Лакове за нокти - 149

• 37 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Фифи, а декорацията е с...? Heart

# 76
  • Измир
Ох, много сте красиви всички! Така ви де радвам 💕.
Di, то тук сме все лакохолици с по дузини еднакви по цвят лакове, но с различни нюанси 😉.
Фифи, декорацията е много нежна.
Благодаря момичета за хубавите думи!  Радвам се, че ви хареса зеленото. Аз от доста време го издирвах и с голямо удоволствие ще си го ползвам.

# 77
Преди години просто не съм подозирала колко много нюанси има... Joy Laughing Sweat Smile

# 78
Di, то тук сме все лакохолици с по дузини еднакви по цвят лакове, но с различни нюанси 😉.
То е ясно. В темата съм от години, но с началото на *** пандемия изгубих желание за снимки, декорации и пр. и просто ви се радвам на красотите, които показвате❤
А на фона на n-брой лакове, как успявам да дублирам цветове от какви ли не марки - така и не успях да си обясня толкова години вече 😁😁😁

# 79
Фифи, а декорацията е с...? Heart

Dolce, с лепенки ( не ваденки) от левчето. Стоят релефни и не съм ги запечатвала с топ, ще ги видя колко ще изкарат.

Ох, аз пак напълних кошницата с лакове, тези Пастел са голямо изкушение.

# 80
  • София
Благодарение на Не се сърди, човече и на Dolce на първа страница има качени снимки как се използва Ел пилата.

# 81
Красоти! Heart Усещам пролетно настроение вече Blush Аз качвам една гадост, за да се отчета, че ще свърши темата докато ми дойде музата за нещо хубаво Confused

Не разбирам защо като кача снимката излиза съвсем друг цвят лака, от това, което виждам на телефона Angry

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 09:48 от Brainbug

# 82
  • В полите на Пирин планина
Бг-мама "поизмива" цветовете... Simple Smile
Много готино, Брейн!

# 83
Брейнбъг, ха ха, каква "гадост"... Laughing Напротив, много е свежо! Blue Heart Green Heart

# 84
  • При децата ми

Благодаря за новата цветна тема 💚💚💚
Едно зелено от Орифлейм... от мен
https://www.instagram.com/p/CMXXxhGsE59/?igshid=4yy8up1tlmpu

MamaNaMiro, от къде са ваденките? Страхотни са! Може ли линк?

Брейнбъг, кой е лака?

# 85
Днес съм с двата ми най-любими лака. Такова лавандулово не знам дали има друго освен на Макс фактор. Грабнах го за 70 стотинки, сделката на века. 😃А този на Катрис става за топ на почти всичко.

# 86
Маме, koroleva unexpected е лака Simple Smile

Ето така изглежда в действителност Laughing
Много сте мили, момичета Heart

# 87

Благодаря за новата цветна тема 💚💚💚
Едно зелено от Орифлейм... от мен
https://www.instagram.com/p/CMXXxhGsE59/?igshid=4yy8up1tlmpu

MamaNaMiro, от къде са ваденките? Страхотни са! Може ли линк?

Брейнбъг, кой е лака?
Ваденките са от алиекспрес...Но преди много време ,когато пазарувах от там промишлени количества ! Нямам представа от кой комплект бяха за съжаление Sad

# 88
Момичета, бяхте прави: тази тема води до престрастяване 😳🙄😁
Поръчах няколко лака и топ лака на Essie.

Цветовете на Bourgeois 1 Secunde са много по-красиви на живо. Супер лесно се нанасят, НО! определено не съхнат бързо.

# 89
По колко време чакате да ви съхне всеки един пласт преди да нанесете следващия? Въпросът е към момичетата които не използват бързосъхнещ топ...Спийд драй ме разглези, но искам да видя дали с известно изчакване топът на Импала изсъхва добре и без чаршафи...

Общи условия

Активация на акаунт