Търся електронна книга - 32

• 100 868
  • 920
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
Търся книгата на Л.Дж.Шен - Разгневения бог
И наВи Кийланд - Красива грешка
Благодаря предварително.
Rad.moskova@gmail.com
Изпратих Разгневени бог
Може ли и на мен да изпратите Разгневеният бог на адрес antoaneta_gr@abv.bg ? Благодаря предварително!
а, пропуснала съм  линка на предната страница, благодаря много, свалих я!
Simple Smile

# 781
  • Стара Загора
Здравейте, търся 2 книги:
1. Комета - Карл Сейгън, Ан Друян
2. Генът. Една интимна история - Сидхарт Мукхърджи

# 782
Здравейте, може ли да ми изпратите книгите на Ел Кенеди-Сделката и Грешката и Вишъс на Л. Дж. Шен на мейл dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително.

# 783
  • Плевен / София
Здравейте, може ли да ми изпратите книгите на Ел Кенеди-Сделката и Грешката и Вишъс на Л. Дж. Шен на мейл dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително.
Това са много скоро издадени книги и аз поне не съм срещала електронен вариант.

# 784
  • София
Е, те оня ден бяха издадени, няма как да ги има в електронен вариант.

# 785
Здравейте, може ли някой да ми изпрати, Шадоу на Лорън Донър - Новите видове? Благодаря предварително
velislava.gateva@abv.bg

# 786
Здравейте, може ли някой да ми изпрати, Шадоу на Лорън Донър - Новите видове? Благодаря предварително
velislava.gateva@abv.bg

Готово

# 787
Някой може ли да ми прати ако има "Призраци от Пазара на сенките" на Касандра Клеър? Благодаря предварително!  squrrelmoos@abv.bg

# 788
  • Русе
Здравейте,
Търся "Пророкът" на Халил Джубран
Благодаря!
nickita_@abv.bg

# 789
Л. Дж. Шен - "Разгневеният бог" - https://dox.abv.bg/download?id=cb9f04d95f# - Линк за сваляне
Благодаря че сте споделили линка,но нещо не мога да го изтегля за да мога да го конвентирам имате ли го в друг формат,в който да го споделите

# 790
  • София
Л. Дж. Шен - "Разгневеният бог" - https://dox.abv.bg/download?id=cb9f04d95f# - Линк за сваляне
Благодаря че сте споделили линка,но нещо не мога да го изтегля за да мога да го конвентирам имате ли го в друг формат,в който да го споделите

Ето тук онлайн може да конвертирате: https://www.zamzar.com/convert/fb2-to-pdf/

# 791
Изключително много благодаря за "Разгневеният бог"! всеки ден влизах в сайта на Сиела, за да видя дали е излязла в електронен формат

# 792
Здравейте, търся "Да завоюваш херцог" на Сара Маклейн. Има ли я електронен вариант? Ако я имате, бихте ли споделили линк, или да ми я изпратите на
lady_char86@abv.bg
Благодаря!

# 793
  • София
Здравейте. Започнах поредицата на Джулия Куин за семейство Бриджъртън, но последните 4ри книги никъде не ги намирам. Някой случайно да ги има?

Книга 5: На сър Филип, с любов
Книга 6: Когато беше зъл
Книга 7: Това е в Неговата целувка
Книга 8: По пътя към сватбата

Ако ги търсите на БГ език, мисля, че ги няма преведени.

^^^^^^

Цитат
Здравейте, търся на Моника Джеймс- Порочни страсти:Ловът. В рулит я открих, но е много зле написано и нищо не се разбира Simple Smile neli.marinova97@abv.bg
Благодаря предварително 😊
Това в рулит е някакъв машинен превод. Не се чете. Едва ли книгата има читав превод на БГ език.

^^^^^^

Ще помоля за "В рокля на кралица", ако е удобно.
Скрит текст:

^^^^^

Здравейте, търся "Да завоюваш херцог" на Сара Маклейн. Има ли я електронен вариант? Ако я имате, бихте ли споделили линк, или да ми я изпратите на
lady_char86@abv.bg
Благодаря!
Книгата е много нова, не съм я срещала в ел. вариант все още.

# 794
  • италия
Здравейте ,
Търся 3 книги от поредицата Новите видове на Лорън Донър книга 8 Тру ,книга 9 Шадоуи книга 11 Обсидиан
silviavasileva@abv.bg

Благодаря предварително!
В Ру лит ги има.Съжалявам в момента не мога да Ви дам линк,но ако ги потърсите може да ги изтеглите.
9 и 11 ги няма ,но благодаря много !

Изпратих и двете
за кого са двете книги бихте ли ми ги изпратили и на мен dianaa1962@abv.bg

Изпратих

Книгите са за Тру и Шадоу

Може ли само 11-та книга ,понеже само нея ми липсва Simple Smile
Благодаря предварително.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт