Facebook / Фейсбук – 4

• 49 395
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Ще я видят цяла, ако избереш да не се оразмерява, иначе ще я изреже в квадрат.

# 676
Ще я видят цяла, ако избереш да не се оразмерява, иначе ще я изреже в квадрат.
Искам да я видят цяла. Значи да не барам нищо ( да не се появява квадратчето)?

# 677
Неее, имаш избор да се изреже или не. Даваш да не се кропва. Тя ще се вижда в квадрат, но като цъкнат на нея, ще се отваря цялата. Чакай да видя мога ли да ти го покажа къде е това.
Това се вижда само на десктоп версията, обаче. Ей тоя плъзгач, го дърпаш най в ляво и ще излезе неизрязана, но ще се вижда цялата като кликнат на нея. Иначе си я нагласи какво от снимката да се вижда в квадратчето

# 678
Неее, имаш избор да се изреже или не. Даваш да не се кропва. Тя ще се вижда в квадрат, но като цъкнат на нея, ще се отваря цялата. Чакай да видя мога ли да ти го покажа къде е това.
Това се вижда само на десктоп версията, обаче. Ей тоя плъзгач, го дърпаш най в ляво и ще излезе неизрязана, но ще се вижда цялата като кликнат на нея. Иначе си я нагласи какво от снимката да се вижда в квадратчето

Аз през телефона боравя и го няма това 🤷♀

# 679
Аз нали написах, че се вижда само през десктоп версията?

# 680
Аз нали написах, че се вижда само през десктоп версията?
Извинявай, чета между редовете 🤦♂🤦♂

# 681
Здравейте,
Може ли някой да ми помогне как да изляза от messenger? Имам чувството, че ми дава индикация , че съм онлайн, а всъщност не съм. Рових в настройки, но не успях да намеря.

# 682
  • При елфите ...
От известно време на мога да отварям опциите от Дневника на дейностите от лаптопа... Като натисна това, което искам... започва да се върти едно кръгче и до там... Някой да има същия проблем или повредата ще е в моя телевизор... Wink Thinking

# 683
Има го и при мен от днес, понеже вчера рових там. След рефреш се оправи.

# 684
  • При елфите ...
Има го и при мен от днес, понеже вчера рових там. След рефреш се оправи.
Благодаря... ама въобще не се сещам за това действие... Simple Smile

# 685
Имам проблем от няколко дни с месинджър.Излиза ми бяло поле и не мога нито да пиша нещо,нито да прочета.Някой сблъсквал ли се е с тоя проблем и как може да се оправи?

# 686
  • Стара Загора
Имам проблем от няколко дни с месинджър.Излиза ми бяло поле и не мога нито да пиша нещо,нито да прочета.Някой сблъсквал ли се е с тоя проблем и как може да се оправи?

При мен е така, но от лаптопа. И този проблем се появява периодично, което е малко дразнещо.

# 687
И при мен е от лаптопа като влизам,миналия път се оправи след три дни ,без да правя някакви промени.Наистина е дразнещо,всичко друго си е  нормално.

# 688
Мога ли и как, да видя кой кога точно е видял и реагирал на сторито ми? Мисля, че преди се виждаше сега не...

# 689
Странни работи стават при мен.Ще пиша за пощи,но е свързано с фейсбук.От месец насам през два-три дни ми се заключва фейспрофила.Сменям пароли в несвяст и си ги записвам с дата.Списъка е дълъг.Профила е рег с осн мейл в abv и доп в mail.Кратката верися е,че сега в abv мога да вляза/смених веднъж паролата/,но в mail.bg не мога.Там паролата ми е сменена/опитах всички записани,за всеки случай,не става.Пуснах си да ми пратят парола на двете ми други пощи.До сега нищо.Аз нова поща в gmail направих сег аи вързах,каквото се сетх за нея,но лошото е,че mail.bg ми беше осн за доста години и там са вързани мн акаунти.Че и апа на детето от училище,репортите от там,важни акаунти в апове,абе всичко.И не мога да вляза.
Хрумва ли му на някой какво да направя сега?

Общи условия

Активация на акаунт