Боран Кузум❧Айбюке Пусат (и колеги) - Стари и предстоящи проекти❧Т.4

• 19 526
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
Привет! Hug

Честито на Боран Misc Syringe

От неговите морски залези

# 91
И от мен привет Blush

Подготовката на втория сезон на "Почит" е в пълен ход, ето и сценарият на епизод 5 е готов. Blush

До старта нашето момче активно почива с Мерич Арал и компания. Grinning Sailboat

И похапва тортички в любимото заведение. Smiley

# 92
Привет! Hug
От Айбюке тези дни има нови снимки

С приятел от Франция

Боран се е покрил, не публикува нищо в ИГ - от миналата събота ми останаха Smile

С фенки

Готов е за нови подвизи Sunglasses

# 93
Започнаха снимките на втория сезон на "Saygı". Страхотен каст избраха. Новите са Сарп Аккая, Дамла Сьонмез, Мухаммет Узунер, Дост Елвер.

Heart Eyes Heart Eyes

Дост Елвер

Тине, какво пише роднината Саффет от "Вавилон" - и той ли ще участва?

Клипчето е Misc Bomb Joy Който е гледал последния сезон на "Чукур" веднага ще го разбере. Който не е - Ефсун, героинята на Дамла беше влюбена в Ямач - героя на Арас, а Чаатай - героят на Нежат беше негов враг и харесваше Ефсун. А тя от ревност /защото Ямач имаше друга любима/, реши да накара Ямач да ревнува от Чаатай....

https://vk.com/damlasonmez?w=wall-195011758_82967

"50 М2" - Най - добър интернет сериал за 2021 г. - награда от сайта "Dizilah"

# 94
Лу, хубави новини Heart Eyes
Днес ги видх, но чак сега успях да вляза тук.
Наистина много силен каст са събрали. Сарп Аккая много го харесвах във "Великолепния век".

Борко колко е доволен.Grinning

Значи 50 кв. м. го награждават, а няма да има вторе сезон.. Ех Sad

# 95
Онче, и Сарп е доволен - зарадвал се е, че ще играе с Боран. Hands Clap

И Дамла се хвали - вижда се в клипчето. Smile

Дано поне него да пуснат до края на годината. И другия сериал с Мирай, Бирдже и И. Челиккол. Айбюке и Фуркан още не са започнали да снимат.
Той даже се е подстригал.

Не мога да си намеря лятна комедия сред новите Flushed

https://www.instagram.com/p/CQTSwLpDNH8/

# 96
Чаровната ни пчеличка от днес. Flowers Blossom

Нямам търпение да я видя на екрана. И честно казано се ядосвам- толкова исторически сериали снимат или подготвят, защо не вземат тази красива газела, при това талантлива и толкова чаровна?! Риторичен въпрос задавам, знам...
Боран не е много активен тези дни, явно има доста работа по снимките. Красива снимка от сета на "Почит" 2- от Дамла.

# 97
# 98
  • София
Привет, пчелички! Animal Bee

Идвам с тази сладичка снимчица от Боран, макар и стара: Sparkling Heart

И снимка от сета на "Почит 2": Grinning

Както и тази снимка: Animal Bear

# 99
Привет! Hug

Този поглед ме уби Joy Hands Punch Hands Muscle

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 23:51 от LU4IQ

# 100
Здравейте Hug
Има раздвижване по втория сезон на "Почит", Блу Тв публикува снимки зад кадър.

Ето ги Боран и Мирай.

Нашата грациозна пчеличка Flowers Cherry Blossom

# 101
Привет! Hug

Защо ми трябваше снощи да гледам за пореден път еп. 8 на "SAYGI", сякаш утре - други ден ще започне вторият сезон. Накрая се самоубеждавах, че сърничката, която Хелен застреля Sob, е движещ се макет. После сънувах Саваш /аз много рядко сънувам/.

Саваш подскочи - изстрелът прониза и него Sob,

а появата на Хелен го уби.

Боран е гениален в такива сцени Heart Hands Clap Браво на режисьора и оператора, музиката е смазваща.
Хелен с разведени родители, с майка алкохоличка, отгледана от баба си, не знае какво е семейство и видя в Ерджумент брат, семейство. Той - с убити родители от бабата хитлеристка, видя в нея неродената си сестра. Две души, търсещи обич и семейна топлота, приемат убийството без съд и присъда като нещо нормално и като начин на живот.
Саваш е получил обичта на родителите си и въпреки че баща му не винаги е доволен от него, е щастлив със семейството си.

Той не иска да убива, страда, разкъсван между любовта си към Хелен и нейния избор. С убийството на сърничката Хелен успя ли да убие съвестта на Саваш? Или той е по - силен, отколкото изглежда?
Ерджумент е отличен манипулатор и с Хелен успя. Но нито на нея, нито на Саваш разказа цялата история на семейството си. Интересно как личната му трагедия се е преработила в търсенето на справедливост в обществото чрез убийства. Как от жертва се е превърнал в съдия и палач. Защото при прокурора е някак естествено и лесно разбираемо като баща да се окаже от другата страна. Гласът на закона млъкна пред вида на насилника на детето му. Чухме от Ерджумент обвинението към призваните да се борят с престъпността в лицето на прокурора - вие създавате убийците. Но това все още не обяснява как той е стигнал до идеята "законът, това съм аз" и саморазправата в името на потъпканата справедливост.

Клипчето от Айбюке

https://www.instagram.com/p/CQ5HLlODzBU/

# 102

Черното слънце на Ерджумент Чьозер - /на вратата, по стените и като татуировка на гърба на Хелен/ на нем. schwarze sonne

То има два кръга, които са концентрични - вътрешността е по-малка и има форма на слънце. От него излизат дванадесет лъча, които представляват годишното движение на Слънцето.
Черното слънце на Третия райх.

Лъчите достигат до външния кръг, образувайки ъгли, които се огъват, за да създадат два основни символа на нацизма: дванадесетте руни Сигел - Sigel (слънцето, победата - SS от Schutzstaffel - Отряди за охрана/защита) и свастиката.

https://rasper-bg.com/?p=484

В замъка Вевелсбург/в този си вид построен през 1609 г./ През 1934 година Вевелсбург става една от главните квартири на СС и Хайнрих Химлер.
Obergruppenführersaal - Зала на Обергрупенфюрерите се намира на приземния етаж в северната кула /12 най-високопоставени генерали от СС/ с 12 колони, съединени от нисък свод, 12 прозорци. 

Вляво е вратата в ниша.

Надявам се от втори сезон да разберем как Ерджумент е бил възпитан от баба си, какво сценаристите са вложили в символите, които ни показват.

# 103
Лу, изключително много ти благодаря за толкова интересната информация! Flowers Bouquet

Красиви вълни и чайки от Боран, нашият художник. Blush

# 104
Привет! Hug

Онче, има още много и подробна информация, но не я сложих, за да не ме обвинят в хитлеристка пропаганда. Grin Вевелсбург и сега е свещено място за неонацистите, затова са оранжевите барбарони и още други съвременни допълнения към интериора. Музей, но не в автентичен вид именно по тази причина.

Боран и Мирай на сета

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт