Лакове за нокти - 149

• 37 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Името на лака е "Облепиха"

Скрит текст:

# 526
Първи опит за френско омбре с акрилна боичка.

Ох, момичета, два дни само не съм влизала, а колко красоти сте показали! ♥️
Аз да кажа за Бруклин-ите. Ами не са моите. Много прозрачни. На безименния е на 3 пласта.
Обаче Габрини брилянт В12 е супер! Довечера ще ходя да видя какви още цветове има... 😊

# 527
  • София

Guerlain La Petite Robe Noire Nail Polish 061 Pink Ballerinas

# 528
  • Измир
Много нежни последните маникюри ❤.
Пускам поредното изпълнение на дъщеря ми

# 529
Лаковете са flormar 501 a little tropical, върху него GR holographic 07

Скрит текст:

# 530
https://www.instagram.com/p/CNVLjg1DSuY/?igshid=1w9bebzyvxclg

От мен една измишльотина набързо. Има холо шимър, но не успявам да го хвана на снимката. Отдолу сложих за основа някакъв обикновен нюд, защото иначе 2 пласта не стигат за пълна покривност.

# 531

Скрит текст:

Направо съм се пристрастила към тази холографик серия на ГР, искам ги всичките! Флормарът е много нежен нюанс Heart

# 532

Скрит текст:

Направо съм се пристрастила към тази холографик серия на ГР, искам ги всичките! Флормарът е много нежен нюанс Heart
холограмният на живо е една идея по-розов, заради основата, но не мога да го хвана на снимка

# 533
Момичета, пак се нагледах на красоти! Hug Heart Eyes
Георгиева, май не е много за чудене, че някои не знаят, че има база и топ за обикновените лакове...то някои не считат "обикновения" маникюр за  нормален... Joy
Леа, можеш да използваш непокривните Бруклин с основа от по-покривен лак. Ако нямаш проблем и с консистенцията им. Simple Smile
Аз съм впечатлена от пясъчния Перфект. Heart Eyes
Скрит текст:
Вече е на 4 пълни дни, а няма дори леко обелени връхчета! Всъщност, не мога да се оплача и от стандартния Перфект- нанесен е без база, а също не се виждат обелени връхчета.

Не знам защо на някои снимки пясъчният лак излиза с тази релефна дупка Grinning

# 534
За разлика от Долче, аз не мога да се похваля с издръжливост на лака.
Как го правите, момичета?
Аз все съм на мивката, или чинии, или ръцете мия;)
Предишният ми лак издържа два дни, тази вечер се лакирах отново:

# 535
Тути, много хубава плочка.
Аз също много мия ръце, както и чаши, които не стават за миялна. Но най-голям проблем ми е координацията - все се удрям  някъде и всичко с обикновен лак приключва, да не говорим, и че в повечето случаи падат и жертви - я връхче, я цепнатина до средата.
Засега най-издръжлив при мен е Есси, база слагам или на Еси или Евелин 8 в 1, топ - ГР бързосъхнещ. Искам А ингланд, но не ми се чакат доставки. СНБ също смятам да поръчам.

# 536
Тути, много е хубаво Heart Eyes
На мен по принцип винаги лаковете са ми издържали прилично време- 5-7 дни, но от известно време бях започнала доста често да сменям лаковете (за мен това е лакиране по 2 пъти седмично или по-често). Затова сега ми направи впечатление, че няма видимо оголени връхчета Grinning Иначе и аз мокря ръцете доста често, а и мия съдовете на ръка и без ръкавици. Т. е. не правя нещо специално. С активния заздравител на Перфект като база лаковете ми издържат най-дълго, обаче не е хубаво да се ползва много често. Имам много нови лакове за изпробване, та донякъде ми харесва да подменям лака по-често от обичайното. Blush
Лакове на СНБ и аз смятам да поръчам, но чакам хубаво намаление Heart Eyes

# 537
Лаковете на СНБ при мен не са особено издръжливи. Поръчах доста бройки по намаленията. Но пък имат хубави цветове;)

# 538
  • Bulgaria
Golden Rose Color Expert - 39, Gabrini Nude - 01, Golden Rose Extreme Glitter Shine - 207. Декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 539
Привет, момичета, чудни лакове сте показали пак❤

Pampita, много ми хареса лакът на Герлен и искам да те попитам намираш ли разлика с дрогерийните или Опи/Еси(ако ползваш)? Питам, защото често заглеждам лаковете на марки от по-висок клас ( Диор, Герлен, Шанел и тн), но досега не съм си купувала. Имам друга декоративна козметика от този клас, но лакове не и затова ми е интересно.

Мен ме беше обхванала лакова апатия, но вчера се взех в ръце и реших да пробвам едно фолио, което взех наскоро и му се чудех.  Използвам тази седмица докато нямам излизане, защото въпреки старанието ми за минимализъм, стана малко по-лъскаво отколкото планирах😂
Скрит текст:

Още не съм сигурна дали ми харесва, ама ще го оставя още няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт