Facebook / Фейсбук – 4

• 50 316
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък не мога да си намеря бележките. Къде ли не търсих, имам поне 15 запазени 'моите бележки'.Помощ.

# 526
Здравейте на всички в групата Hug
Надявам се някой да може да ми помогне, ако е имал подобна ситуация.
Профилът ми беше ИЗТРИТ, според мое мнение и не по мое желание.
Причината още не е ясна. Пуснах жалба и чакам някакъв отговор до 25 дена...
Ако са го изтрили по погрешка би трябвало да го възстановят или ако има някаква причина да ми кажат каква е тя..
Но имам едим въпрос.
В опитите си да си върна без да искам си направих нов профил с пощата и телефона на стария профил.
Въпросът ми е, при това положение старият ми профил изтрит ли е завинаги? Като дефакто новия го замества?
Също така имам и още един профил със същия телефон и поща, но не бяха изтрили стария ми профил(който сега е изтрит), стояха си и двата, така че не би трябвало... Проблема е че този профил който направих последно е със същото име като този, който изхгубих това ме притеснява.
Моля ако някой може да ми отговори много ще съм благодарна.

# 527
След 72 часа чакане ми отключиха фейсбука, лошото е, че преди 1 ден и инстаграма са ми разбили и даже са си сменили имейла и потребителското име. Направо полудях,  върнах си го и него. Сега съм им задействала всякакви защити дано има ефект

# 528
Аз имам въпрос - как може да създадеш два профила с една поща. Това по принцип е невъзможно.

# 529
  • Street of Dreams
Аз имам въпрос - как може да създадеш два профила с една поща. Това по принцип е невъзможно.

Можеш, ако старият е бил трайно изтрит.

Не ми е известно обаче да имат право просто да ти изтрият профила - всеки има право на обжалване за неправомерен бан и тн.

# 530
Може, но тя казва, че е имала два профила преди да изтрият единият.

# 531
Имам проблем. Отписах се от акаунта си и при опит да вляза се оказа, че паролата е друга. Мейлът към акаунта е супер стар в абв.бг, неползван от мен и съответно вече някой си го е регистрирал.
Та...от Фейсбук ми искаха документ за самоличност, за да ми възстановят акаунта с нов мейл. Пратих лична карта със снимката ми и 3те имена, както е записано в условията. Отказват ми в няколко поредни мейла.
Кажете какво да правя, моля

# 532
Това нормално ли е да си пращаш личните документи?
Много хора са регистрирани с други имена по ред причини.
То,  не че като ми знаят телефона, не ми знаят и другите лични данни, ама нейсе.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:45 от Mateah

# 533
Ми не е нормално, но това са условията. Затова и си скрих друга информация, освен снимка и имената, но нейсе. И като знам как не се търгува с тази информация....
Но поне да ми възставовят ш***ния акаунт. А се правят на умрели лисици и засега не се очертава да приключи драмата в моя полза.

# 534
  • София
Фръц, при мен не се получи. Просто си направих друг профил и възстанових само най- ценните приятелства.

# 535
Мерси Simple Smile Да знам поне да не си губя времето с изпращането на документи, и без това хич не ми се нрави да давам  такива.

# 536
Имам проблем. Отписах се от акаунта си и при опит да вляза се оказа, че паролата е друга. Мейлът към акаунта е супер стар в абв.бг, неползван от мен и съответно вече някой си го е регистрирал.
Та...от Фейсбук ми искаха документ за самоличност, за да ми възстановят акаунта с нов мейл. Пратих лична карта със снимката ми и 3те имена, както е записано в условията. Отказват ми в няколко поредни мейла.
Кажете какво да правя, моля

При мен същото се случи първо със старият неизползван имейл беше разбит, после инстаграм и накрая фейсбук.
Вэзстанових всичко със сменени пароли, като във фейсбук пратих шофьорска книжка и чаках 24 часа отговор след 72 часа заключване, заради разбит фейсбук.
Задействах на всичко двуфакторно удостоверяване и се спасих на този етап от хакерите

# 537
Мога ли от някъде да видя в колко точно часа ми е изпратена покана за приятелство, която вече съм приела?Претърсих доста опции, но не видях. Rolling Eyes

# 538
  • София
Мога ли от някъде да видя в колко точно часа ми е изпратена покана за приятелство, която вече съм приела?Претърсих доста опции, но не видях. Rolling Eyes
В имейла. При мен веднага идва писмо.

# 539
Офф, то вярно, ама аз съм си спряла нотификациите до мейла, че става голям спам. Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт