Лакове за нокти - 149

• 37 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Поморие
Здравейте, момичета!
Не съм купувала лак и не съм се лакирала от, струва ми се, мноооого време. Но само защото не мога да опазя нокти. Все успявам да счупя по някой...И сега някои са по-къси, но пък тотално ги омазах поне Satisfied

Уж знам как се прави преливка, но като почна, бързам и се паникьосвам, тъй че каквото стане...
Скрит текст:

Виновниците
Скрит текст:

# 466
  • Пеликания
В Лили този месец. Мисля да ги посетя Joy Бяха ли им хубави четките на Color expert ?

# 467
Revers let's go 58

# 468
MarieSt, хубави са, поне за мен - широки плоски с овал.
Днес от Лили дойде един Флормар 306 номер. Чудно бордо е, а с него и подарък на ГР, но учудващо няма номер, но е мой цвят 😁 И един куйк драй за попълване на резервите🤣

# 469
За мен можеше и да са им по-хубави четките...аз харесвам по-плоски четки или пък моите лакове на марката са се случили такива... Thinking Но пък имат някои много хубави цветове...та се жертвам понякога Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
  • Варна
Ето я четката на Колор Експерт(моята е малко дефекта, има по-дълги косми):

И в профил:

Аз ще пропусна офертата, имам 1 такъв лак, но по спомен съхнеше бавно.

# 471
  • Стара Загора
Видях в онлайн магазина на Лили, че има намаление на лакове (и на почти всички останали продукти) на Essence , включително и новите, на 2,35лв., топ лак на 4,65лв. Също има намаление на продуктите на Catrice, включително и на лакове - 3,29лв. Надявам се, че и във физическите магазини ще ги има тези намаления.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:00 от ❇Sisi_91❇

# 472
  • Bulgaria
Golden Rose 60 Sec Express Dry - 11. Декорацията е направена с печати и Golden Rose Metals - 114.

Скрит текст:

# 473
В Лили този месец. Мисля да ги посетя Joy Бяха ли им хубави четките на Color expert ?

Не, 3 лака имам от тази серия и трите са с дефектни четки, купувани от различно места и в различно време. Затова и не купувам ГР вече, писна ми от изненадките в шишето.

# 474

Frormar 397 Rose Coral
BEL 85

# 475
Аз от няколко дни съм с този страхотен кафяв Лумс Heart :

Скрит текст:
Номерчето не мога да кажа заради "брилянтната" идея да пишат номерата с дребен, едва забележим черен шрифт...на тъмните лакове нищо не се вижда Laughing

На дневна светлина, но пак не се хваща цялата му красота:

Тази марка лакове купувам само заради някои цветове- нито са най-издръжливите при мен, четките ми идват твърде големи за миниатюрните ми кутрета, но... Heart

Ето това не ми харесва в четките на ГР Калър експерт- погледнати "в профил" не са съвсем плоски, ами косъмчетата на върха стърчат навън Stuck Out Tongue Winking Eye А ако се падне и дефектна четка (повечето са ми с крив овал, стърчащи косъмчета, на един лак даже четката беше почти диагонална)... Heart Eyes Но заради хубави цветове купувам понякога (повечето съм купувала намалени на по левче).
Грийни, разкошно е! Cupid Любим Флормар...на колко пласта е при теб?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 23:01 от dolce miele

# 476
На три пласта е, Долче.

# 477
  • София
BEL 85 определено съм го пропуснала да го добавя в моята колекция лакове. Thinking

# 478
Да, пропуск си е. 😀 Много хубав брокат! Heart Eyes

# 479
МК, много ми хареса комбинацията от цветове и въобще...маникюрът ти Heart Eyes Някой търсеше подобно на твоето металическо синьо...
Скрит текст:
Аз тъкмо се замислих днес, че пак искам да сменя формата (исках да заобля, че тези дни чистя и пренареждам гардероби и ракли и усетих, че ще има някои поражения) и...счупих нокътя на кутрето Flushed Така силно го блъснах, че се откъсна част от дължината и с нея и почти целия горен слой на нокътя...но поне ще спася положението с по-плътен слой лак. (Последния път при подобна ситуация счупих нокътчето надълбоко, сега е доста по-добре, поне нокътят с лак ще прилича на цял нокът Grinning )
Бел 85 е много хубав брокат- аз определено не съм го пропуснала... Laughing

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:31 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт