Лакове за нокти - 149

• 37 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Прекрасни, прекрасни сте ♥
Аз да питам -  Zoya Payton има ли шанс да я намеря от някой български сайт или само да си я сънувам Stuck Out Tongue

# 436
  • София
Прекрасни, прекрасни сте ♥
Аз да питам -  Zoya Payton има ли шанс да я намеря от някой български сайт или само да си я сънувам Stuck Out Tongue
Едва ли има шанс

# 437
Момичета, всичките сте прекрасни и цветни Heart Eyes , но ми останаха очите в семплия френски маникюр на Блъдчето! Cupid
Блъд, така ти отива такъв маникюр (и изобщо нежни светли цветове на тази форма и дължина)! Hug
MissX, аз използвам за кожичките електрическа пила, емулсия за кожички и силиконов избутвач (едно от тези или комбинация). Мажа с крем и олио за кожички (или и с други неща, но това е по-скоро за поддържане). Почиствам лака (ако има нужда) с клечка за зъби- в момента на лакиране, ако се разлее към кожичките и ако е малко; с клечка за поправяне на грим (като клечките за уши, но памучната част е по-заострена); със специален коректор (прилича на флумастер) или с малка четка. Но най-добре е да не се налага да се почиства. Heart Eyes

# 438
# 439
Блъд, коя е основата? Разкошно се е получило 😍

# 440
Долче Hug
Бенчи Hug , основата е на Перфект

# 441
  • Варна
Хм, колко различен изглежда F4, явно зависи от партидата. Този, който гледах беше светло полупрозрачен прасковен.
Взех си cloudy illusion на Catrice, мисля, че Арабеск го беше показала. Обаче не намерих масленозеления. Чакам още към 10 лака Blush
П.п. получих минитата на Бел. Само кремовете ми харесаха. Телесните перлени ще ги предложа на майка ми. Доста голяма разлика имат със снимките. Цикламеният не ми хареса, тъй като има лилав шимър, а не харесвам тази комбинация. 229 го виждах тъмно син, оказа се синьолилав с жълто-зелен шимър.

От ляво на дясно: 239, 211, 226, 229, 220 и 237, 223, 208.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 15:14 от tina_vn

# 442
Скромно включване от мен - основният лак е Miss Sport 1st to shine в нюанс Love in Paris, металикът е PULL&BEAR rose gold, върху миниатюрни ноктенца 😃

# 443
Кристал, миниатюрни Joy Според мен, не чак дотолкова. Много ми хареса розовото.
Тина, значи наистина не са с точици, а просто перлени минитата на Бел...Синьото го имам в голямо шишенце, 50 и нещо е като номер Thinking На нокти е син, лилавият шимър едва-едва си личи. Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 21:04 от dolce miele

# 444
  • Варна
Да, Долче, просто перли, голямо разочарование Grinning даже нямах желание да ги пробвам, но сега като писа ги мацнах на едно листче. Наистина синьото е синьо, а в цикламеното не си личи много лилавия шимър, ще ги видя и на дневна светлина. Исках да взема и червения брокат, той обаче свършил.

# 445
Синьото е много красиво на нокти, мисля, че няма да те разочарова Blue Heart

# 446
Кристал, страхотни нокти 😍
Аз съм с Пастел 40 ❤ Много, много ми харесаха тези лакове. Покривни, широка четка и издържат на всичко без забележки. Предишният Пастел рак беше непокътнат, просто ми писна😁 Не знам защо обаче телефона ми оцветява така кожите, все едно са омазани, а не са🤔

# 447
Нещо пролетно и от мен Hug На живо има страхотен гланц този Революшън, топът на Катрис също е супер. Вчера много се ядосах - от ГР са ми объркали поръчката. Пратиха ми изкуствени мигли и спирала, а си бях поръчала топ за омбре, един страхотен холограм в синьо и апликации, дано да си получа нещата. Bowtie

# 448
При мен за жалост Пастелите ще се окажат нетрайни.
Ето настоящия на два дни, при все че ръцете много ги пазя и мия само с ръкавици:

Скрит текст:

# 449
  • sofia

хубав ден момичета ❤

Общи условия

Активация на акаунт