Лакове за нокти - 149

• 37 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
От къде ги вземате тези мини Бел? Много харесах светлата мента (239), обаче не видях такъв в Лили. Минитата има ли ги и в голямо шишенце или са различни серии?

# 346
В магазин тип левче съм ги виждала минитата, също и в Елитис като че ли имаше...Някои цветове са същите като в големите шишенца, но не всичките и номерата са различни...Аз съм хвърлила око на ментата и на едно зелено...но когато му дойде времето Grinning

# 347
Тина, моите минита ги взех от едно магазинче с евтина китайска и турска стока...Имаше и големи,но за да имам 2 цвята си взех малки, търсех черно. И мисля номерата им са същите с големите.
Аз харесвам зеленото напоследък, но тъмно наситено маслено, обаче тази мента от предните странички е много красива е най-вече много сполучливо стои ❤

# 348
Минитата (доколкото съм виждала) са с номера от 200 нагоре, а от стандартните шишенца не съм виждала номера започващи с цифрата 2...затова казах, че са различни номерата. Също така, някои цветове не съм ги виждала в стандартен вариант...Но някой може да ме опровергае Grinning

# 349
Има същият цвят и в голямо шише, имам и двата, различни номера са, но в момента не мога да кажа номер на голямото шишенце.

# 350
Мисля, че 106 в голямо шишенце е светла мента (някои го виждат като светло синьо), но ментата от минито по снимка ми се стори по-светла...

# 351
Подмених по-рано лака тази седмица, че предишният много бързо се обели.
Как ще трия, не знам, но лъскам засега;)

# 352
Запазих картинката от миналата седмица и лакирах останалите отново с бел мини. Номера не помня, не снимам у дома. Не е перфектно, ама под микроскоп няма да ме гледат.

# 353
  • Варна
Благодаря много за отговорите! В нашите Елитис-и не съм ги виждала минитата, нито по левчета. Намерих ги онлайн по 0.99 лв. и набелязах поне 5-6 цвята, има едни като крем с частички (може би брокат), но не ги намирам снимани на нокти Simple Smile Ако не ги намеря в реален магазин може и да се прежаля да си платя доставка Grinning

# 354
Тина, покажи ги тези минита с частички Grinning

# 355
  • Варна
Тук ги гледам https://miraonline.bg/index.php?route=product/product&product_id=6518 може и да ги има по други сайтове.
Например

Има доста други цветове от този тип, и брокати, които не съм виждала от големите шишенца.

# 356
Ох, нахаресах си доста лакчета... Laughing Ама дали тези минита са с частици или са просто перлени? Специално за зеленото 242 си мисля, че е перлено...

# 357
Имам един - два от минитата и за брокатите мога да кажа, че са едно към едно с големите шишета. Просто в малките изглеждат по - различно някак си. Имам розовия брокат в голяма и малка бутилка и след сравнение са напълно еднакви. Червиният брокат също. Това розово 220 номер ми хареса и аз като Долчето се чудя дали са перли, май, по - скоро да.

# 358
Почти сигурна съм, че зеленото 242 е перлено...но би било готино да са с точици Blush

# 359
  • София
233 дали е толкова ярко червено?!

Общи условия

Активация на акаунт