Лакове за нокти - 149

• 37 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Бенчита, това си е чисто копие на Еси-Go go geisha. Simple Smile

# 286
Да, вярно. Чудех се на кой ми прилича..😁

# 287
  • При децата ми
georgieva, този essence и аз го заглеждам отдавна ... кой е брокатът
Елен, брокатът е на ГР от серията лакове за рисуване. Купувала съм го много отдавна. Вече е към края, а не го намирам и доста страдам, че е много ефектен.

Може ли снимка на броката?

# 288
  • БГ

И преди да го нашаря

Изключително странен GR, в шишето е студено бежово, днес на светло си е мраморно лилаво 🤷‍♀️

Страхотен цвят и маникюр. Кой номер е GR и броката?

# 289
georgieva, този essence и аз го заглеждам отдавна ... кой е брокатът
Елен, брокатът е на ГР от серията лакове за рисуване. Купувала съм го много отдавна. Вече е към края, а не го намирам и доста страдам, че е много ефектен.
Номер 112 е мисля.

Може ли снимка на броката?

Това е, Хриспа, на живо е в пъти по - хубав, тъй като брокатът е с холо частици

# 290
Аз съм с нова форма- триъгълна Stuck Out Tongue Winking Eye Един нокът започна да ми се чупи по начин който предполагаше или драстично скъсяване, или заостряне, няколко нокътя се белеха леко по върховете и накрая реших да експериментирам и да предизвикам себе си (с моите малки плочки колко точно мога да заостря)... Grinning Очаквайте включване от мен по-късно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Бенчита, много ти отива този цвят! И аз искам номерчето Innocent

# 291
Бенчита, много ми харесва Heart

https://www.instagram.com/p/CMwyaQFDzu8/?igshid=kzsaakg9sike Сега това не знам как да ви го обясня, но по принцип е тъмно червено Joy

# 292
Aрабеск, аз те разбрах Joy Много хубава комбинация, браво! Heart Eyes

# 293
Бенчита, очите ми останаха в ноктите ти❤😍

# 294
Bel 38 + Bel 84

# 295
  • Бургас

И преди да го нашаря

Изключително странен GR, в шишето е студено бежово, днес на светло си е мраморно лилаво 🤷‍♀️

Много як цвят.

# 296
Аз пък днес съм лъскава 🙃. Уж ГР Колор експерт, пък много бавно съхнеше и наплесках брокат да замажа пораженията 😊

# 297
Лакът е стар Пърфект, който няма номер

Скрит текст:

# 298
Малко си промених маникюра от вчера, лакът съхне отчайващо бавно, затова оправих щетите с любимия ми брокат Бел 76. Преди малко прочетох за ликвидация на магазин за козметика в подлеза на бул. България и Гоце Делчев, на снимката имаше огромни количества лакове, още не съм ходила, но пишеше за големи намаления.

elle.n кое е това лилаво?

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 19:05 от Atamagaokashii

# 299
не е лак, боя е

Общи условия

Активация на акаунт