Лакове за нокти - 149

• 37 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Mari_qana, много красиво! И този на Витаминче не ми излиза от главата, май ще разглеждам какво имам в тази гама.
Амини, аз бях пробвала да пека топа на Винилукс, нямаше никаква разлика при мен. Не техните лакове ми съхне супер бързо,  на други е по-бавен от Сеш. Сега чакам другата седмица да идва Поша, да пробвам и той как е.
Сеш слагам винаги без да чакам да съхнат долните пластове, с хубава капка на четката и без да натискам.
Аз с пилата нама да се престраша на кожичките, с течността на CND за махане  и избутване ми е достатъчно, но се улавям, че понякога забравям да пиля само на една страна и сега се надявам с електрическатада се справям по-добре. И аз бях гледала преди време професионалните, но ме достраша.
След почти месец ползване на супер скъпата и прехвалена из немските лакови форуми база на Anny Liquid Nails мога вече да дръпна чертата за равносметка - ноктите ми станаха супер твърди, лакът издържа повече, но проблемът с разслояването на два нокъта си остава, и сега ще взема една терапия на Sililevo от аптеката, само не знам как ще издържа две семици и аз без лак....

# 31
Наложи ми се да наваксвам няколко страници, ама много красоти...
Аз се записвам с едно асиметрично на 5 дни вече
Скрит текст:

# 32
WavyGirl, много, много ми хареса идеята и ще си я крада ❤

# 33
  • Пловдив
Здравейте! И аз доскоро само ви четях, вече се осмелявам да пиша, макар че нямам много опит.
Скрит текст:

# 34
  • В полите на Пирин планина
Орлина, много нежно. Имаш хубава плочка. 👍

# 35
Всички сте прекрасни Heart Eyes От мен първи опит за омбре. И декорация с четка.

# 36
Не питайте, снежният ефект не беше планиран... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Ето защо не обичам да се лакирам през деня, дори не помня колко пъти си размазах лака и се наложи да оправям щетите (обикновено така се получава когато реша да се "лакирам набързо"
Laughing )...Резултатът:

Скрит текст:

Лакът:

Покривността на Перфект 523 е от един-единствен пласт! Има и златисти шимърчета които не знам дали си личат на снимките. Green Heart Бялото е 01 на Флормар Фул калър.

Витаминче, исках този лак откакто го видях на ноктите ти- толкова приятна изненада беше, че го имаше в кварталното левче! Smiling Imp
П. С. На показалеца се порязах с едни листове хартия, да не си помисли някой, че е от ел. пилата! Grinning Няма как да се "препилят" кожичките- това е като ексфолиирането на лицето, определено ЩЕ усетите, ако започнете да прекалявате... Wink Не е като с рязането на кожичките.
Фифи, не е рекламен трик на УВ топа на Перфект пише си го- Sun cured, както и, че може да се пече.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 17:27 от dolce miele

# 37
Долче! Joy Интересно приложение си му намерила! Как го постигна? Прилича на с пяна за бръснене, гледала бях някакви клипчета..
Би ли ми припомнила, кожичките режеш ли ги или само с пилата? Много са добре, почти невидими са. Моите са ужасно сухи, и все си личат, макар да ги избутвам.

П.П. Момичета, благодаря за милите думи. Не очаквах толкова да ви хареса тази лилава интерпретация. Не е много мой стил, но ..напоследък не ми е много мерак за лакиране, и си личи - ноктите ми са все къси, тъкмо малко пораснат, но като ги изоставям без покритие - бам, счупят се, и айде пак на ново къси..

А вие сте прекрасни. Гледам и завиждам на дължини, форми, декорации. Heart

# 38
Витаминче, на мен много ми харесваш с къси нокти! Heart Eyes Ефектът Joy го направих със стреч фолио, капнах капка бял лак и после с потупване (като може би минах с 1 капка пръстите на цялата ръка). Всъщност, май започна да ми харесва, но замисълът ми не беше такъв. Simple Smile За кожичките използвам ел. пилата (не на всяко лакиране), емулсията за кожички на Перфект- едно от двете, понякога и двете. Когато няма нужда от тях, просто мажа с олио или крем за ръце.
Пяна за бръснене...ей това съм го пропуснала? Grinning Как? Thinking

# 39

Благодаря за новата цветна тема 💚💚💚
Едно зелено от Орифлейм... от мен
https://www.instagram.com/p/CMXXxhGsE59/?igshid=4yy8up1tlmpu

# 40
  • В полите на Пирин планина
Secret adoration Catrice gold:

https://www.instagram.com/p/CMXor1xjA9F/?igshid=1xmho4gb8h71p

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:31 от Lady Brinne

# 41
Ау, Маме, колко пролетно и красиво! Heart Eyes
Да се отчета, че и аз се сдобих с един Flormar Miss, няма да оставам по-назад я Smile
Има нови лакове на Essence, чак и касиерката в dm се изненада и ме пита от тях ли съм го взела това или си го нося Smile

# 42
Да се оплача, че и аз се сдобих с един Flormar Miss, няма да оставам по-назад я Smile
Ха ха ха- това прочетох аз Joy Joy Лаковете на Есенс (новите) колко струват? Има ли интересни цветове и с какъв финиш са?
Маме, уникално е това зелено... Green Heart

# 43
Ааа, как ще се оплаквам от нови лакове Grinning
На Есенс са по 2,70 - 2,80 по спомен. Не са много цветове - ето тук може да ги разгледате. Във въпросния dm жълтото го нямаше.

# 44
Нещо много различни изглеждат цветовете в шишенцата и на нокти... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт