Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 301
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За спорта на децата не разбрах какво ще стане.
Спират всички извънкласни занимания. Ще остане за картотекираните състезатели - тренировъчна и състезателна дейност, без публика.
Влизат в сила от понеделник.

# 271
  • София
да бе - каратеките и тенисистите ще имат ли занимания?

# 272
  • в страната на чудесата
Най-после всички деца затворени.
Много добре.
Довечера на кръчма!

# 273
В духа на Лейка,пък така и така мерките влизат в сила чак от понеделник- няма ли да ни отворят нощните заведения само за уикенда?

# 274
Позатвориха доста.
Аз съм доволна. Типично по български: като ще е зле, да е за всички.

# 275
  • в страната на чудесата
Моят бар го затвориха преди 15 години. Ако помните стейтсайд на Стамболийски. Както и клуб 703 сега продава супа. Та за нощните не ми пука.

Така, така, Фран.
Щото пишат хорица какво трябва да се направи, но децата им са на училище трети месец, а те са хоум офис. Мисля, че е време и те да се погрижат за малките...

# 276
Много добре.
Довечера на кръчма!
Защо само довечера? Всяка вечер докато ни затворят.
Между другото снощи ресторанта не беше пълен, едва 40% от масите бяха заети. персоналът е намален, но все пак си беше хубава храната.

# 277
  • София
Щото пишат хорица какво трябва да се направи, но децата им са на училище трети месец, а те са хоум офис. Мисля, че е време и те да се погрижат за малките...
Е, аз не пиша такива работи! Ама и аз изгорях като мокра клечка. Joy

# 278
  • софия
аз си мислих, че като се затопли ще ги пуснат на училище, но се сетих,че те всъщност си завършиха дистанционно минлата година.... може и тази така, като стой та гледай даже.

# 279
И мен това ме интересува.

# 280
  • Пловдив/София
За спорта- При нас досега заобикаляха заповедта с “индивидуални и полуиндивидуални” уроци. Не групи сиреч. Макар че са по 3-4 деца. Не знам дали ще успееят и този път обаче Sad
По принцип това ни спаси през ноември- водих го в малки групи на спорт и на логопед и не обезумя от скука вкъщи. Този път мисля обаче поне седмица пълна почивка, че един път изчислих, че това дете ходи на 4 спорта- два задължителни, един по негово желание в училище и един извън пак по желание. Отделно е физическото. Не е по темата, ама давате ли някакви добавки на активно спортуващи деца- витамини например, или нещо специални в храната? Не се и наспива винаги и се притеснявам, а на този етап няма какво да спрем.

# 281
Ние не сме от активно спортуващите. Наблягам на качествена, разнообразна и домашно приготвена храна.
Витамини взимам на "Alive". И в момента давам от тях, желирани за деца.

# 282
  • софия
Духът на Ежко:
“За спорт предлагам криенца (от блокадите на входовете на планините). Награда за успелите - еднодневна планинска екскурзия
Скрит текст:

# 283
Ама пак ли затварят и Витоша?
Отказвам да чета медии и заповеди.

# 284
  • София
И аз давам от желираните на Alive като Фран. Не знам дали има полза, освен психологическа, че даваш нещо. Трудното е да ги опазя от таткото вкъщи, защото ги третира като бонбони Joy

Общи условия

Активация на акаунт