Лакове за нокти - 149

• 37 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Никога нямаше да предположа, стои супер. Smiley

# 302
Ел, тези акрилни бои от Лидъл дали са ставали за нокти (в нашия филиал вече ги няма, естествено- кой да се сети да погледне добре брошурата):

Всички сте прекрасни Heart Eyes
Леа, Атама (ако нямаш нищо против да те наричам така? Blush ), оставам с впечатление, че цветове като вашите съхнат бавно... Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 303
тези, които ползвам не са специално за нокти ...
даже в сайта на СНБ съм виждала бои на маестро Пан
и аз ги видях тези в Лидл, но нямаше как да отида до там
днес се изненадах, че тази боя, която ползвах е отворена повече от 3 години, а нищо й няма ( и на другите нищо им няма) и много се зарадвах и ще си ги взема в Пловдив
dolce,
Скрит текст:
магазинът на маестро Пан е срещу Супа бар на  Виктор Юго, можеш да си избираш отделни цветове и боите са големи, 45 мл и не бяха скъпи ... сега погледнах в сайта - 3,10 е една боя

# 304
Ел,
Скрит текст:
къде е Виктор Юго? Grinning  
Аз пък миналата седмица не съм ходила в Лидъл и съм забравила да разгледам както трябва брошурата... Joy

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 08:42 от dolce miele

# 305
Благодаря ви, момичета 🤗
Ето лаковете

# 306
dolce,
Скрит текст:

срещу Супа Бар се пада

# 307
Леа, Атама (ако нямаш нищо против да те наричам така? Blush ), оставам с впечатление, че цветове като вашите съхнат бавно... Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Долче, учудващо перлата, която е на 100 години, изсъхна веднага, а този ГР направо ме подлуди! След 1 час и след изпечен топ, пак се издра от една количка на малкия! Имам много на Колор експерт, но такова чудо не ми се беше случвало! Даже от яд се разходих из темите на момичетата с гел лакове 😁! ... Но попрочетох малко и ... пак се отказах да минавам в другия лагер 🙃
Ето този е виновникът, а иначе е страхотен цвят:

# 308
Мерси, Ел. Simple Smile
Ето ги и моите мъници Grinning

Скрит текст:
Лакът е ГР Галакси, но не виждам никъде номер...страхотен е, има всякакви частици, включително и холо и даже с плътен пласт от УВ топа на Перфект има известен пясъчен ефект. Но лакът миришеше странно Grinning

По принцип ноктите на безименния и на кутрето не изглеждат точно така както на снимката, но когато си снимам цялата ръка все някой пръст стои накриво... Laughing
Не знам защо на блистера лакът стои толкова различно (по-светъл) Thinking , на ноктите също са 2 пласта, а по-тъмният син лак на блистера е Габрини Брилиант...      
Леа, засега и аз съм доволна от УВ топа, макар че не го пека. А и се лакирам вечер, струва ми се, че през деня съхне още по-бързо. Перлата също е много хубав цвят Heart

# 309
Аууу, Долче, страхотно синьо! Скоро ли си го купувала? Аз съм голям фен на синьото! Даде ми идея за следващия лак. Ще го търся този твоя.
И ноктите ти ми харесват ♥️.

# 310
Долче, гледай да не се лакираш на директна слънчева светлина с този топ, че ще го опече 😉

# 311
  • Измир
Браво момичета!
От мен ОPI You're such a BudaPest.

# 312
Леа, от последните ми прегрешения от Елитис е Smiling Imp Малко над 3 лв беше като цена. 3 сини лака взех и всичките с брокатени частици Sweat Smile От ГР Галакси за съжаление май имаше само син и зелен.
Амини, ти за топа в шишенцето ли говориш или за това което нанасям върху лака? Grinning Страшно много ми харесва и четката на УВ топа Перфект- една такава мекичка Heart
Олгарита, пак пораснаха твоите ноктета и лилавкото е супер върху тях Purple Heart

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:02 от dolce miele

# 313
Долче, за шишето и четката, особено четката, може да се изпече, а шишето да се сгъсти много бързо.

# 314
Долче, много ти е добре новата форма!

Тези Галакси нова серия ли са на ГР?

Общи условия

Активация на акаунт