Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 193
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Аз мисля, че няма да се учи така, както досега след гимназия. Ще е онлайн и профилите няма да имат значение
Как мислите?
Мисля, че две седмици не са стигнали на дементорите в Азкабан да избият оптимизма в тебе Joy
Няма да има не само кампуси, но и университети. Няма да има и работни места на постоянен трудов договор. Ще има платформи хибриди между Амазон, Ибей и Юбер, където ще предлагат на търг услугите си индивидуалните специалисти. Същите ще следва да изкарат съответния набор сертификати за издържани (платени) изпити от дадената платформа и ще имат рейтинги от потребителите и от платформата.
Бракове няма да има, сексът ще е виртуален, подборът на родители ще е от изкуствен интелект, като обмяната на генетичен материал ще става през съответната куриерска фирма. Всеки пълнолетен ще плаща данък отглеждане на следващото поколение от специално лицензирани фирми.
Това за "обикновените п..си". Златният процент "елитни ЛГБТ" ще се отличават по демонстративното неизползване на каквато и да било електроника.
Разбира се, в България ще научат за тези промени след 20 години и ще ги внедрят може би след 50. Ако България оцелее дотогава. Помеждувременно, на студентите в 1001-те БГ университета ще се преподават тюрлюгювечи, преписани от чужди помагала със средна възраст век и малко в най-добрия случай или от учебници преди соца.
Trollface
За повече - тук: A week of educational dystopias

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 14:46 от Ezhko

# 691
Е, няма как да отворят частни школи по език, БЕЛ и Мат, а училищата да са затворени.
Не бих подписала тази петиция.

# 692
  • София
Мишона, не че е основният акцент - но на нас от петък ни отварят школата по карате - не разбирам защо вас не ви пускат с гимнастиката Confused Поредната дивотия.
Тренировките започват присъствено, но само за картотекирани състезатели. А, моята девойка е малка, тренира от една година и все още не е официален състезател.

# 693
  • Пловдив/София
Добре де, защо не разделят на малки групи школите? При нас заобикалят заповедта като правят индивидуални и полуиндивидуални тренировки, а те за разрешени. Все си мисля, че въпреки сложността на разделянето, ще е за предпочитане пред нулеви приходи.
Ако искате кажете тук за ЧужбинаТа Simple Smile)
Ежко, имаше един скеч- поп пред екрана, мъж  и жена се женят, всеки на отделен екран. Попът казва "Обявявам ви за съпруг и съпруга. Можете да натиснете ентер."
Тъпото е, че имам много интелигентни познати, които подкрепят онлайн обучението и пълния хоул офис. Това било бъдещето. Да ви п*кам на бъдещето, ако е това...Къде ще отиде човешкото в човека...

# 694
Ох, да се смея ли, да плача ли.
Има един "бизнесмен-финансист", син на една бивша вицепремиерка Даниела Бобева. Wink Изявява се и като анализатор вирусолог. Simple Smile И в профила си във фейса направи връзка с тоталното (според него) отваряне на училищата и двата пика на ковид. Опитах се да му разясня някои методи на МОН във връзка с ежегодните грипни ваканции и факта, че няма тотално отваряне на училищата от ноември насам. Е въпреки, че бил част от уж демократична дясна партия, не успя да преглътне друго мнение и ме блокира. И после защо ми се драйфа и от леви, и от десни. За средни да не говорим.

# 695
  • София
Е, няма как да отворят частни школи по език, БЕЛ и Мат, а училищата да са затворени.
Не бих подписала тази петиция.
Аз също. Съвсем официализираме паралелното образование, много тъжно.

Ежко, това смес между Блек мирър и Гатака изглежда ще бъде. Joy

# 696
  • София
Да, и аз съм против отварянето на школите. Това означава официално да признаем, че са по-важни за образованието. Предпочитам отворени училища и онлайн школи, а не обратното. Иначе, някак ще ни накарат да свикнем, че е ок децата да са на ДО. Дебело подчертавам, че не съм против ДО когато наистина се налага. Но не и да е единствена мярка и още повече да не се прави всичко възможно  да може децата да са присъствено.

# 697
  • София
Добре де, защо не разделят на малки групи школите? При нас заобикалят заповедта като правят индивидуални и полуиндивидуални тренировки, а те за разрешени. Все си мисля, че въпреки сложността на разделянето, ще е за предпочитане пред нулеви приходи.
Ако искате кажете тук за ЧужбинаТа Simple Smile)
Ежко, имаше един скеч- поп пред екрана, мъж  и жена се женят, всеки на отделен екран. Попът казва "Обявявам ви за съпруг и съпруга. Можете да натиснете ентер."
Тъпото е, че имам много интелигентни познати, които подкрепят онлайн обучението и пълния хоул офис. Това било бъдещето. Да ви п*кам на бъдещето, ако е това...Къде ще отиде човешкото в човека...
Не се делят на малки групи, първо защото заповедта в т.5 изрично казва цитирам: "Преустановяват се присъствените групови занятия в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи, организирани от юридически и физически лица." В самата заповед никъде няма посочено индивидуално обучение, а и има родители, както знаете, които са твърдо за ДО и те ще са първите, които ще наклеветят Школата, за да дойдат от РЗИ, да я глобят и да я затворят с предписание.

# 698
  • София
Има един "бизнесмен-финансист", син на една бивша вицепремиерка Даниела Бобева. Wink Изявява се и като анализатор вирусолог. Simple Smile И в профила си във фейса направи връзка с тоталното (според него) отваряне на училищата и двата пика на ковид.
А как обясни двата пика на ковид по целия останал свят? Joy

# 699
  • София
Ежко, много светло бъдеще обрисува Grinning И аз не съм виждала този аватар, само таралежът.

Присъединявам се към останалите- няма как да се отворят школите, а училищата не.
Преди малко получих имейл от Мултиспорт, че картите Мултиспорт кидс ще са активни от утре, т.е. все нещо някъде трябва да работи за групови занимания за некартотекирани състезатели, което също обезсмисля ДО.

# 700
  • София
Мишона, не че е основният акцент - но на нас от петък ни отварят школата по карате - не разбирам защо вас не ви пускат с гимнастиката Confused Поредната дивотия.
Тренировките започват присъствено, но само за картотекирани състезатели. А, моята девойка е малка, тренира от една година и все още не е официален състезател.
моите деца не са картотекирани, но ще спортуват. Та питам - карате може, гимнастика не може? Joy много взеха да са ми странни напоследък.

# 701
  • София
В Белгия и Швейцария са открили нов щам на вируса. Само ние си останахме без собствен щам, братче. Frowning1

# 702
В Белгия и Швейцария са открили нов щам на вируса. Само ние си останахме без собствен щам, братче. Frowning1
След някоя и друга декада ще се гордеем, че дете на наш емигрант го е изобретило Trollface

# 703
  • София
А има време, ще ги ударим в земята с нашия щам- резистентен на всички антибиотици Grinning

# 704
Има един "бизнесмен-финансист", син на една бивша вицепремиерка Даниела Бобева. Wink Изявява се и като анализатор вирусолог. Simple Smile И в профила си във фейса направи връзка с тоталното (според него) отваряне на училищата и двата пика на ковид.
А как обясни двата пика на ковид по целия останал свят? Joy

Никой не смее да го провокира към подобна насока на "анализа" му. Под страх от блокиране. Всички там страдат за бизнеса и неговите загуби. И са много притиснени от призивите на група подивели майки, на които им е омръзнало да стоят с децата у дома. Забележки и коментари за Франция и държави, които се въздържат от затваряне на училищата се подминават с мълчание. Изобщо специалистите финансисти умело боравят с графики и статистика за пандемии, вирусология, епидемиология и т.н.

Нашият щам ще е комбинация от всички досега известни. Ох!

Общи условия

Активация на акаунт