехи до 46 за дами с изискан вкус и добра фигура". Познайте дали като си купих костюм на Кенсол 52 р-р от Русе не отидох да й го покажа Simple Smile
Но много вдигнаха цените след като влязоха на румънския пазар. Последно имам едно палто тяхно и ако някой ден ми стане малко ще плача с глас

# 651
  • гр.София
Ред,аз пък ти се сопнах,преди да поема живителната първа глътка кафе -)
И също се спънах в текстовете им- "безумно луксозен суитчър" 
Има десени ,които са радост за окото.

# 652
Малко като оксиморон звучи:smile:.
Ако ще нося суитчър, надали ще имам за цел да изглеждам луксозно.

# 653
  • София
Ще ме разберете вие най-накрая. 🤣🤣🤣

# 654
Аманда, как е кученцето, което прибрахте?
Мина ли му ушенцето?
Закусвам сушени фурми и се сетих за твоя младеж😀 Привършвам кутията😎

# 655
Скарида, ако говориш за продавачката (дали не и собственичката) на магазина на Владислав, аз само заради нея се отказах да си купувам оттам и то в периода им на ценова поносимост.
Иначе ги харесвах, имам още доста неща, но посещението в магазина винаги ми беше изпитание.

# 656
Бисе, добре е кучето. Мина му ушето.
Големият ми син обаче бере ядове при разходките, защото Карльо също идва, но не е свикнал да бъде воден на каишка. А прави опит да ги пази от коли и други хора.
Трябва да измислим нещо.

# 657
Светкавица, не е собственичка , защото говореше все шефката така-шефката онака. Аз пазарувах от магазина на Севастопол.
А и продавачката преди да заработи там беше в друг магазин за дамски дрехи в района на Чаталджа

# 658
  • София
Amanda, вие онзи кучо ли прибрахте? Blush
Нещо съм пропуснала.

# 659
Red, да, прибрахме го. В двора е. Но си има навици на улично куче. Сутрин иска да излиза и да обикаля. Бута външната врата.
Иначе е голям добродушко, поне към нас. Но ме притеснява, че нещо прави опит да ни пази от други хора.

Общи условия

Активация на акаунт