Лакове за нокти - 149

• 37 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Днес се лакирах с Бел и Перфект. Реших и точки да си сложа, че нещо ми беше скучен без тях. Пробвах ув топ-а на Перфект, ще споделя впечатления.

# 421
Катерина, страхотен цвят е този Перфект! Heart

# 422
  • Стара Загора
Всички сме се запролетили, ☺️😻☘️

# 423
Аз съм с 13 (13!!!) нови придобивки. В едно магазинче имаше лакове, които сигурно от преди 2 години са спрени от производство Joy
Холограмите на ГР, лакове Импала и Бруклин..и..така 13 Joy

П.п
 Най-щастлива съм за Cobalt Heaven на Rimmel. Най-най-любимият ми лак за педикюр лятото. Който е спрян и не съм намерила дори близък еквивалент. Cry

# 424
13 ми е любимото число Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Здравейте, 

Споделям и аз. 

На светлинни години съм назад от вас като гледам какви красотии правите. Flushed

Използвах тези лакове.

Някой да е ползвал Ella + Mila?  Бях ги купила от https://mynailshop.eu/ ама  нещо или аз не знам какво правя с тях или не са толкова издръжливи наистина.

Още разглеждам старите теми, но не мога да преценя от кои основи сте доволни?
Как почиствате около ноктите? Изглеждат перфектни аз не мога да постигна този ефект...
Горе долу за колко време ви изсъхва лака?   При мен дори след 20-тина минути има случаи на размазване. Disappointed Relieved

Това ми е мини колекцията

# 426
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 45:

# 427
https://www.instagram.com/p/CNCCvjHjPJk/?igshid=hrh4o99o5qs5

Откога му се каня на това лилаво като ви гледам Grinning

# 428
  • В полите на Пирин планина
Miss Sporty 065, който много ми прилича на нокти на OPI Jinx. 😊

# 429
Долче, наистина цветът е страхотен ❤️
От топ лака на Перфект за сега съм доволна - отговори на изискването ми да не става на чаршафи и да съхне много бързо. Ще видя сега как е откъм трайност...
Витаминче, честити придобивки 🙂
Арабеск, много нежно.
Лита, Лейди, Ивче ❤️❤️❤️
MissX - като съвет мога да ти дам да нанасяш тънки слоеве лак, за да може да съхне бързо. За почистване аз ползвам клечка за зъби с намотан на нея съвсем малко памук.

# 430
# 431
# 432
Момичета, радост за очите ми сте всички!
Аз правя плавен преход към пролетните цветове и първи опит за омбре

# 433
  • София
Здравейте,  

Споделям и аз.  

На светлинни години съм назад от вас като гледам какви красотии правите. Flushed

Използвах тези лакове.

Някой да е ползвал Ella + Mila?  Бях ги купила от https://mynailshop.eu/ ама  нещо или аз не знам какво правя с тях или не са толкова издръжливи наистина.

Още разглеждам старите теми, но не мога да преценя от кои основи сте доволни?
Как почиствате около ноктите? Изглеждат перфектни аз не мога да постигна този ефект...
Горе долу за колко време ви изсъхва лака?   При мен дори след 20-тина минути има случаи на размазване. Disappointed Relieved

Това ми е мини колекцията

Смело показва маникюра си!
До 3 месеца мисля, че драстично ще се увеличи "колекцията" от лакове. Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:33 от Amiamo

# 434
Аз съм на френска вълна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт