Лакове за нокти - 149

• 37 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Арабеск, благодаря (всъщност е и удобна тази форма)! Blush Мисля по-скоро, че Галакси е стара серия, ще погледна после пише ли кога е произведен лакът...
Амини, ясно. А има ли нещо което може да направи четката пак мека (ако случайно се "изпече")? Разредител за лак? Thinking

# 316
Представям ви триптих със зарядно Joy но и така не постигнах много реален цвят

Essence 04 Cherry on the run - доста гъстичък, на границата на приемливото.
Прекрасен е топът на Avon! Съхне бързо и има супер блясък.

# 317
Вчера се сдобих с този и сега като го снимах забелязах, че е стар 😁

# 318
Ел, още е в срок Wink
Елмайра, Heart Eyes А отдръпва ли се топът?

# 319
Не, по всички критерии ми хареса.

# 320
Удобни ли са ви дървените пръчици? Аз бях "уау" като за пръв път ползвах (преди месец време). Установих обаче, че много по-добри резултати с избутването при мен дава стоманения инструмент. Мислех, че работата с него е агресивна, за това опитах с пръчица, но забелязах, че не успявам качествено с нея да избутам залепнали упорити кожи. А моите са за обработка след 7 дни.. Което доста ме дразни и отнема от времето ми, но... Ако все пак знаете от къде да поръчам евтин и що годе свестен комплект с пили електрически да си махам кожите ще е голямо улеснение за мен (предполагам, надявам се). От бг сайт за предпочитане.

# 321
Аз съм много доволна от силиконовия избутвач за кожички- показвала съм го по-назад...

# 322
  • Варна
Аз си взех дървени пръчици за отлепяне на лакове, нанесени над отлепящата база. За кратко ги ползвах под вода, после само на мокри ръце, обаче много бързо "цъфна" върха и не ми свърши почти никаква работа.
За нокътя покрай кожичките ползвам тази пиличка от Али, но не избутвам с нея, а само леко пиля покрай тях ако има нужда.  По принцип става и за избутване.

# 323
  • София
Момичета, да ви се похваля. Превозвача който ползвах за пратки от Англия пак работи. Много съм щастлива, че се чудех как да поръчвам от Англия.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:45 от Milena_318

# 324
Момичета, да ви се похваля. Превозвача който ползвах за пратки от Англия пак работи. Много съм щастлива, че се чудех как да поръчвам от Англия.
Габиели ли

# 325
Арабеск, сега погледнах ГР Галакси. На синия цвят все пак има мини стикерче със срок на годност (10.2021 г) и още по-мини номер- 25 или 26 (толкова е мини, че не съм сигурна за втората цифра). Grinning Явно е стара тази серия.
Мими, в скрития текст е доставчика.

# 326
Арабеск, сега погледнах ГР Галакси. На синия цвят все пак има мини стикерче със срок на годност (10.2021 г) и още по-мини номер- 25 или 26 (толкова е мини, че не съм сигурна за втората цифра). Grinning Явно е стара тази серия.
Мими, в скрития текст е доставчика.
Ама първоначално го нямаше, за това питам! Grinning

# 327
Един неуловим Тренд ит ъп 010 със златист шимър

# 328
Мими, знам...да те подсетя да погледнеш Wink
Блъд, разкошно е Green Heart

# 329
Значи аз определено не съм знаела за съществуването на тази серия на ГР Grinning Интересно е, че никъде не съм ги виждала...

Блъд, Heart Eyes Ненавиждам зелено и оранжево, но товаааааа! 💕

Общи условия

Активация на акаунт