Лакове за нокти - 149

• 37 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
МК, страхотно е Heart Eyes Не знам защо, но виждам брокатът като сребрист (освен в шишенцето където си е златист).

# 541
Много сте красиви всички😍 При мен лакът също държи по 4 - 5 дни и след това го свалям без забележки, а съм постоянно на водата и печката и с малко дете по цял ден вкъщи 🤪 Много съм доволна от витаминния лак на Перфект. Ноктите ми вече не се разслояват и лака издържа в добро състояние до края.
СНБ много ги харесвам❤ Супер цветове и четки, а консистенцията за почти 3 години на един Искрен не е мръднала.
Днес съм с розовия Пастел❤

# 542
Георгиева, Cupid

# 543
  • БГ
Здравейте,
ще ми препоръчате ли "люляков" лак? Помня че имаше един flormar който бяхте показали.

# 544
Флормар 464 Lavender love, Голдън роуз Продиджи гел 05 са много светли нюанси. По-наситени са Бел 44 (43 и 45 мисля, че също са подобни нюанси), на TwentyOne също имам 2 лилави нюанса, но не помня номерата им. Simple Smile

# 545
  • София
Долче, една малка лакова енциклопедия си. Simple Smile

# 546
Аmiamo, ха ха Grinning Тези лилавите няма как да не ги знам, защото по едно време и аз бях в търсене на съвършения нюанс... Simple Smile Purple Heart
Относно TwentyOne, напоследък забелязвам доста свежи пролетни цветове- прасковен, бледо жълт, а си купих 2 нюанса лилаво, наситено синьо и един цвят "пистакио" (малко по-ярък е от лака с който съм сега). Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:08 от dolce miele

# 547
Долче, Hug, че и по номера ги цитираш, респект.
Аз продължавам с терапията, вече съм в тежка лакова абстиненция, още повече, че дойдоха няколко поръчки, които сега си стоят неизпробвания в шкафа. Единият от тях е Essie Wink of sleep, който за мен също е люляков, но вече в тъмен вариант.
Скрит текст:

# 548
Аз съм с този светъл люляк от онзи ден. Вече на 3-4 дни, но още държи и не се предава, което ме изненадва. На марка 21, номер 05.

# 549
Този TwentyOne 05 трябва да е един от тези които имам и аз. Purple Heart

# 550
21 са много издръжливи и при мен. Поне с ден-два повече от останалите ми лакове.

# 551
Аз с тях нямам опит, не мога да изкажа категорично мнение все още. Това ми харесва, но остават резерви все още, защото миналото лято имах доста лош опит с тази марка лак, с друг блед цвят. Но понеже не намерих исканото лилаво под друго име, взех пак от тези.

# 552
При мен 21 държат нормално, само че големият им недостатък (за мен) са четките им. Колкото и да имам тренинг с лакирането, понякога ми е доста трудно с тази марка... Grinning Лакирането с един бял 21 ми беше кошмар (но пък големият им плюс е, че са евтини и има много добри попадения и при нюансите).

# 553
  • София
Twenty One са евтини, но дълготрайни. За нюансите спор няма - прекрасни са!

# 554
И аз се затруднявам с четки без овал, каквито са на 21. Може би най - удобни са ми тези на СНБ.
Георгиева, много хубав цвят.
Тути, МК ❤️
Аз да ви кажа съм мнооого доволна от ув топ лака на Перфект, даже съм си поръчала още един, че знае ли човек кога ще им хрумне да го спрат...

Общи условия

Активация на акаунт