Лакове за нокти - 149

• 37 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Марголота, страхотен цвят.
Долче, ти просто си цар на обясненията 😉
Витаминче, на мен също много ми харесва маникюрът ти 🙂

# 16
Тина, дали пък не е дефектен дискът? Ти видя ли как беше на другите (ако е имало отворени)? Може би другите момичета да кажат как са техните дискове? На моят диск ми е много удобно пластмасовото отстрани, защото не се върти заедно с диска и така предпазва кожичките от пилата. Имам и лидълска ел. пила, купувана преди години, но не ми е тук...но мисля, че дискът не беше по-надолу от пластмасовото... Thinking
Мими, Hug Отначало и аз гледах пилата с недоумение Joy
Амини, разреждам с разредителя на Перфект.
Катерина, надявам се със снимки да е по-ясно Smiley

# 17
Такъв е диска, като на Тина. Пластмасата е по-нагоре. Пише,  че за да предпазва. Един вид, не може да пре-пилиш, без да се усетиш.

# 18
Като на Тина са дисковете. Едва ли ще ги ползвам, че май са за дълги нокти.

# 19
  • София
И аз да се включа, макар че ме оставихте без дъх и сила да пиша и правя каквото и да било - супер са ви маникюрите!!! За мен също няма смисъл от посещения при маникюристи, писала съм преди няколко теми защо и какво ми докара първото и единствено ходене, и то защото мама ме заведе.
Скрит текст:
Това от няколко дни, утре ще сменям с Флормар 454 - русалския Simple Smile

# 20
По темата за УВ топа на Перфект: при мен съхне по един и същ начин/време със и без лампа. Или нещо не е наред с партидата или е търговски трик. По издръжливост обаче е отличник. Аз напоследък се сдобих с 5-6 различни бързосъхнещи и Сеш-а ми е фаворит. На SNB също е добър, но ако цветния не е добре изсъхнал ми го набръчква.

# 21
  • София
Може би със сеш трябва да чакам да изсъхне лака и тогава да пробвам.
Перфект не го пека. Тъй като може да не е видяла отговора ми в старата тема (мисля, че bl00dflowerz питаше) - купих го миналата събота от Ремедиум.

# 22
Mari_qana, страхотно е !

# 23
Марияна, страхотно! От предната тема май Витаминче показа едно люляково, което също много ме грабна! Рядко харесвам лилави лакове, но тези маникюр са супер! 💕

# 24
  • Бургас
Марияна, супер се е получило.Sparkling Heart Благодаря за темата.

# 25
Здравейте, досега само четях, днес реших да пиша, че се вдъхнових колко сте креативни. Вчера като гледах темата си спретнах един супер бърз маникюр. Не е нещо особено, но имам малко бебе и по-добре от нищо. Следващият път трябва да се постарая повече с кристалите. Flushed

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 09:25 от Atamagaokashii

# 26
Благодаря за новата тема ❤
Като ви чета все повече се замислям и аз за Ел.пила, която да ползвам най - вече за кожите. Обаче се притеснявам да не задължава прекалено и да направя чудо. Топът на Перфект отдавна му се каня , но все не го откривам. Дали може линк да дадете, ако го има онлайн да го поръчам😁

# 27
https://remedium.bg/perfect-uv-uv-top-lak-za-nokti-h13-ml-141133/p

Георгиева и мен ме беше страх от пилата и затова не си взех по-добра. (Бях харесала някакви професионални, но 15000-30000 оборота ми се видяха страшни). Лидълските са доста слаби (2500-4000 оборота по спомен), трудно ще се препилиш.

# 28
  • София
Благодаря за новата тема! Simple Smile

Преди години ползвах UV топа на Перфект. Страхотен е! Спомням си, че много бързо се сгъсти.

От няколко години имам ел. пила за нокти. Изобщо не съм ползвала тази пила. Не знам защо.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 11:23 от Amiamo

# 29
https://remedium.bg/perfect-uv-uv-top-lak-za-nokti-h13-ml-141133/p

Георгиева и мен ме беше страх от пилата и затова не си взех по-добра. (Бях харесала някакви професионални, но 15000-30000 оборота ми се видяха страшни). Лидълските са доста слаби (2500-4000 оборота по спомен), трудно ще се препилиш.
Благодаря, Амини❤ Поръчах го, а покрай него още няколко лака🙈🙈🙈 Ох, пълен лакохолик станах🤣

Общи условия

Активация на акаунт