Facebook / Фейсбук – 4

• 50 316
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Мога ли от някъде да видя в колко точно часа ми е изпратена покана за приятелство, която вече съм приела?Претърсих доста опции, но не видях. Rolling Eyes

Час не можеш,можеш ден.Аз също съм изкл всички съобщения от апове.
Profile settings-activity log-view profile information-connections и там са ти връзките-приети,премахнати,получени покани,ама само с дати.

# 541
 Здравейте, как мога да блокирам даден човек в общ чат. Може ли да ми кажете, защото се опитвам и не става. :/

# 542
  • София
Здравейте, как мога да блокирам даден човек в общ чат. Може ли да ми кажете, защото се опитвам и не става. :/
Ако вие сте открили чата, просто го отпишете. Ако чата е направен от друг, блокирайте лицето и няма да четете какво пише, нито то ще чете вие какво пишете, но с другите ще продължава да чати.

# 543
Ако вие сте открили чата, просто го отпишете. Ако чата е направен от друг, блокирайте лицето и няма да четете какво пише, нито то ще чете вие какво пишете, но с другите ще продължава да чати.

Да но не става, продължавам да го виждам в общия чат. Иначе не е от мен правен чата, а от друг. Напуснах чата и така, уш в тоя фейсбук сто хиляди промени ежедневно. А все повече му намаляват полезните функции. Честно казано не виждам никаква логика.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 11:16 от Matt_H

# 544
Това не е промяна.Когато блокираш някой ти пише,че в общи групи все още ще може да се виждате.

# 545
  • Sofia
Това нормално ли е да си пращаш личните документи?

Нормално е, разбира се, в случай че държиш да ползваш точно определени платформи.

# 546
На мен също ми искаха след заключен акаунт поради няколко смени на паролата(и от други лица освен мен). 72 часа беше заключен акаунта, после с шофьорска книжка се удостоверих, чаках 24 часа и ми го отключиха. Сега съм задействала всички защити на акаунта, защото е неприятно да ти го разбиват

# 547
.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 23:08 от G&B

# 548
  • София
Откога не се виждат имената на хората, които са ти гледали сторито? Само брой се вижда и няколко човека, от общата бройка.
И с лайковете е така в някои профили. Явно започват промени.

# 549
Бързам да ви "успокоя", че 4 или 5 от моите приятели бяха с хакнати акаунти (по различно време), повечето от тях с имената както са по лична карта. Никой от тях не успя да си върне акаунта, нито с лична карта, нито по друг начин.

# 550
Откога не се виждат имената на хората, които са ти гледали сторито? Само брой се вижда и няколко човека, от общата бройка.
И с лайковете е така в някои профили. Явно започват промени.
Моите се виждат.
Аз много харесвам промените в Инстаграм, даващи възможност да скриеш брой лайкове и хора, които са лайкнали.
Дано и ФБ има тази възможност.

# 551
Отдавна я има тази опция във фейс.
За сторитата-тези които са"други" са хора, които не с ати в листата. с приятели.

# 552
И откога я има ? Вероятно е достъпна за част от профилите.
Зависи какво е сторито, ако е публично, няма как да виждате хората, които са го видели. Но ако е видимо само от приятели, вероятно е нововъведение.
Аз също забелязвам промени , които ту се появяват, ту изчезват .

# 553
От доста време е. Аз съм така.
Точно, когато сторито е публично, може да се вижда от хора, които не са ви приятели и точно тях виждате като"други"

# 554
  • София
Моето стори не е публично. Видяно е от 25 души, аз виждам имената на 6. И надпис

Общи условия

Активация на акаунт