Лакове за нокти - 149

• 37 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Мими, знам...да те подсетя да погледнеш Wink

Hug

# 331
Арабеск, и аз не я бях виждала тази серия, но са доста интересни. Аз се изненадах, че е пясъчен, никъде не пише, че е с такъв финиш. Blue Heart

# 332
  • Варна
Намерих архивни снимки, нещо пролетно (пясък на Сали Хенсън с топ лак)

и лятно Simple Smile

# 333
Тина, страхотни! Този летен маникюр..."нормален" ли е или е гел? Grinning

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 23:59 от dolce miele

# 334
  • Варна
Нормален Smile по времето преди детето съм имала време да се занимавам повечко Simple Smile а сега - много идеи от пинтерест и никакво време за реализация.

# 335
Блъд..без думи..така да ти отива този цвят. Нереално красиво е 👌🥰

# 336
Един неуловим Тренд ит ъп 010 със златист шимър

Красота ,този лак имаше ли го в Бг? Мисля че уж купих цялата серия,но това зелено....го нямаше Sad Направо е уникално красиво !!!!Или го имам ,но съм го забравила Sad ... трябва да проверя....направо ме застреля ...красота

# 337
Е, благодаря ви момичета! Hug
От Бг го взех на някакво намаление миналата година. Но е доста непокривен и тук е на 3 пласта. Съответно не можа да изсъхне напълно и дори след Гел топ-а на ГР ако го натиснеш леко с нокът остават следи.

# 338
Красиви сте всички, момичета😍
Аз съм в розово- червената гама на Ейвън. В шишето бе доста по - розово, на нокти - червеникаво, но ми допада, нищо че имам същия на друга марка🤣Дойдоха и Пастелите 😍😍😍😍 Кой от кой по - ми харесват 😍

# 339
  • София

Скоро ли е пускана тази серия на Trend it up?

# 340
  • София
А моите са за обработка след 7 дни.. Което доста ме дразни и отнема от времето ми, но...
За да избегна това залепване всеки път след баня или направо под душа избутвам кожичките с възглавничката на пръст(ако ноктите са лакирани).Ако не са лакираи избутвам с нокът.Когато имам време(най-често вечер) кожичките мажа с балзам за устни,някой беше споделил преди време за този начин.Определено мазането с балзам им се отразява добре и повече ми харесва от маслата .

# 341
Скрит текст:

Скоро ли е пускана тази серия на Trend it up?
[/quote]

Поне отпреди 1 година са. Аз мисля, че миналото лято съм го купувала.

# 342
Ееех, това cherry е много по-хубаво от моето ready steady red, но в Дм светлината ме залъга и затова взех второто...Дм на кап.Райчо в Пловдив е с ленти почти отвсякъде и трябва да се каже на консултантките да дадат нещо, ако искаш...а лаковете трябва поне 15-20 мин. да им се чудя за да си харесам...

# 343
Да, и аз в Лили съм виждала едни цветове, а навън- други... Laughing
Георгиева, това розовкото в средата е 😍😍😍💘💘💘
Скрит текст:
На мен пък понякога след миене на съдове без ръкавици (вечер преди лягане) на сутринта ръцете ми изглеждат идеално Laughing Използвам гъба за съдове с деликатни покрития и най-обикновено веро Елви от 59 ст. Вероятно се получава някакво ексфолиране...При сухи кожички (обикновено при студено или ветровито време) мажа с олио или крем на измити, но все още влажни ръце.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 14:24 от dolce miele

# 344

Този е мини на БЕЛ, купих го вчера, мнооого ми допадна и го мацнах на крак почти 😁

Общи условия

Активация на акаунт