Лакове за нокти - 149

• 37 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз ползвам бързосъхнещи топове, но изчаквам пластовете да изсъхнат. За мен изсъхнали са, когато допра леко една към друга повърхностите на 2 нокътя и те не лепнат. При различните марки/финиши е различно това време.

# 91
Брейнбъг, много ми харесва твоята гадост 😉
Маме, зеленото е жестоко....
Наистина се усеща пролетно настроение, момичета, страхотни сте всички 😘
От мен розов Флормар 319 и 21 номер 02.

# 92
Долче, макар да ползвам бързите топове, чакам по 10 мин между слоевете за всеки случай 😁 Горе - долу всички лакове съхнат за това време. Е, не идеално, но съхнат прилично. Без бърз топ, обаче ще станат на чаршафи.

# 93
Ааа, Кате, точки, обичам точки. Heart Eyes
Всички сте разкошни и допринасяте за красотата на темата, знаете си. Heart
Домързя ме да се лакирам и днес бях с голи нокти, но.. утре, утре, ще се спретна, ако не ме домързи. Joy

# 94
Ако трябва да чакам по 10 минути между слоевете...хм...база, 2-3 пласта лак, чак след това топ... Flushed Че то отлетяха минимум 40 минути само в чакане... Grinning Не знам дали бих изтърпяла толкова (връща ме към тийн спомените когато чаках по 2 часа да съхнат лаковете, въпреки че не ползвах нито база, нито топ, а само 2-3 пласта лак...) Thinking
Катерина, Флормар 319 как се води по име?

# 95
Ааа, хич не чакам аз, немам нерви, дърта магарица съм, чакането не ми е приоритет. Мажа едната ръка, после другата, после повтарям, после топ, после декорация и най накрая пак топ и квото стане. Ако лака съхне бързо, топа е само накрая, но не сложа ли два слоя топ, значи не съм аз. Sunglasses

# 96
Благодаря за новата темичка 🤗💐
Ето новите ми придобивки. Благодаря на Осмичката 🤗🌺

# 97
Ха ха, Джаста Joy
Мацнах от зеленкото, за да се доближа все пак до първоначалния замисъл Grinning

Скрит текст:

Уникално е това зелено и има още по-уникална покривност от 1 слой, впечатлена съм за пореден път от Перфект. На 100% покри бялото и снежния ефект.
Със светкавица:

Започвам вече да се чудя как да изпиля ноктите...и не знам дали да "залитна" към по-ръбеста или към заострена...или балерина...А може и да скъся... Thinking Laughing
Бенчита, супер цветове! Харесва ми как се връзват идеално Heart

# 98
Долче, отново в моята позната любима гама.. не мога да избягам от нея и това е 🤷‍♀️😁

# 99
  • София
Dolce, тази форма, с която си в момента много ми харесва Heart

# 100
От серията "Да не остана по-назад" Joy
Скрито, че хич не е за показване, а и стана на балончета.
Скрит текст:

# 101
С годините, горе долу знам коя марка за колко време"изпръхва"както се казва ... Но винаги изчаквам поне 4 мин ... защото дори и с бързо съхнещите топове ,ако той не е минимално изсъхнал,лака ми се отдръпва в основата и просто ме побърква !!!

# 102
Скъсих ноктите аз, нещо ме дразнеха дълги Simple Smile

Скрит текст:

# 103
Eлмайра, Осмичка, Heart Eyes
Преслава, много ми харесва как ти стои оранжевото което показа тези дни Yellow Heart
Маме, то 3-4 минутки си минават докато лакирам другата ръка Blush

# 104
Момичета, аз силно се изнервям докато чакам лака, защото все бързам за някъде... нали вдъхновена от темата си поръчах Голдън роуз, рич колор, кажете ми че съхне бързо и колко време да го изчакам,  Утре ще дойдат? Blush

Общи условия

Активация на акаунт