Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
С лична молба - във връзка с някакъв научен труд, моя приятелка и състудентка, главен асистент в Стопански факултет на СУ, прави една анкета за управление на конфликтите на работното място и са ѝ необходими 500 анкетирани. Ще съм благодарна, ако намерите време да я попълните (анонимна е) Revolving Hearts Не отнема повече от 7 мин.
АНКЕТА

И аз я попълних .
Дано се включат и други

# 121
  • София
И още 1 попълнена анкета.
dimitrina73, благодаря за инфото

# 122
  • нейде там, където ....
Пробвах да я попълня, но след третия въпрос, за който не открих подходящ за мен отговор, се отказах. Май работя в прекалено спокойна и безконфликтна среда, а няма как да го отразя. Анкетата изпуска такива случаи, може би и не са нужни за целта на изследването.

# 123
И аз пробвах, но не ми се получи. На 3 въпрос освен "напълно несъсласен" и "несъгласен" има ли др опции, имам чувството, че е отрязани нещо. А ако е в такъв вид анкетата, не отразява моя случай с колектив. Съжалявам, имах желание да помогна, но липсват подходящи отговори.

# 124
  • Sofia
И аз пробвах, но не ми се получи. На 3 въпрос освен "напълно несъсласен" и "несъгласен" има ли др опции, имам чувството, че е отрязани нещо.

Повече опции има Thinking

Нищо, който и както успее Heartpulse И аз трудно я свързах с моята работа.

# 125
Ще се преместя на компютъра и ще пробвам пак.
Редактирам, видях отговорите на 3 въпрос, но половината от 4, както и 5 не са нашият случай.
Може да е странно, но никакви конфликти нямаме в колектива нито преди, нито след ковид. Виж, със странична  категория "клиенти" - безкрай.

Joy

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 18:27 от Светкавица

# 126
  • Sofia
Момичета, някой от Вас чувала ли е за възможност пролетната ваканция да започне от четвъртък. Приятелски деца на детето ми споделят подобно твърдение и се чудя може ли да има частица истина Simple Smile

# 127
  • Там, където мечтите се сбъдват
Момичета, някой от Вас чувала ли е за възможност пролетната ваканция да започне от четвъртък. Приятелски деца на детето ми споделят подобно твърдение и се чудя може ли да има частица истина Simple Smile

Не, няма такава вероятност.

# 128
В една от темите ми се струва, че за Пловдив става въпрос, но не помня предложение или решение

# 129
# 130
  • София
Щерката ще си учат - това е ясно. Даже ще имат контролно на есе на 1-ви. Но малкия ми син (6 клас) ми спряга, че щели да са във ваканция от четвъртък и не знам дали се надява или са им потвърдили. Ама там са по-различни нещата.
Скрит текст:
ЧУ, почнаха от 1-ви септември с идеята да използват повече дни за екскурзии, но заради  пандемията екскурзии няма Wink

Анкетата я попълних със зор. Малко ми е абстрактно описана, но взех да си мечтая да премина обучение по управление на конфликти, за да се справям с децата Wink Дано не съм излъгала несъзнателно в отговорите, че конфликтите на моята работа си бяха махленски скандали и клюки.

Детето отново се отвори на вълна косплей, този път с нововъведението, че щяла да се учи да шие на машина и да си шие сама дрехи. Тя не знае разлика между прав тигел и зиг-заг, но се хвърли на някъв ултра сложен модел с бофан ръкав и всякакви завъртулки. След което ме попита: "А трудно ли се шие turtle neck?" A аз кво, кво?...докато загрея за какво иде реч

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:19 от Gorg0nzola

# 131
И аз я попълних

# 132
  • София
Привет, мили хора. Аз също успях да изкарам вируса. Вчера си пуснах тест за антитела и имах предостатъчно. Бих казала, че мина леко и при други обстоятелства не бих и обърнала внимание на лекото неразположение няколко дни. След седмица обаче започна кашлица, която ме усъмни. Правих си 3 антигенни теста, но бяха отрицателни. Въпреки всичко имах съмнения, защото се оказа, че съм била контактна на доказано болен човек и се самоизолирах. Щерката и тя го изкара с мен, но много леко с хрема и леко покашляне няколко дни.
Мъжът ми има съвсем малко антитела близо до границата, но под нея. Може и да му се покачат с времето. Дано, защото той твърдо отказва да си сложи ваксина на този етап.
Сега ще си пусна пълна кръвна картина и ще направя снимка, защото кашлицата продължава при мен повече от месец.
Искам вече да е лято и да забравим за тази гад. Силно се надявам наесен от нея да няма и помен, но защо ли си мисля, че ще имаме дежа вю отново? Cry

# 133
  • София
jenap, добре че сте се разминали леко! Пускай си изследвания и се наблюдавай. Аз, която в живота си едно хапче не съм изпила, изтеглих много къса клечка, но добре че вече всичко е зад гърба ми. След една седмица борба в къщи с пълен набор от лекарства, развих ковид пневмония и бях 8 дена в боница с всички екстри.... Съпругът и наборката бяха с отрицателни ПСР тестове и изобщо не развиха никаква симптоматика. Въпреки това към края на април и те ще си пуснат по едни тестове за антитела да видим дали не са го изкарали на крак въпреки всичко.

От това, което изпитах на гърба си, което се разви в нашето семейство и близки, които боледуваха паралелно с мен, както и наблюдаваното в болницата, мога да кажа, че няма никаква закономерност и логика при този вирус и кой как ще го изкара - видях 30-годишни младежи с такава тежка пневмония, че не е истина и баби на по 85 години, които преборват вируса. Имам приятели, които го изкараха за 1 ден на крак, други още се влачат вече месец.

Иначе наборката чака с нетърпение ваканцията. Ще ходят с баща си на Боровец за едни финални ски за сезона - имало доста сняг, лифт картите са намалени наполовина. На мен ми е противопоказано интензивно белодробно натоварване, та ще остана за следващия сезон Simple Smile

# 134
Здравейте, дами,

Малко да разнообразя женското Ви хортуване с мъжко присъствие Simple Smile

Като сте се разговорили за Ковид, да споделя и питам някои неща...в края на февруари всички в къщи пипнахме някакъв вирус, грипоподобно нещо. Аз с повече температура, жената с малко, сина също, щерката хич. Имахме различни други болежки, но не едни и същи при всички - аз и щерката ни боляха очите 2-3 дни, сина кашляше средно, съпругата ужким имаше обоняние, ама май нямаше (само тя от всички), тук-там някой със запушен нос и епизодично прокашляне. Правихме антигенен тест на всеки, като не бяха в един и същ ден, а в период от 7-8 дни и всички бяхме отрицателни. За около 5-6 дни всичко ни мина, само сина покашляше по малко още известно време. Та онзи ден отидох да си направя тест за антитела (около 35 дни след първите симптоми при мен) и се оказа, че си имам антитела и то доволно много...ти да видиш, оказа се, че явно сме се били коронясали всички дружно в къщи. Събота ще правим тест за антитела и на останалото домочадие, та да знаем кой с каква имунна защита е. При мен стойностите са 74.4 AU/mL, като при стойност на антителата над 45 AU/mL показва добър имунен отговор, а при ваксинация СЛЕД втората доза, очакваеми са нива на антителата над 80.... Направо съм се самоваксинирал.
Джипито ми каза профилактично да си направя един куп допълнителни тестове - АЛАТ, АСАТ, ГГТ, КРЕАТИНИН, УРЕЯ, Д-ДИМЕР. Чудя се има ли смисъл да ходя пак да ме бодат, при положение, че се чувствам отлично. Редовно катеря стълбите до 6тия етаж, за да следя дали имам проблеми със задух, дишане, сърцебиене и прочие...еми нямам Simple Smile

Някой правил ли си е всички горепосочени тестове след прекаран ковид? Всякакво друго инфо от прекаралите короната ще ми бъде полезно.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 13:53 от Ceco1

Общи условия

Активация на акаунт