Лакове за нокти - 149

• 37 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Аз да питам като малоумна, след първия пласт лак, слагате топ/спийд драй и после втория пласт лак ли?

# 106
  • София
Осмичке, кажи сега кой е този лак, че сън няма да спа да го мисля.
Момичета страхотни сте.
Аз все чупя нокти и нямам желание за лак. Най-лошото е че имам 260 лака за използване. Cry  Последния го счупих днес с гиричката, а предния посрещна багажника на колата. Disappointed

# 107
Осмичке, кажи сега кой е този лак, че сън няма да спа да го мисля.

Миленка, Бел 45 е . Много нежно, бледо лилаво е Purple Heart

# 108
След поредното затишие най-сетне се разписвам с маникюр: светъл тоуп нюд Rimmel 60 Seconds в нюанс #561 YOLO в комбинация със светъл златен металик Max Factor Glossfinity 55 Angel Nails (спрян е отдавна, ако някой си го хареса - да знае). За пръв път комбинирах декорации, като в центъра на златния диск на безименния сложих по 1 кристалче, беше много ефектно наживо, на снимки ефектът се губи:

# 109
Кристал, Heart Eyes
И Бел 44 е много приятно светло лилаво.
Последния го счупих днес с гиричката, а предния посрещна багажника на колата. Disappointed
За ноктите ли става въпрос или за шишенцата с лакове? Thinking Simple Smile
Не слагам бързосъхнещ топ след всеки пласт лак, само най-отгоре. Изключение е само ако на някой нокът ще правя декорация и не ми се чака да съхне...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 19:48 от dolce miele

# 110
Аз съм на такава вълна - видях комбинацията цвят и мат на моя позната и много ми допадна :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 111
Долче , то е така... ама това ми е минималното време, което чакам....иначе някои си искат и по 10 мин Sad

# 112
Момичета, аз силно се изнервям докато чакам лака, защото все бързам за някъде... нали вдъхновена от темата си поръчах Голдън роуз, рич колор, кажете ми че съхне бързо и колко време да го изчакам,  Утре ще дойдат? Blush
Мими, купи си бързосъхнещ топ лак (ако нямаш). Smiley

# 113
  • София
Лакирам с по един пласт двете ръце, пуша една цигара, лакирам втори пласт, позачиствам, топ Куик драй, изсушител на Ейвън и воала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Момичета, аз силно се изнервям докато чакам лака, защото все бързам за някъде... нали вдъхновена от темата си поръчах Голдън роуз, рич колор, кажете ми че съхне бързо и колко време да го изчакам,  Утре ще дойдат? Blush
Мими, купи си бързосъхнещ топ лак (ако нямаш). Smiley
кой бързосъхнещ топ лак? Blush

# 115
Аз, Джаста и други сме доволни от Перфект Спийд драй (на шишенцето пише Speed dry). Други са доволни от Голдън роуз Куик драй (аз на този етап не съм). Има и други, не съм пробвала и няма как да препоръчам.

# 116
Ок, ще си взма....макар, че аз и с обикновени не се лакирам сама, просто съм с две леви ръце...лакира ме маникюристката ми, ходя със собствените си прибори и ел. пила. Но вдъхновена от вас, мож ида се пробвам! Yum

# 117
Ха ха, Мими, развесели ме и ми напомни на някое от момичетата тук...Георгиева, ти ли ходеше на маникюр с вече изпилени нокти? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Аз ходя с всичко мое, включително и лака, на педикюр и с ваничката! Blush

# 119
Долче, това е Флормар - а -

Аз също си изчаквам поне по 10 минути след всеки пласт, за да съм сигурна, че няма да се наложи да преправям. Топът, от който съм най - доволна от към съхнене и който никога не ми става на "чаршафи" е Тренд ит ъп.

Общи условия

Активация на акаунт