Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 176
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз подписах петицията. Подписвам всички петиции, които защитават правото на децата ни да се обучават както намерят за добре.
Странно ми е, че свързахте отварянето на школите с подстрекаване на паралелното образование. В момента образование не се практикува. Все от някъде трябва да се започне. Ако ще е по-лесно да е от школите, нека те са първи. Но това деградиращо ежедневие трябва да спре. "Пандемията" скоро няма да я приключат, но децата ни си пропиляха дни, които нищо не може да върне или коригира.

# 706
  • София
Ashley, в седмокласната тема чета през няколко поста:
"Не ме интересува дали училището ще е отворено /ПО/, само школата да работи и да не е на ДО".
Това ако не е паралелно образование, какво е?

# 707
  • Пловдив
Ок, паралелно е. Ама ако караме по "не ми пука аз как съм, важно е на Вуте да му е зле" до никъде няма да стигнем.
Просто трябва да има някакъв шанс тези деца да  получат присъствено обучение във време, в което се нуждаят от него.
Явно държавата има други приоритети, но защо родителите да нямат избор дали да си водят децата на школи? Ако искат, да плащат и децата им да ходят. С какво школите пречат на училището?

# 708
  • София
То може и да си имаме наш щам, ама нямаме кой да го открие Joy Нашият ще изпревари набързо всички други под предлог "Аз само да попитам" Joy

# 709
То може и да си имаме наш щам, ама нямаме кой да го открие Joy Нашият ще изпревари набързо всички други под предлог "Аз само да попитам" Joy
Ако имахме наш щам останалите щамове щяха да са в локдаун Joy

# 710
  • София
Вие се смеете, ама гледайте сега какво пишат хората за щамовете:
https://bg-mam.ma/p/1309051/42580020

Значи, това, че вирусът е лабораторно изобретен, съм го чувала и дори съм склонна да го допусна. Обаче това, че при изобретяването му са оплескали нещо така, че той да лови всяка националност и раса, освен източноевропейците /а после специално са се поправили/, ми е новост. Joy

# 711
Ти пък. Нормално е китайците да оплескат нещо Trollface

# 712
  • София
Санака, де ги намирате тия шемети Grinning

# 713
Плюс това, ако нашият щам ще е като нашата ваксина, ще го пуснем поне три години след като пандемията приключи.

Здрасти, Ежко, хайде да ходим в гората при животните.

# 714
  • София
Ок, паралелно е. Ама ако караме по "не ми пука аз как съм, важно е на Вуте да му е зле" до никъде няма да стигнем.
Просто трябва да има някакъв шанс тези деца да  получат присъствено обучение във време, в което се нуждаят от него.
Явно държавата има други приоритети, но защо родителите да нямат избор дали да си водят децата на школи? Ако искат, да плащат и децата им да ходят. С какво школите пречат на училището?
Ох, това е много дълга и болна тема. С това, че сме абдикирали от отговорността си да изискваме от училището да осигурява нормално образование и сме готови да плащаме на школи/частни учители, които донякъде съзнателно не осигуряват в държавното училище същото това образование, знаейки, че като опре ножа до кокала, ще им се плаща "на частно" на тях. Супер порочна практика! Която и аз подхранвам, де, защото детето ми също е в школа тази година, за всеки случай /и защото формата на НВО е такъв, че стандартно в повечето училища не ги подготвят за тях/.

# 715
Здрасти, Ежко, хайде да ходим в гората при животните.
По-добре на кръчма?

# 716
  • София
Вие се смеете, ама гледайте сега какво пишат хората за щамовете:
https://bg-mam.ma/p/1309051/42580020

Значи, това, че вирусът е лабораторно изобретен, съм го чувала и дори съм склонна да го допусна. Обаче това, че при изобретяването му са оплескали нещо така, че той да лови всяка националност и раса, освен източноевропейците /а после специално са се поправили/, ми е новост. Joy
Важното е, че с дискриминацията се оправяш по-добре Joy. То не може хем право, хем вирусология - ще започнеш да светиш в тъмното Joy

# 717
Аш, ваксинира ли се? Как си?

# 718
  • София
Аш, ваксинира ли се? Как си?
Да Simple Smile Йей и засега съм добре. Само в момента на боцването ме заболя ръката от онзи проблем с болките по ръцете,  който нищихме онзи ден, но само това засега.

Иначе - Кръвно 90/70. Дишане с хрипове двустранно ... - въобще, ако има някакъв шанс малко да ми се оправи ДНК-то сега с тази ваксина, ще съм много благодарна Blush

# 719
  • В офиса
Плюс това, ако нашият щам ще е като нашата ваксина, ще го пуснем поне три години след като пандемията приключи.

E, как иначе ще си пласираме ваксините, ако си нямаме щам след като приключи пандемията.

Общи условия

Активация на акаунт