Лакове за нокти - 149

• 37 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, страхотни сте! Heart Eyes
Аз от снощи съм с любимо пясъче- Перфект S 84
Green Heart :

Скрит текст:

Чудесно качество на този пясък е, че връхчетата се "полират" сами и на сутринта вече нямаше драскащо (не обичам да има грапаво на връхчетата). В същото време, връхчетата не се оголват изобщо. А повърхността на ноктите е грапава, но не като шкурка- изобщо не ми се закача по дрехите.
Пепе, щом поне четеш, ще се възползвам отново да ти благодаря за всичките пясъци на Перфект Hug Прекрасни са!

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 03:55 от dolce miele

# 661
Може би малко глупав въпрос...как нанасяте активния заздравител на Перфект,за да има добър ефект? Всеки ден,през ден,като основа ,или? Проблема е меки и цепещи се нокти и не на последно ,ако е възможно и за по-бърз растеж.😀😀😀

# 662
Аз го използвам като база за лака и е идеален за тази цел (на мен ми е скучно без лак Joy ). Ноктите растат по-бързо, по-твърди са и лаковете ми издържат по повече време. Само че трябва да се правят паузи. Иначе е любимата ми база...използвам по няколко седмици като база, после редувам с други бази докато му дойде реда...

# 663
  • В полите на Пирин планина
Долче, много хубаво ти стои този перфектски "къпкейк". По едно време бяха много нашумели...
Аз така и не се разбрах точно с този вид пясъци и ги подарих всичките. Simple Smile

# 664
Момичета, прекрасни сте❤ Активният заздравител и аз го ползвам като база на един слой. В момента съм с някакъв на Флормар за възстановяване на ноктите, няма формалалдехид и май не е лош, но ще го видя, че за втори път слагам.
Напоследък само трупам, ли трупам и се кефя на бутилките, но нищо не ми харесва на нокти...От снощи бордо на Флормар. Хубав цвят, ама нещо....И аз не знам какво 😁

# 665
Прекрасен маникюр,прекрасно бордо.😍😍😍

# 666
Не мога да им се нарадвам на тези ваденки. Бързо ще свършат. С Бел 16 съм.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 667
  • София
Днес получих една поръчка от Голден шоп, не лакове, други неща и бяха сложили подарък една мостра на крем за лице и ето този лак за нокти:

Доста ярко оранжево, но мисля, че за лятото ще е супер. Simple Smile

# 668
Pandora_sue, наистина много нежна ваденка. Аз разкарах натрапчивото синьо от ГР и си спретнах набързо нещо свежо, въпреки лошото време. Номерата са Twenty one - 62 и Max factor 34:

След като минах с лакочистител без мирис на Дермакол, (все пак има някакъв лек мирис)напръсках с розова вода, стори ми се че плочките станаха по-гладки и блестящи, трябваше да снимам, ама не се сетих.

# 669
  • София
Момичета, страхотни сте! Heart Eyes
Аз от снощи съм с любимо пясъче- Перфект S 84
Чудесно качество на този пясък е, че връхчетата се "полират" сами и на сутринта вече нямаше драскащо (не обичам да има грапаво на връхчетата). В същото време, връхчетата не се оголват изобщо. А повърхността на ноктите е грапава, но не като шкурка- изобщо не ми се закача по дрехите.
Пепе, щом поне четеш, ще се възползвам отново да ти благодаря за всичките пясъци на Перфект Hug Прекрасни са!
Екстра ти се е получило Simple Smile Радвам се, че ти харесват

# 670
Доста време походих с голи ноктета и най накрая дойде времето да се наканя да си лакирам и покажа копченцата:

Скрит текст:

Броката е на Пърфект, но му е изтрито номерчето, но вие го знаете тоя Пърфект приличен на розово злато.
Декорацията "пеперудки" е ваденка.
Пп Всички сте прекрасни, толкова цветни и разнообразни, радост и наслада за окото. Heart Eyes

# 671
Джасте, много нежно се е получило 😍
От мен BEL номер 65 и GR Glitter 212

# 672
Полакомих се и аз за лакове 21, но не ми харесват. Нанасят се неравномерно и се омазах навсякъде Confused

# 673
  • София
Елмайра, цвета е актуален. Ако това те успокоява Simple Smile

# 674
Да, да, много ми допада Hug

Общи условия

Активация на акаунт