Facebook / Фейсбук – 4

• 50 303
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Бързам да ви "успокоя", че 4 или 5 от моите приятели бяха с хакнати акаунти (по различно време), повечето от тях с имената както са по лична карта. Никой от тях не успя да си върне акаунта, нито с лична карта, нито по друг начин.
И аз не успях. 8 отказа, пратих им документи и пак нищо. Добре че не ми е чак толкова важен

# 556
Здравейте, излизам от фейса, а дълго след това ме дава на линия, 3, 4  мин. минимум, дори по 15, 20 мин. след излизане. При изключване на wifi, мобилните пак..

# 557
Фейсбук става Meta...

# 558
  • Пловдив
Facebook си остава Facebook за масовия потребител Rolling Eyes ...ама то е нужно, като се види някоя статия, да вземе и да се прочете

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:34 от sweet_maniche

# 559
Здравейте, направила съм явно някаква настройка и получавам нотификация, че някой познат ме е добавил, но аз не мога да го потвърдя. Опцията е аз да го добавя наново.
Има ли оправия? Simple Smile

# 560
  • София
Месинджъра работи ли при вас? Фейса да, но не и месинджъра. На мен толкова рядко ми трябва, и то точно сега Satisfied

# 561
  • София
Месинджъра работи ли при вас? Фейса да, но не и месинджъра. На мен толкова рядко ми трябва, и то точно сега Satisfied
Днес го преинсталирах на телефона, щото не работеше.

# 562
Може би проблемите са свързани с това: "Facebook и Instagram отново се сринаха".

# 563
С айфон 11 съм. Не мога да копирам нищо от ФБ(текст на постове). Май някакво приложение ми трябва, кое?

# 564
Нямам проблем да копирам, с 11 съм

# 565
Как е възможно човек, който не ми е в приятели да ми види сторито, при положение, че ми е ограничено да е видимо само за приятели и то за конкретни?

# 566
Не знам, но и аз се "боря" с тази мистерия от година.  Neutral Face

# 567
А вижда ли се кой е човекът, който е видял сторито, но не е част от списъка с приятели?

# 568
  • София
Това е човек, който ти е бил приятел, видял го е, и след това те е изтрил от приятели. И аз се чудих доста време, но го разгадах Joy
А вижда ли се кой е човекът, който е видял сторито, но не е част от списъка с приятели?

Не. Когато е публично, и се види от не приятели, пак не се виждат имената, а бройката само.

# 569
Нямам проблем да копирам, с 11 съм

Моят не може Sad

Общи условия

Активация на акаунт