Лакове за нокти - 149

• 37 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Аз ходя с всичко мое, включително и лака, на педикюр и с ваничката! Blush
Мими, Joy Hug
Катерина, чудесен цвят Heart Eyes

# 121
Ха ха, Мими, развесели ме и ми напомни на някое от момичетата тук...Георгиева, ти ли ходеше на маникюр с вече изпилени нокти? Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, Долче, аз🤣 Оформях, чистех кожи и даже база си слагах😅 Ходех само за лак и декорация преди да открия ваденките, че хич ме няма в рисуването 😁 От както намерих ваденките вече не ходя 😄

# 122
  • София
Помооооощ!!! Издирвам лак на Flormar Cool Ash № 454, не мога да го намеря, в пет Лили-та влизам от неделя, някой в темата си беше взел наскоро, може ли да ми кажете откъде да си го купя! Като че ли  Елмайра го беше показвала?

# 123
Mari_qana, сигурна ли си за номера?
Под този номер ми излиза друг цвят в гугъл

# 124
Сигурна ли си, че номерчето е 454? От стандартната серия на Флормар 454 е зелено (мисля Army glam), а от перлената е светло розово- Miss...
А, Ел е  писала същото Grinning
Бърза справка онлайн- 465- Сool ash (мисля, че е от перлената серия), 494- Ash blue. Мисля, че Леа показа 465.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 11:31 от dolce miele

# 125
  • София
Да, от перлената серия е - 465 Сool ash. Къде да го намеря.

# 126
аз днес от един квартален в родния ми град се сдобих с този, ще проверя и за 465 (търсих в интернет да видя как изглежда, но не ми излиза)

# 127
О, Ел, аз се сдобих с него с поръчката от емаг и наистина е разкошен! Близък е до Chrome purple, но без purple шимърчето... Heart

# 128
Ето го при мен.

Скрит текст:

# 129
Момичета, много сте бързи, аз тази седмица я започнах с оранжев нюд , но стана на чаршаф...и днес ще го махам. Моля, да ми препоръчате хубав червен цвят, който може да бъде закупен от ДМ Heart Много съм доволна от топ-а на trend it up в издължената бутилчица, тествах го 8 дена и не мръдна.

п.с. много бавно съхнат flormar pearly , то аз сложих 3 пласта, но все пак няколко часа бяха минали от нанасянето и все още не беше добре изсъхнал...

# 130
Момичета, много сте бързи, аз тази седмица я започнах с оранжев нюд , но стана на чаршаф...и днес ще го махам. Моля, да ми препоръчате хубав червен цвят, който може да бъде закупен от ДМ Heart Много съм доволна от топ-а на trend it up в издължената бутилчица, тествах го 8 дена и не мръдна.

п.с. много бавно съхнат flormar pearly , то аз сложих 3 пласта, но все пак няколко часа бяха минали от нанасянето и все още не беше добре изсъхнал...

Кой топ на тренд ит ъп? И аз в момента съм с него и съм впечатлена от дълготрайността и качеството.

# 131
# 132
Помооооощ!!! Издирвам лак на Flormar Cool Ash № 454, не мога да го намеря, в пет Лили-та влизам от неделя, някой в темата си беше взел наскоро, може ли да ми кажете откъде да си го купя! Като че ли  Елмайра го беше показвала?
Аз го показах. Купих си го от кварталното магазинче за козметика. Отдавана си търсех интересно сиво.

# 133
Леа, за мен това е вариантът на 454 Miss в сиво Grinning Нали е пак със син шимър?

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 19:04 от dolce miele

# 134
  • София
Ето обещаният от мен Flormar ST 12

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 17:02 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт